fbpx
28.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΠΑΟΛΟ ΚΟΥΕΛΟ: «Αν κάτι έκανε τον κύκλο του, άφησε το να φύγει»-Το...

ΠΑΟΛΟ ΚΟΥΕΛΟ: «Αν κάτι έκανε τον κύκλο του, άφησε το να φύγει»-Το θέμα είναι να το αποδεχθείς

-

Ένας κύκλος είναι και κλείνει, όπως και να το κάνεις, όπως και να το δεις…Κι’ όταν κλείνει αυτός ο κύκλος δεν πρέπει να επιμένεις να παραμένεις μέσα σε αυτόν γιατί στην πορεία χάνεις το νόημα των άλλων τόσων θεμάτων που πρέπει να ζήσεις. Δακρύβρεχτες ιστορίες που κάποια στιγμή της ζωής μας, νιώσαμε ότι χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας. Ο κύκλος της ζωής μας δεν έχει να κάνει μόνο με σχέση μεταξύ δύο ερωτευμένων ατόμων, έχει να κάνει με τη φιλία, αλλά και τη δουλειά.

Πάντοτε πρέπει να γνωρίζουμε, πότε κάτι φτάνει στο τέλος του. Πρέπει να μάθουμε να κλείνουμε τους κύκλους, τις πόρτες και να γυρίζουμε σελίδα και να πηγαίνουμε σε νέα κεφαλαία που αφορούν εμάς και όσους είναι δίπλα μας, στην τελική. Να αφήνουμε πίσω το παρελθόν και να θυμόμαστε μόνο τις καλές στιγμές της ζωής μας, να μη κρατάμε τα άσχημα που νιώσαμε κάποια στιγμή αλλά να μάθουμε να συγχωράμε όσους μας πλήγωσαν.

Μη ψάχνετε τις αιτίες γιατί σας έδιωξαν από τη δουλειά, ούτε γιατί κάποια σχέση σας φιλική ή ερωτική, έφυγε από τη ζωή σας χωρίς εξηγήσεις. Αυτά που θα ακούσετε δεν θα είναι τόσο ευχάριστα για σας και το μόνο που θα ακούσετε είναι φθηνές δικαιολογίες. Φυσιολογικό, είναι να διερωτάστε πώς έγινε αυτό. Πώς μια δουλειά που αγαπούσατε πολύ έχει φτάσει στο τέλος της, ότι δεν υπήρχαν άλλες λύσεις να παραμείνεις εκεί κι’ ας το έσπρωχναν μέχρι το σκοινί να σπάσει. Μη διερωτάσαι γιατί ο φίλος σου σε άφησε ψάχνοντας να βρει διάφορες δικαιολογίες ότι τον πιέζεις, είσαι παράλογη και υστερική. Τίποτε από όλα αυτά δεν ισχύει γιατί απλά είναι μια δικαιολογία, φυγής…Ίσως, οι νέες τους ενασχολήσεις να θεωρούν ότι είναι πιο ευχάριστες και εποικοδομητικές, μέχρι παρακάτω.

Αυτή η στάση ωστόσο θα αποδειχτεί πολύ ψυχοφθόρα για όλους: Οι γονείς σας, ο άντρας ή η γυναίκα σας, οι φίλοι σας, τα παιδιά σας, η αδερφή σας, όλοι θα ολοκληρώνουν κεφάλαια, θα γυρίσουν σελίδα, θα προχωρούν και όλοι θα στεναχωριούνται επειδή εσείς βρίσκεστε σε τέλμα. Αυτά που πέρασαν δεν πρόκειται να ξαναέρθουν και απλά θα μείνουν αναμνήσεις, θύμισες καλές ή κακές. Μη μετανιώνεις για τα οποιανδήποτε λάθη του παρελθόντος και να ξέρεις ότι όταν πέφτει η νύχτα, έρχεται μια άλλη μέρα καλύτερη από τη προηγούμενη. Χωρίς κακίες, μίση, ανόητες λέξεις και φράσεις, φτηνές δικαιολογίες που μόνο πόνο φέρνουν στην ψυχή…

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΤΡΙΤΟΥ: Η εμπειρία της από Μουσείο της Γαλλίας με την...

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων γιορτάζεται σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου, και η Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία της από το...