24.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ: Ξεκίνησαν οι καταθέσεις στο τηλεοπτικό κανάλι

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ: Ξεκίνησαν οι καταθέσεις στο τηλεοπτικό κανάλι

-

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει το ΤΑΕ Λευκωσίας τη διερεύνηση της καταγγελίας δημοσιογράφου για κατ’ ισχυρισμό σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στον χώρο εργασίας της από προϊστάμενό της. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Φιλελεύθερος, ήδη στα γραφεία του ΤΑΕ κλήθηκαν και το Σάββατο, αλλά και χθες, πρόσωπα που είτε αναφέρονται από την παραπονούμενη ότι τους είχε εκμυστηρευθεί τα όσα της έστελνε στο κινητό της τηλέφωνο το συγκεκριμένο πρόσωπο, είτε που είχαν αντιληφθεί κάποια συμβάντα στον τηλεοπτικό σταθμό Sigma. Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθούν για κατάθεση οι επικεφαλής του ειδησεογραφικού τμήματος του καναλιού, οι οποίοι είχαν ενημερωθεί άμεσα από την εργαζόμενη και την κάλεσαν για να την ακούσουν, όπως και τον δημοσιογράφο. Επίσης, θα κληθούν και άτομα που βρίσκονταν στον σταθμό και τώρα αποχώρησαν, αλλά είχαν γίνει κοινωνοί ορισμένων πληροφοριών ή συμβάντων. 

Στόχος των ανακριτών είναι να ολοκληρωθούν το συντομότερο οι έρευνες, ώστε, σύμφωνα και με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου, στο τέλος να κληθεί και ο καταγγελλόμενος για ν’ αποφασιστούν τα επόμενα βήματα. Σημειώνεται ότι η Διεύθυνση του Sigma, μετά την καταγγελία της πρώην δημοσιογράφου του, έθεσε σε αναστολή τον δημοσιογράφο του τον οποίο πρόσλαβε πρόσφατα, γεγονός που έφερε και την καταγγελία στην Αστυνομία.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: