19.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΕΙΧΑ ΜΑΧΡΑ: «Έβγαλε» την ελληνική καταγωγή της-Χώρισε τον άπιστο σύζυγο της μέσω...

ΣΕΙΧΑ ΜΑΧΡΑ: «Έβγαλε» την ελληνική καταγωγή της-Χώρισε τον άπιστο σύζυγο της μέσω Instagram

-

Η Σεΐχα Μάχρα του Ντουμπάι, ελληνικής καταγωγής είναι μια δραστήρια γυναίκα η οποία ασχολείται με φιλανθρωπικές δράσεις αλλά και ευρέως νωστή για την πολυτελή ζωή της και τις ενέργειές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η πετυχημένη επιχειρηματίας τις τελευταίες ώρες έκανε θραύση στα κοινωνικά δίκτυα αφού ανακοίνωσε μέσω του Instagram ότι τον χωρίζει.

Η απόφασή της προκάλεσε έκπληξη και σχόλια, καθώς η Σεΐχα Μάχρα είναι γνωστή για τη δημοσιότητα που έχει κατακτήσει μέσω των social media και της φιλανθρωπικής της δράσης. Μετά τον εντυπωσιακό τελετουργικό γάμο τους πριν από έναν χρόνο και τη γέννηση της κόρης τους πριν από λίγους μήνες, η ανακοίνωση του διαζυγίου τους συγκλόνισε τους θαυμαστές και τους ακολούθους της στο διαδίκτυο.

««Καθώς είσαι απασχολημένοι με άλλες συντρόφους, δηλώνω δια του παρόντος το διαζύγιό μας. Σε χωρίζω, σε χωρίζω και σε χωρίζω»,

Aγαπητέ σύζυγε.Να προσέχεις. Η πρώην γυναίκα σου».

Η Σείχα αναφέροντας τρεις φορές τη λέξη χωρίζω φαινομενικά εφάρμοσε την μακραίωνη πρακτική του ισλαμικού διαζυγίου ή «ταλάκ», όπου οι μουσουλμάνοι μπορούν να χωρίσουν τις γυναίκες τους δηλώνοντας απλώς την πρόθεσή τους τρεις φορές προφορικά.

Η πριγκίπισσα είχε πυροδοτήσει εικασίες για τα προβλήματα στον γάμο της αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία με την κόρη της αναφέροντας το «Μόνο οι δυο μας».

Το «ταλάκ» δεν αποτελεί επιλογή για τις γυναίκες σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο, ο οποίος λέει ότι οι γυναίκες μπορούν να ζητήσουν διαζύγιο μόνο μονομερώς μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται «khula». Αυτό περιλαμβάνει μια παντρεμένη γυναίκα που υποβάλλει επίσημο αίτημα στο δικαστήριο και αναφέρει έναν έγκυρο λόγο για την έναρξη διαδικασίας διαζυγίου.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: