19.1 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ: Σε συγγενικό σπίτι ήταν τα παιδιά-Ο πατέρας ήθελε να δημιουργήσει ένα...

ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ: Σε συγγενικό σπίτι ήταν τα παιδιά-Ο πατέρας ήθελε να δημιουργήσει ένα δικό του κόσμο

-

Μακριά από τον πολιτισμό, την σχολική εκπαίδευση και χωρίς τα απαιτούμενα ζούσε η οικογένεια του 45χρονου ο οποίος συνελήφθη το πρωϊ της Κυριακής μετά από επιχείρηση της Ελληνικής αστυνομίας.

Όλη η οικογένεια ζούσε μέσα σε μια σπηλιά, την οποία όπως ανέφερε ένα από τα παιδιά στο Mega την αποκαλούν εκκλησία. Οι σκηνές και ο τρόπος που ζούσε όλη η οικογένεια θυμίζει κινηματογραφική ταινία. Η κοινότητα που είχε δημιουργήσει ο 45χρονος εδώ και τέσσερα χρόνια χωρίς ρεύμα, θέρμανση και νερό ήταν έξι μέτρα κάτω από τη γη.

Τα έξι παιδιά είναι κάτω των 16χρόνων και δεν φοιτούν σε σχολείο ενώ το 11μηνών βρέφος είναι αγνώστου πατρός. Παράλληλα, στην οικογένεια, 22χρονη με το βρέφος της και η 37χρονη μητέρα οι οποίες είχαν εξαφανιστεί από το λαγούμι και εντοπίστηκαν τελικά σε συγγενικό τους σπίτι. Σχετικά με την εγκυμοσύνη της 22χρονης κόρης αναμένεται να υποβληθούν σε τεστ DNA προκειμένου να διαπιστωθεί η πατρότητα ενώ γίνεται λόγος και για αιμομιξία.

Η νονά ενός εκ των παιδιών της οικογένειας μίλησε αποκλειστικά στο «Πάμε Δανάη!» και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η κοπέλα που έχει το μωρό είναι κόρη από τον πρώτο γάμο του 45χρονου. Η κοπέλα είχε δεσμό με ένα αγόρι από τον οποίο έμεινε έγκυος και όπως δήλωσε φαίνεται ότι ο πατέρας της, της είπε να μην το ρίξει αλλά να το μεγαλώσουν όλοι μαζί.

«Η κόρη του η μεγάλη, η κοπέλα που έχει το μωρό, είναι κόρη από τον πρώτο του γάμο. Ξέρω ότι για ένα διάστημα ήταν ερωτευμένη με ένα παλικάρι. Μετά μάλλον τα χάλασαν, αυτή δεν ήθελε να το ρίξει κι αν κρίνω από τα μυαλά του Μανώλη, δεν θα της είπε «ρίχτο», αλλά “έλα να το μεγαλώσουμε όλοι μαζί”».

Επίσης, όπως ανέφερε η νονά του παιδιού τα μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας φοίτησαν κανονικά στο σχολείο, ωστόσο τα νεότερα έχουν φοιτήσει μέχρι την Α’ Γυμνασίου. Ο λόγος που ο 45χρονος διέκοψε τη φοίτησή τους ήταν επειδή, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, δεν ήθελε η κοινωνία να διαφθείρει τα παιδιά του.

«Είχα ένα θέμα με το ότι έμεναν μακριά και ήθελα να ξαναπάνε στο σχολείο που το είχαν σταματήσει στην Α’ Γυμνασίου. Ποτέ δεν μου είπαν όχι, ίσα ίσα τους έστελνα βιβλία. Μου είχαν πει ότι σιγά σιγά με τα χεράκια τους θα φτιάξουν πιο καλά το σπίτι τους. Όταν το είδα στην τηλεόραση έφριξα. Του είχα πει τη γνώμη μου, μου έλεγε ότι “η κοινωνία θα μου πάρει τα παιδιά, θα μου τα διαφθείρει, θα τα κάνει να βλαστημάνε και να βρίζουν. Πήγα στο σχολείο το παιδί μου μία φορά και δίπλα βλαστήμαγαν τα θεία. Όταν το παιδί το είπε στη δασκάλα, του έκαναν bullying”».

Η ίδια ανέφερε πως επικοινωνούσε μαζί τους μέσω Viber και Skype, λέγοντας οι χαρακτηρισμοί «άνθρωποι των σπηλαίων» είναι υπερβολικοί, καθώς τα μέλη της οικογένειας διέθεταν κινητά τηλέφωνα. Ο Μανώλης δεν θα έβλαπτε ποτέ το παιδί του. φοβάμαι μην τυχόν στην απελπισία του μην του πάρουν τα παιδιά πάει και φουντάρει πουθενά. Φοβάμαι μην τον πιάσει πανικός. Θέλει με το καλό, με αγάπη, να τον πείσουμε σιγά σιγά. Εμένα θα με ακούσει».

Αξιοσημείωτο είναι, ότι ο 45χρονος,  το βράδυ της Δευτέρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δηλώνοντας ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για υψηλή πίεση και έντονη αδιαθεσία. Αφού, όμως, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, εξετάστηκε και κρίθηκε πως η κατάστασή του δεν χρήζει νοσηλείας, για αυτό επέστρεψε στο αστυνομικό τμήμα όπου θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι την απολογία του, που θα γίνει αύριο Τετάρτη.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: