fbpx
25.6 C
Nicosia
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΕUROVISION 2024: Αναστάτωση για την ενδεχομένη αποβολή του Ολλανδού εκπρόσωπου-Τι συνέβη;

ΕUROVISION 2024: Αναστάτωση για την ενδεχομένη αποβολή του Ολλανδού εκπρόσωπου-Τι συνέβη;

-

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο Ολλανδός εκπρόσωπος, Joest Klein υπάρχει περίπτωση να αποβληθεί από την ΕΒU. Όλα ξεκίνησαν από την αντίδραση του εκπρόσωπου της Ολλανδίας όταν μιλούσε η Ισραηλινή εκπρόσωπος.

Στο Β’ ημιτελικό ο Joest Klein όταν μιλούσε η Ισραηλινή εκπρόσωπος έκρυψε το πρόσωπό του δείχνοντας φανερά τη στάση του. Η EBU ανέφερε μέσα από ανακοίνωσή της ότι η Ολλανδία σταματάει τις πρόβες μέχρι νεοτέρας αφού έχει υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Αυτήν τη στιγμή ερευνούμε ένα περιστατικό που αναφέρθηκε σε εμάς σχετικά με τον Ολλανδό καλλιτέχνη. Δεν θα κάνει πρόβες μέχρι νεωτέρας. Δεν έχουμε περαιτέρω σχόλια αυτήν τη στιγμή και θα ενημερώσουμε εν καιρώ.

Στην αρχή της συνέντευξης τύπου, ο Klein είχε τυλίξει γύρω από το κεφάλι του ένα ύφασμα που φαινόταν να είναι ολλανδική σημαία, κρατώντας το για λίγο πριν αρχίσουν οι ερωτήσεις. Να επισημανθεί, ότι στο Μάλμε πραγματοποιήθηκαν υπέρ των Παλαιστινίων στο πλαίσιο του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς στη Γάζα.

Πάντως, το Twitter έχει πάρει φωτιά και τα έχει βάλει με την EBU αφού θεωρεί ότι υποστηρίζει με τον τρόπο της την γενοκτονία που γίνεται στην Παλαιστίνη υποστηρίζοντας φανερά το Ισραήλ. Μάλιστα, επισημαίνουν τις χώρες που έχουν αποκλειστεί ή έχουν λάβει «ποινές» που έδειξαν ξεκάθαρα την στήριξή τους στην Παλαιστίνη.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ :Ένα βράδυ αλληλεγγύης και στήριξης-Ο Λούκας Σταύρου περπάτησε στην...

Η φιλανθρωπική επίδειξη μόδας που διοργανώθηκε στο Annabelle Hotel άφησε μια γλυκιά αίσθηση και απέδειξε ότι η αλληλεγγύη και η στήριξη στους συνανθρώπους μας...