22.1 C
Nicosia
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ: H μεγάλη επιτυχία της Εβίτας Κωνσταντίνου και της πρωτοβουλίας «Αρκουδάκια...

ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ: H μεγάλη επιτυχία της Εβίτας Κωνσταντίνου και της πρωτοβουλίας «Αρκουδάκια από το σπίτι για το σπίτι»-(Φώτο-Βίντεο)

-

Η σημερινή ημέρα είναι μια από αυτές που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη μας για πολύ καιρό. Μετά από 18 μήνες αφοσίωσης και δουλειάς, η πρωτοβουλία «Αρκουδάκια από το Σπίτι για το Σπίτι» υπό την επιμέλεια της Εβίτας Κωνσταντίνου, πραγματοποίησε μια αξιέπαινη κίνηση για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού ιδρύματος Ronald McDonald House Charities Cyprus.

Η δράση ξεκίνησε νωρίς το πρωί στο Δημοτικό Γήπεδο Αετού στη Λεμεσό και θα συνεχιστεί μέχρι τις 20.00, όπου εκατοντάδες εθελοντές έχουν συγκεντρωθεί για να συμμετάσχουν στο μοναδικό γεγονός. Με την αφοσίωση και την αγάπη τους, μέχρι στιγμής, κατάφεραν να δημιουργήσουν μια αλυσίδα λούτρινων αρκουδιών που υπερέβη τα 3,5 χιλιόμετρα, καταρρίπτοντας έτσι το προηγούμενο ρεκόρ του Guinness World Records. Με περίπου 22,000 αρκουδάκια που συγκεντρώθηκαν από όλη την Κύπρο, η εκδήλωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, κάνοντας την επιτυχία ακόμη πιο έντονη.

Το αποτέλεσμα αυτής της συλλογικής προσπάθειας ήταν εντυπωσιακό. Η εξαιρετική πρωτοβουλία της Εβίτας Κωνσταντίνου, σε συνδυασμό με την αφοσίωση των εθελοντών της, έφερε ένα νέο φως στον κόσμο της φιλανθρωπίας στην Κύπρο.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι όλα τα έσοδα από αυτή την εκδήλωση θα διατεθούν για την υποστήριξη του έργου του RMHC Κύπρου, το οποίο παρέχει στήριξη σε οικογένειες παιδιών που νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο ή σε άλλα ιατρικά κέντρα. Είναι μια μέρα που θα μείνει αξέχαστη σε όσους έζησαν αυτή την εμπειρία και έδωσε ένα παράδειγμα για το τι μπορεί να πετύχει η αλληλεγγύη και η συνεργασία.

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι το προηγούμενο ρεκόρ της αλυσίδας με τα λούτρινα αρκουδάκια, όπως καταγράφηκε στο Ρεκόρ Γκίνες, ήταν στις 15,000. Η Εβίτα Κωνσταντίνου μαζί με τους εθελοντές κατάφεραν να σπάσουν το ρεκόρ με τα λούτρινα αρκουδάκια, κάνοντας ένα μεγάλο επίτευγμα για την Κύπρο. Το μόνο που μένει τώρα είναι αυτά τα λούτρινα αρκουδάκια να τα αγοράσει το κοινό ώστε να ολοκληρωθεί το μεγάλο εγχείρημα.

Φωτογραφία: Ανδρέας Χριστοφόρου

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: