fbpx
22.9 C
Nicosia
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Δικαιώθηκε η οικογένεια του μετά από 19 χρόνια -Πράξη δολοφονίας...

ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Δικαιώθηκε η οικογένεια του μετά από 19 χρόνια -Πράξη δολοφονίας δια στραγγαλισμού

-

Η δικαίωση στην οικογένεια Νικολάου, και ιδιαίτερα στη μητέρα του, Αντριάνα, συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Μετά από δεκαεννέα χρόνια, η υπόθεση του νεαρού Θανάση Νικολάου, που είχε αρχικά ερμηνευθεί ως αυτοκτονία, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για δολοφονία διά στραγγαλισμού.

Ο Θανάσης, τότε 26 ετών και υπηρετώντας τη στρατιωτική του θητεία, εντοπίστηκε νεκρός κάτω από τη γέφυρα της Άλασσας το 2005. Η προηγούμενη εξέταση του θανάτου του είχε συνδεθεί με περιστατικό αυτοκτονίας. Ωστόσο, μετά από μια εκτεταμένη ανάλυση και το πόρισμα δύο παθολογοανατόμων και του ποινικού ανακριτή, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του Θανάση οφείλεται σε πράξη δολοφονίας.

Η ανακοίνωση του πορίσματος προκάλεσε συναισθηματικές αντιδράσεις από τους συγγενείς του Θανάση που παρέστησαν στο δικαστήριο. Η μητέρα του εξέφρασε την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι η δικαιοσύνη επικράτησε, 19 χρόνια μετά τον θάνατο του γιου της. Παράλληλα, οι φίλοι και οι συγγενείς του θύματος είχαν συγκεντρωθεί έξω από το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού, κρατώντας πανό και φωτογραφίες του αγαπημένου τους προσώπου.

Ωστόσο, παραμένει ανεξήγητο το γεγονός ότι το κινητό τηλέφωνο του Θανάση δεν έχει ακόμα εντοπιστεί, παρά την πορεία της έρευνας.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ :Ένα βράδυ αλληλεγγύης και στήριξης-Ο Λούκας Σταύρου περπάτησε στην...

Η φιλανθρωπική επίδειξη μόδας που διοργανώθηκε στο Annabelle Hotel άφησε μια γλυκιά αίσθηση και απέδειξε ότι η αλληλεγγύη και η στήριξη στους συνανθρώπους μας...