fbpx
24.8 C
Nicosia
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: OΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: OΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ

-

Η Πρωτοπορία του Ηνωμένου Βασιλείου έδειξε τα αλτρουιστικά συναισθήματα της και προέβη σε μια αξιέπαινη κίνηση. Αρκετοί φοιτητές στερήθηκαν από το εισόδημα τους και προσέφεραν με ενθουσιασμό και αγάπη προς το σωματείο «Αγκαλιάζω με αγάπη».

Η νεολαία με αυτή την κίνηση δείχνει το αληθινό της πρόσωπο

Με λόγια συγκινητικά η υπεύθυνη Λεμεσού Romina Jawhari ευχαρίστησε την Πρωτοπορία Ηνωμένου Βασιλείου δημοσιεύοντας την αξιέπαινη πράξη τους. « Όλοι ξέρουμε ότι τα εισοδήματα ενός φοιτητή δεν είναι πολύ αρκετά, αλλά κάποια παιδιά σκέφτηκαν να μαζέψουν χρήματα από το υστέρημα τους για να καλύψουν ανάγκες σε οικογένειες του φιλανθρωπικού σωματείου μας .Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά από την Πρωτοπορία Ηνωμένου Βασιλείου που με έκαναν να δω ότι η νεολαία μας με τόσο ενθουσιασμό και ενέργεια να νοιάζεται για τον συνάνθρωπο τους, να βλέπεις νέους ενωμένους που με καλοσύνη κ αγάπη παρέδωσαν τρόφιμα κ κρέας σε οικογένειες του σωματείου μας «Αγκαλιάζω με αγάπη». Επίσης, παραδώσαμε δώρα στο γραφείου ευημερίας για να δοθούν σε οικογένειες με παιδάκια που έχουν πραγματική ανάγκη γιατί η κοινωνική λειτουργοί μας ξέρουν καλύτερα….και τους ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Πότε υποχωρεί η σκόνη-Εκρηκτικό “κοκτέιλ” με ζέστη και μεμονωμένες βροχές

Εκρηκτικό “κοκτέιλ” αφρικανικής σκόνης, με μεμονωμένες βροχές αλλά και ψηλή θερμοκρασία θα επικρατήσει σήμερα. Σήμερα, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες...