fbpx
22.8 C
Nicosia
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΣήμερα, είναι η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου-«Μπορεί να είναι η ημέρα των...

Σήμερα, είναι η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου-«Μπορεί να είναι η ημέρα των αποφάσεων και των διαγραφών, έτσι για αλλαγή, έτσι για το γαμώτο»

-

Σήμερα, είναι η μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου που το σκοτάδι θα αργήσει να έρθει. Που έχεις ακόμη περισσότερες ώρες να υλοποιήσεις αυτό που επιθυμείς πριν πέσει το σκοτάδι. Σήμερα δεν έχεις κανέναν ανάγκη γιατί έχεις σύμμαχο σου το φως αφήνοντας πίσω το σκοτάδι και όλη την αρνητικότητα που ενδεχομένως να είχες τις προηγούμενες ημέρες είχες. Σήμερα, μπορείς να χαμογελάς και να καλημερίζεις τους γύρω σου, χωρίς ωστόσο να παίρνεις ανταπόκριση όταν περπατάς στο γραμμικό και δεν έχουν έστω και την ευγένεια να το ανταποδώσουν.

Μπορεί να είναι η ημέρα των αποφάσεων και των διαγραφών, έτσι για αλλαγή, έτσι για το γαμώτο. Μπορεί να αρπάξεις τη ευκαιρία και να βρεις την δικαιολογία ότι σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να αφήσεις πίσω σου όλους αυτούς που σε πλήγωσαν και εξακολουθούν να σε πληγώνουν με τη αλαζονεία τους, τη κακία και το δήθεν που τους διακατέχει. Σήμερα, γίνε εσύ το φως της ψυχής σου, το θέλω σου, χωρίς να έχεις κάποιον να σε επικρίνει για τις πράξεις σου νομιζόμενος ότι είναι ο σωστός. Σήμερα μπορείς να εκφραστείς και να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι γιατί το φως θα είναι περισσότερο και θα σε βγάλει από το σκοτάδι της ζωής σου.

Ρομαντικό, παιχνιδιάρικο, μαγευτικό ίσως να ακούγεται…αλλά σήμερα είναι η ευκαιρία να σταματήσεις να ζεις σε ένα παραμυθάκι που όλος ο κόσμος είναι καλός, προσιτός και όχι με κακία μέσα του πλασμένος. Σήμερα, μπορείς με την βοήθεια του φως να επιλέξεις ποιους θέλεις να κρατήσεις πλέον στην ζωή σου και να αποβάλεις όλη την αρνητικότητα που μπορεί άθελα τους να σου διοχετεύουν ή τους χωρίς ουσία, άνθρωποι που δεν θέλουν να είναι στην ζωή σου για τους δικούς τους προφανούς λόγους.

Και μπορεί εσύ να αντιλαμβάνεσαι πολλά και αλλά τόσα να θέλεις να πεις, αλλά το θεωρείς ανώφελο, πλέον να ασχοληθείς με άτομα που δεν βλέπουν καθαρά και πάνω από απαισιόδοξα…Γι’ αυτό, σήμερα είναι η ημέρα σου και μπορείς να πεις το “σ’ αγαπώ” σε ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά για σένα και όχι επιφανειακά. Να βρεις λέξεις που δεν υπάρχουν πλέον στο λεξιλόγιο του κάθε ενός από εμάς “συγγνώμη”, “έκανα λάθος”, “μου λείπεις”, “σε αγαπώ” και άλλες τόσες που φανερώνουν ποιος είναι τελικά στο πλευρό σου.

Μην χρησιμοποιήσεις, για κανέναν λέξεις που καρφώνουν την καρδιά και μην πεις προπάντων τη λέξη “τέλος”, γιατί φανερώνει την ενοχή σου και τη αλαζονεία που έχεις ως άνθρωπος που θέλει να κρυφτεί από τη αλήθεια. Σήμερα, είναι η ευκαιρία σου να γίνεις καλύτερος άνθρωπος και πιο αξιοπρεπής…Αύριο, ίσως να είναι αργά.



















- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: