21.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ KATA TOY AIDS: Ηθοποιοί στέλνουν το δικό τους μήνυμα-Μια αναδρομή...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ KATA TOY AIDS: Ηθοποιοί στέλνουν το δικό τους μήνυμα-Μια αναδρομή στην ιστορία του HIV/AIDS (Βίντεο)

-

Με αφορμή την σημερινή ημέρα 1 Δεκεμβρίου της Παγκόσμιας Ημέρα κατά του AIDS οι ηθοποιοί Άθως Αντωνίου, Μάρα Κωνσταντίνου, Πέννυ Φοινίρη, και Αντρέας Φυλακτού συμμετέχουν στο βίντεο – Χρονολόγιο του ΚΥΦΑ, όπου κάνουν μία αναδρομή στην ιστορία του HIV/AIDS και τις εξελίξεις της Επιδημίας από το 1981 μέχρι και σήμερα.

Στο βίντεο τονίζεται ότι παρόλο που ο ιός σήμερα αντιμετωπίζεται χάρη στα αντιρετροϊκά φάρμακα και τις νέες φαρμακευτικές αγωγές, απειλή παραμένουν το Στίγμα και οι Διακρίσεις προς τους ανθρώπους που ζουν με τον HIV στην Κύπρο, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Παράλληλα, αναφέρεται η σημαντικότητα στο ότι πρέπει να γίνεται συχνή εξέταση αν κάποιος πιστεύει ότι έχει εκτεθεί στον ιό, και το κοινό οφείλει και πρέπει να γνωρίζει το status του σε σχέση με τον ιό.

Στο ΚΥΦΑ Checkpoint (1464) παρέχονται Υπηρεσίες Δωρεάν Εξέτασης για HIV και Ηπατίτιδες.Ευχαριστούμε τους Ηθοποιούς Άθω Αντωνίου, Μάρα Κωνσταντίνου, Πέννυ Φοινίρη, και Αντρέα Φυλακτού για τη συμμετοχή τους.

Χορηγοί: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, MSD CYPRUS, ΟΠΑΠ και RCB BΑΝΚ.Hair Styling: Panos Vivendo Afull Μake Up: M.A.C Cosmetics CyprusΈρευνα – Επιμέλεια Κειμένων – Project Management: Tree Creative Room Παραγωγή – Σκηνοθεσία: Yioli Aristotelous StudiosMichaelidou StellaCostas HarpasYioli Aristotelous-b

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΤΙΝΑΡΚΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ: Περπατάμε παρέα για ένα αύριο χωρίς εξαρτήσεις και...

Ο Παγκύπριος Αντιναρκωτικός Σύνδεσμος (ΠΑΣ), με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού για μια ζωή χωρίς εξαρτήσεις και ουσίες, διοργανώνει πεζοπορία καλύπτοντας...