23.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΟ πρωταθλητής Χρίστος Αγγελίδης διεκδικεί θέση στην Ευρωβουλή με το ήθος των...

Ο πρωταθλητής Χρίστος Αγγελίδης διεκδικεί θέση στην Ευρωβουλή με το ήθος των γονιών του, Νίκου και Κλαίρης Αγγελίδου (Βίντεο-Φωτο)

-

Ο Χρίστος Αγγελίδης πραγματοποίησε την τελική του προεκλογική συγκέντρωση της Λευκωσίας, την Παρασκευή 31 Μαΐου, ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ με τον αριθμό 1, σε μια κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Χίλτον γεμάτη από φίλους, συναγωνιστές, υποστηρικτές, αγωνιστές και αξιωματούχους του ΔΗΣΥ.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν σημαντικές προσωπικότητες, όπως η πρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λευκωσίας, Νίκος Τορναρίτης, η αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ, Σάβια Ορφανίδου, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Ονούφριος Κουλλά, ο Ιωάννης Κασουλίδης ο υποψήφιος Αντιδήμαρχος Λευκωσίας του ΔΗΣΥ, Χρύσανθος Φάκας και πολλοί άλλοι αξιωματούχοι, καθώς και υποστηρικτές και φίλοι του, από την Αμμόχωστο.

Η παρουσία του φιλανθρωπικού οργανισμού «Αγκαλιάζω με αγάπη», στο οποίο ο Χρίστος Αγγελίδης είναι επίσης εθελοντής, δήλωσαν την στήριξή τους στον υποψήφιο και συγκίνησαν τους παρευρισκόμενους. Η αρχηγός της ομάδας, Μαρία Αντωνίου, αποκάλυψε την προσφορά του στον οργανισμό, τονίζοντας, παράλληλα, το σκοπό του φιλανθρωπικού οργανισμού, που δεν είναι άλλος από την κοινωνική ευημερία των ευάλωτων ομάδων.

Ένας υποψήφιος που πιστεύει ότι η πολιτική είναι όραμα, ιδέες, ευθύνη, αποτέλεσμα.

Στην ομιλία του, ο Χρίστος Αγγελίδης παρουσίασε το όραμά και τους στόχους του που θέλει να επιτύχει στο Ευρωκοινοβούλιο, με γνώμονα πάντα το συμφέρον της Κύπρου και των πολιτών της. Αναφέρθηκε στη μακρόχρονη επαγγελματική του διαδρομή ως διευθυντικό στέλεχος στον τουριστικό και ξενοδοχειακό τομέα, με τεράστιες εμπειρίες στην Ευρώπη με πολλές επιτυχίες. Τόνισε την κοινή συνισταμένη του τουρισμού με την πολιτική και όπως ανέφερε, δεν είναι άλλη από την ανιδιοτελή προσφορά του και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ο Χρίστος Αγγελίδης έχει καταγωγή από την Αμμόχωστο, έζησε στη Λεμεσό αρκετά χρόνια μετά τον ξεριζωμό και για τριάντα χρόνια, ενώ τώρα ζει στη Λευκωσία. Είναι γιος των αείμνηστων υπουργών, βουλευτών και αγωνιστών Κλαίρης Αγγελίδη με καταγωγή από Κοντέα και Κοιλάνι και Νίκου Αγγελίδη, με καταγωγή από του Κάτω Δρυ.

Εκτός από τις επαγγελματικές του επιτυχίες, έχει διακριθεί και στον αθλητισμό, αγωνιζόμενος με την Εθνική Ελλάδας, τον Ολυμπιακό Πειραιώς, την Εθνική Κύπρου και με την Ανόρθωση.

Η εκδήλωση αυτή ανέδειξε τη δέσμευσή του να υπηρετήσει την πολιτική με ήθος, ουσία και ανιδιοτελή προσφορά στην κοινωνία, αντί για συναλλαγές και μικροπολιτικά συμφέροντα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πολίτες της Λευκωσίας, μετά την Πάφο και την Αμμόχωστο, έδωσαν το παρόν τους σύσσωμοι και αποφασισμένοι, τονίζοντας ότι επιθυμούν να νιώσουν περήφανοι ξανά για την Κύπρο μας. Γι’ αυτό στηρίζουν τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΔΗΣΥ, Χρίστο Αγγελίδη, με Αρ. 1.

Η πρόεδρος του ΔΗΣΥ, κ. Αννίτα Δημητρίου, στο χαιρετισμό της τόνισε ότι ο κ. Αγγελίδης είναι ένας υποψήφιος που τιμά το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ και ότι έχει όλες τις δεξιότητες για να γίνει ένας σπουδαίος ευρωβουλευτής.

Την εκδήλωση χαιρέτισε επίσης ο αγωνιστής κ. Ρένος Κυριακίδης, ο οποίος περήφανα ανέφερε ότι ο Χρίστος Αγγελίδης έχει το DNA των αγωνιστών γονιών του, που πρόσφεραν τα μέγιστα στην πατρίδα, και με τον ίδιο τρόπο θα μας αντιπροσωπεύσει στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ο αγωνιστής κ. Ρένος Κυριακίδης, σε ομιλία του προς τους παρευρισκόμενους, τόνισε ότι είναι σημαντικό ο καθένας αυτή την εβδομάδα τουλάχιστον να φέρει ακόμη πέντε ψηφοφόρους για να στηρίξουν τον Χρήστο Αγγελίδη. Υπογράμμισε πως ο Χρήστος Αγγελίδης είναι ένας άξιος εκπρόσωπος για την Ευρωβουλή και αξίζει να τον υποστηρίξουμε.

Επίσης, τον χαρακτήρα και το ήθος του υποψηφίου ευρωβουλευτή του ΔΗΣΥ εξήραν ο υποψήφιος δήμαρχος Λευκωσίας, κ. Νίκος Τορναρίτης, και ο φίλος του από τα παιδικά χρόνια, κ. Κώστας Ιακώβου.

Η παρουσία του φιλανθρωπικού σωματείου «Αγκαλιάζω με αγάπη», στο οποίο ο Χρίστος Αγγελίδης είναι εθελοντής, συγκίνησε ιδιαίτερα τους παρευρισκόμενους

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...