fbpx
28.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΑΝΤΡΑ ΒΟΥΤΣΑ-ΑΛΙΚΗ ΚΑΤΣΑΒΟΥ: Κοινή συνέντευξή για πρώτη φορά της συζύγου και της...

ΣΑΝΤΡΑ ΒΟΥΤΣΑ-ΑΛΙΚΗ ΚΑΤΣΑΒΟΥ: Κοινή συνέντευξή για πρώτη φορά της συζύγου και της κόρης του Κώστα Βουτσά (Δείτε την συνέντευξη)

-

Μια απολαυστική συνέντευξή έδωσαν από κοινού η Σάντρα Βουτσά και η Αλίκη Κατσαβού για πρώτη φορά μετά το θάνατο του αείμνηστου Κώστα Βουτσά. Σύζυγός και κόρη μίλησαν με πολλή αγάπη για τον ηθοποιό για την γνωριμία τους αλλά και για τα δημοσιεύματα που τις ήθελαν σε κόντρα όταν είχε ανακοινωθεί η εγκυμοσύνη της Αλίκης Κατσαβού.

«Με την Αλίκη γνωριστήκαμε περίπου πριν από 8 χρόνια όταν πρωτογνωρίστηκαν με τον πατέρα μου. Επειδή εγώ είχα αρχίσει αρκετά χρόνια πριν να βγαίνω έξω τα βράδια με τον πατέρα μου, βγαίναμε μαζί σαν παρέα και αυτό εξελίχθηκε, οπότε συνεχίσαμε να κάνουμε παρέα».

Η κόρη του Κώστα Βουτσά αποκάλυψε ότι ο πατέρας της ήθελε να βγαίνουν έξω κάθε βράδυ και όταν γνώρισε ο γνωστός ηθοποιός την Αλίκη Κατσαβού τότε η ίδια είπε «δόξα των θεό…» και ο λόγος ήταν ότι ο πατέρας της δεν δεχόταν το όχι όταν της έλεγε να βγουν έξω να διασκεδάσουν.

Σε σχετική ερώτηση για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν σε κόντρα με την Αλίκη όταν ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη της, η Σάντρα Βουτσά είπε πως «ήταν δικό τους θέμα. Εγώ δεν είχα καμία δουλειά. Να έχω λόγο για ποιο πράγμα; Ήταν δυο άνθρωποι ενήλικες, που πήραν μια απόφαση. Για ποιο λόγο εγώ να έχω αντίρρηση; Να πω τι; Αυτά νομίζω ότι είναι και αστεία. Φυσικά και χάρηκα όταν γεννήθηκε!».

Από την πλευρά της η Αλίκη Κατσαβού ανέφερε πότε έβγαλε τα μαύρα ρούχα και γι’ ποιο λόγο…

«Το γραφείο του είναι ακόμα εκεί, τα πράγματά του, ο Φοίβος παίζει εκεί. Έχω μια ντουλάπα γεμάτη ρούχα του που ακόμα δεν έχω πάρει απόφαση να τα διαθέσω. Το πένθος δεν είναι ευθεία γραμμή, έχει λακκούβες πολλές. Νομίζω ότι το έχω αποδεχτεί και κάνω πρακτικά βήματα προς τα εκεί. Έβγαλα τα μαύρα μετά από 1,5 χρόνο που τα φόραγα. Είχε διαμαρτυρηθεί το παιδί πάρα πολύ. Δεν του άρεσε και δεν είχε τρόπο να το εκφράσει. Κάποια στιγμή περπατούσαμε και τρόμαξε ένα γατί και μου είπε “εσύ το τρόμαξες, εγώ φοράω ωραία χρώματα”. Είπε με τον τρόπο τον παιδικό όλο αυτό που ένιωθε».

Παράλληλα, η ίδια εξομολογήθηκε ότι οικονομικά πέρασε δύσκολα μετά το θάνατο του άντρα της. «Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ οικονομικά μετά τον θάνατο του Κώστα γιατί έκλεισε η εταιρεία μου. Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι. Όταν βγήκε η σύνταξη του Κώστα ευτυχώς το μεγαλύτερο μέρος το πήρε ο Φοίβος μέχρι να γίνει 18 ετών και ένα μικρότερο εγώ για τρία χρόνια. Ο Φοίβος έχει κρατήσει το δικαίωμά του στα πνευματικά δικαιώματα του Κώστα»

«Δεν διαλύθηκα ποτέ μπροστά στο παιδί. Δεν θέλει πολύ να τον βλέπει στις ταινίες γιατί είναι πολύ νέος. Αναγνωρίζει ότι είναι ο μπαμπάς του αλλά συναισθηματικά δεν τον αγγίζει αυτή η εικόνα του πατέρα του. Είναι πολύ νωρίς για να κάνω το επόμενο βήμα στη ζωή μου. Με ένα τόσο έντονο αρσενικό σαν τον Κώστα κανένας δεν θα κοντοζυγώσει και έχω ένα παιδί 5 χρονών». .

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΤΡΙΤΟΥ: Η εμπειρία της από Μουσείο της Γαλλίας με την...

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων γιορτάζεται σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου, και η Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία της από το...