fbpx
18.8 C
Nicosia
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήBEAUTYΠΑΡΑΔΕΙΣΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: ΌΜΟΡΦΗ ΜΕ ΜΑΣΚΑ

ΠΑΡΑΔΕΙΣΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: ΌΜΟΡΦΗ ΜΕ ΜΑΣΚΑ

-

Αγαπημένες μου φίλες και φίλοι, είμαι η Παραδείσα Παπαγεωργίου και είμαι πολύ χαρούμενη που θα μοιράζομαι μαζί σας τις δικές μου εμπειρίες στο μαγευτικό κόσμο του μακιγιάζ και περιποίησης δέρματος.

Εν μέσω πανδημίας η καθημερινότητα μας έχει αλλάξει , η ψυχολογία και η διάθεση μας έχει σκαμπανεβάσματα και εμείς καλούμαστε να επανέλθουμε στη ρουτίνα και στα νέα δεδομένα.Πάντα όμως υπό την προστασία της μάσκας μας ,η οποία έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της ζωής και της καθημερινότητας μας. Σιγά σιγά έχουμε αρχίσει να επιστρέφουμε στις δουλειές μας και αναμένουμε τις  νέες χαλαρώσεις  που θα μας επιτρέψουν να αρχίσουμε ξανά τις εξόδους και τις κοινωνικές συναναστροφές μας.

Το μακιγιάζ όπως άλλωστε και ολόκληρη η μόδα ,ακολουθεί  και προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα!  Και ενώ μέχρι πρότινος τα χείλη ήταν ο πρωταγωνιστής ,τώρα τα μάτια έχουν κερδίσει την πρωτοκαθεδρία στο μακιγιάζ και στις εμφανίσεις μας.  

 Οι γήινες αποχρώσεις πρωταγωνιστούν στη χρωματική παλέτα της σεζόν , χωρίς όμως να εξαιρούνται και τα πιο τολμηρά χρώματα όπως το μπλε και το πράσινο! Ανάλογα πάντα με την περίσταση επιλέγουμε τα χρώματα αλλά και την ένταση των σκιών αλλά και το αν θα χρησιμοποιήσουμε ή όχι eye liner. Απαραίτητη όμως πάντα η μάσκαρα η οποία χαρίζει ένταση και δυναμική στο βλέμμα!

   Σημαντικό είναι να υπογραμμίσουμε ότι κραγιόν μπορεί να μην φαίνεται , αλλά δεν παύει να είναι απαραίτητο, άλλωστε δεν φεύγουμε ποτέ από το σπίτι μας με ημιτελές μακιγιάζ ακόμα και αν δεν πρόκειται να γίνει αντιληπτό από κανέναν! Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι βαφόμαστε πρωτίστως για εμάς ! Ένα κραγιόν σε πιο ήπιους τόνους θα ολοκληρώσει την εικόνα μας και θα ανεβάσει τη διάθεση και τη ψυχολογία μας. Επιλέγουμε πάντα ματ κραγιόν – μακράς διαρκείας , τα οποία δεν αλλοιώνονται με την μάσκα.

Τονίστε λοιπόν το βλέμμα σας και κοιτάξτε μπροστά στη νέα εποχή που μας έρχεται!

Καλή Άνοιξη,

Παραδείσα χχχ

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: