14.8 C
Nicosia
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ-ΓΕΛΕΝΑ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ: Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ-ΓΕΛΕΝΑ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ: Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

-

Ο σταρ του τένις Νοβάκ Τζοκοβιτς γεννήθηκε στο Βελιγράδι στις 22 Μαϊου του 1987 στην τότε Γιουγκοσλαβία. Ξεκίνησε να παίζει τένις στην ηλικία των τεσσάρων ετών και στα δώδεκα χρόνια του γράφτηκε στην Ακαδημία του Πίλιτς στο Μόναχο. Όμως, επειδή λένε ότι πίσω από έναν μεγάλο άνδρα πάντοτε κρύβεται μια μεγάλη γυναίκα στην περίπτωση αυτή, είναι η 34χρονη σύζυγός του Γελένα.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τα μαθητικά τους χρόνια και ζουν μια πολυτελή ζωή, γεμάτη ταξίδια. Όταν ακόμη ήταν παιδιά βρέθηκαν να  παίζουν μαζί τένις σε μια αθλητική ακαδημία στο Βελιγράδι. Ο Νόβακ τότε  ήταν ένα ανερχόμενο ταλέντο ενώ η Γελένα ήταν μια μαθήτρια απλά προσηλωμένη στα μαθήματά της. «Ήξερα ότι έπρεπε να είμαι εξαιρετική μαθήτρια για να πάρω υποτροφία –διαφορετικά, οι γονείς μου δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να με στείλουν για σπουδές μακριά από τη Σερβία».

Η καλλονή δεν αποχωρίζεται τον σύζυγό της και σε όλα τα ματς βρίσκεται στο πλευρό του. Η ίδια παλιότερα είχε περιγράψει τους γονείς της ως «δύο αγγέλους», υποστηρίζοντας το όνειρό της στο Πανεπιστήμιο στο Μιλάνο, όπου σπούδασε management στις μάρκες πολυτελείας.

Μιλώντας για την σχέση της με τον Νόβακ θυμάται ότι ήταν επιστημονική φαντασία να μείνουν μαζί  «Το να συναντηθούμε ήταν σαν την επιστημονική φαντασία. Ήμουν φοιτήτρια και εκείνος ήταν πολύ νέος τενίστας που δεν είχε χρήματα για ταξίδια. Τα αεροπλάνα ήταν, εκείνη την εποχή, κάτι εντελώς μακριά από μας. Κάναμε πολλά σχέδια για το πώς θα συναντηθούμε τότε», έχει περιγράψει.

Όταν τελείωσε τις σπουδές της, μετακόμισαν μαζί στο Μόντε Κάρλο, όπου η Γελένα βρήκε δουλειά σε μια εταιρεία πετρελαίου. Τώρα, ταξιδεύει μαζί του και είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία ενός φιλανθρωπικού ιδρύματος στο όνομα του Νόβακ, πείθοντας τους πλούσιους φίλους τους να χρηματοδοτήσουν έργα για ευάλωτα παιδιά.

Η Γελένα Τζόκοβιτς – πρώην Ρίστιτς – είναι σύζυγος του Νόβακ Τζόκοβιτς από τον Ιούλιο του 2014. Ο γιος του ζευγαριού, Στέφαν γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2014 και ο Τζόκοβιτς έγινε πατέρας ξανά τρία χρόνια αργότερα. Το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι η κόρη τους Τάρα γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017, με την Γελένα να απουσιάζει αισθητά από τις κερκίδες για να υποστηρίξει τον σύζυγό της κατά τη διάρκεια του Wimbledon τον ίδιο χρόνο. Η σύζυγός του σταρ του τένις, είναι επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος και διευθύντρια του “Ιδρύματος Novak Djokovic”, μια φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά που έχουν ανάγκη. Έχει τιμηθεί για το φιλανθρωπικό της έργο και για τη συμβολή της στην κοινωνία. Ακόμα είναι ιδρύτρια μιας εταιρείας ψηφιακού μάρκετινγκ, της “Jelena Ristic Consulting” ενώ είχε επίσης μια σύντομη καριέρα ως μοντέλο.

Η Γελένα έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων και μιλάει 17 γλώσσες, ενώ έχει ταλέντο στο γράψιμο και λατρεύει τα ζώα. Από την πλευρά του ο Νόβακ μιλάει σερβικά, γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και αγγλικά και οι γονείς του διατηρούν τρία εστιατόρια το ένα από τα οποία ονομάζεται “Νόβακ”. Το ζευγάρι κατοικεί στο Μόντε Κάρλο με τα δύο του παιδιά και ο Νόβακ είναι  φίλος των συμπαικτών του, τους οποίους εκτός γηπέδου αρέσκεται να μιμείται. Είναι ευχάριστος τύπος ενώ συχνά πυκνά μιμείται αρκετές προσωπικότητες κάνοντας τους άλλους να γελούν.  Μεταξύ αυτών που μιμείται είναι ο Ραφαέλ Ναδάλ, ο Ρότζερ Φέντερερ, η Μαρία Σαράποβα και ο Άντυ Ρόντικ.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: