Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, 2026
11.8 C
Cyprus

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο 53ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΤΗΡ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ – «ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ»… (Όλη η συνέντευξη στο βίντεο)

Την σκληρή δοκιμασία που πέρασε με τον κορονοϊο εξιστόρησε στην εκπομπή «Πρώτη ενημέρωση» και στον Σταύρο Κυπριανού, ο Πατήρ Σπυρίδωνος από το χωριό Δάλι. Ο Πατήρ σε μια συγκλονιστική συνέντευξη αναφέρει τι πέρασε όταν νόσησε τον περασμένο Απρίλιο και νοσηλεύτηκε στην εντατική του Νοσοκομείου.

Τα λόγια του 53χρονου Πατήρ συγκλονίζουν όταν διηγείται με λεπτομέρεια το τι έζησε κατά την νοσηλεία του «Βλέπεις τους γιατρούς να αγωνίζονται να σώσουν τις ζωές των ανθρώπων, τι μπορούσα να κάνω…Μόνο τρισάγιο και προσευχή για την Παναγιώτα που έφυγε από τη ζωή και ήταν δίπλα μου…».

Ο ίδιος αντιλαμβάνονταν τι συνέβαινε αλλά δεν ήξερε τι να κάνει. Έβλεπε τους ανθρώπους που έφευγαν από τη ζωή ενώ ο ίδιος συστήνει να είμαστε προσεκτικοί και διευκρινίζει ότι το εμβόλιο βοηθά πάρα πολύ…. “Ο εμβολιασμός είναι στην συνείδηση του κάθε ενός…. Δεν μπορούμε να παίζουμε με τους ανθρώπους…Δεν μπορούσα να περπατήσω και χρειάστηκα να κάνω φυσιοθεραπείες και αργότερα δεν μπορούσα να αναπνεύσω…Ήμουν στο τροχοκάθισμα…”

Hot this week

ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ανακοίνωση της εταιρείας εν μέσω σιωπής από Δήμαρχο και Υπουργό

Με αφορμή τη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στις 31 Ιανουαρίου...

ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ: «Ουδέποτε ζήτησα να ανεξαρτητοποιηθώ – Απόφαση της ηγεσίας με θέτει εκτός ομάδας»

Σε ανάρτησή της, η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου,...

ΔΗΜΟΣ ΠΑΦΟΥ: Ανοίγει ο φάκελος της τελευταίας δεκαετίας-Μετά την αργία Φαίδωνος

Στο επίκεντρο ελέγχου της Ελεγκτικής Υπηρεσίας μπαίνει ο Δήμος...

ΑΚΕΛ: «Οι έδρες ανήκουν στα κόμματα» – Βάζει τελεία στη συνεργασία με την Ειρήνη Χαραλαμπίδου

Ανακοίνωση με σαφές πολιτικό και ηθικό μήνυμα εξέδωσε το...

Topics

ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ανακοίνωση της εταιρείας εν μέσω σιωπής από Δήμαρχο και Υπουργό

Με αφορμή τη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στις 31 Ιανουαρίου...

ΔΗΜΟΣ ΠΑΦΟΥ: Ανοίγει ο φάκελος της τελευταίας δεκαετίας-Μετά την αργία Φαίδωνος

Στο επίκεντρο ελέγχου της Ελεγκτικής Υπηρεσίας μπαίνει ο Δήμος...

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Οικονομικές διαφορές πίσω από τον τραυματισμό 21χρονου στον λαιμό

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές στη Λευκωσία το μεσημέρι...

Related Articles

Popular Categories