fbpx
31.2 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΟΤΑΝ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ…

ΟΤΑΝ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ…

-

Πρέπει να νοιώθουμε τυχεροί όταν ο ήλιος μπαίνει από το παράθυρο του δωματίου μας, όταν τα μάτια μας ανοίγουν και βλέπουν μπροστά τους ένα ζεστό χαμόγελο από τους ανθρώπους που αγαπάμε. Πρέπει να νοιώθουμε τυχεροί που άλλη μια ημέρα ξημέρωσε και ο ουρανός είναι φωτεινός.

Όταν η βροχή κτυπά τα παράθυρα και τα χελιδόνια, προσπαθούν να χτίσουν μια φωλιά για να βρουν το καταφύγιο τους να προφυλαχτούν. Με πόση μαεστρία το κάνουν. Φεύγουν και έρχονται με ένα κλαδί στο στόμα τους, δημιουργώντας την φωλιά τους. Είναι η ομορφιά της φύσης, να βλέπουμε πόσο όμορφο είναι να υλοποιούν το στόχο τους και να προχωρούν παρακάτω…

Είναι συναρπαστικό να βλέπουμε τα πουλιά να πετούν, ελεύθερα και να κάνουν κύκλους γύρω από τα δέντρα. Να κελαηδούν, να απομακρύνονται και να μην μπορούμε να τα βλέπουμε πλέον. Να χάνονται σε μια στιγμή και μετά από ένα λεπτό να ξαναγυρνούν πίσω. Είναι ελεύθερα και πετούν ψηλά, εκεί που εμείς οι άνθρωποι δεν μπορούμε να πάμε.  

Είναι ελεύθερα γιατί πετούν χωρίς να τους περιορίσει κανένας, χωρίς να δίνουν λογαριασμό πότε θα φύγουν από τη φωλιά τους και πότε όχι. Μπορούν να μείνουν για πάντα ελεύθερα και να πετούν στον ουρανό εάν δεν τους περιορίζουν οι άνθρωποι…Όλοι εμείς…Εάν δεν τους αιχμαλωτίσουν και εάν δεν τους σκοτώσουν σιγά σιγά εγκλωβίζοντας τους.

Αυτό που ισχυρίζονται διάφοροι ερευνητές ότι τα πουλιά χαρίζουν την ψυχική ισορροπία στον άνθρωπο αληθεύει γιατί οι άνθρωποι που ζουν σε περιοχές με περισσότερα πουλιά τείνουν να έχουν καλύτερη ψυχική υγεία. Δεν έχει σημασία το είδος των πουλιών αυτό που έχει σημασία να είναι ότι ο άνθρωπος πρέπει να τα βλέπει να  πετούν, να νοιώθει την ελευθερία και να αισθάνεται και ο ίδιος ότι είναι ελεύθερος να εκφραστεί… Αυτό το θέμα των ελεύθερων πουλιών είναι ένα αίσθημα χαλάρωσης και αισιοδοξίας για όλους εμάς, κάτι το οποίο οι άνθρωποι δεν θα νοιώσουμε ποτέ…γιατί έχουμε χάσει πλέον την ελευθερία μας.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΟΜΨΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ: Εννέα Κύπριες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν την κυπριακή παράδοση-Όλα τα...

Μια μοναδική εκδήλωση πραγματοποιείται με εννέα καταξιωμένες Κύπριες σχεδιαστές παρουσιάζοντας μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής ενδυμασίας εμπνευσμένες από υλικά της Υπηρεσίας Κυπριακής Χειροτεχνίας του...