ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ: Η ξαδέλφη του απεβίωσε από κορωνοϊο-«Την στιγμή που ξαπλώνεις στο ασθενοφόρο…αν γυρνούσες το χρόνο πίσω τρεις μήνες, θα το έκανες ή όχι;» (Φωτό)

Την ξαδέλφη του σε νεότατη ηλικία έχασε πρόσφατα ο Νίκος Βέρτης και στέλνει έκκληση προς όλους να εμβολιαστούν για να μπορέσουμε να τελειώσουμε γρηγορότερα από την νόσο του κορωνοϊου που επηρεάζει τη ζωή πολλών ανθρώπων. Ο πετυχημένος καλλιτέχνης εξομολογήθηκε στην Ναταλία Γερμανού ότι η πολυαγαπημένη του ξαδέλφη «χάθηκε» χωρίς να έχει οποιονδήποτε υποκείμενο νόσημα.

Στο «Myradio 104,6  και τη Ναταλία Γερμανού παραχώρησε συνέντευξή ο γνωστός τραγουδιστής και αποκάλυψε μεταξύ άλλων, για το άδικο χαμό της πρώτης του ξαδέλφης.

«Θεωρώ ότι πλέον τα πράγματα αρχίζουν και αλλάζουν. Πρέπει να μαζευτούμε όλοι μαζί και να τελειώσουμε με αυτό το πράγμα, να εμβολιαστούμε να τελειώνει. Έχω δει δικούς μου ανθρώπους δυστυχώς να χάνονται. Έχασα την πρώτη μου ξαδέρφη χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα, νεότατη, κι έφυγε ξαφνικά».

Παράλληλα, ο Νίκος Βέρτης διευκρίνισε ότι στην παρέα του υπάρχουν και άτομα που είναι αρνητές κατά του εμβολίου αλλά όταν περάσουν την ασθένεια τότε έρχονται μετανιωμένοι και διερωτώνται  για ποιο λόγο δεν εμβολιάστηκαν όταν έπρεπε.

«Έχω δει φίλους μου και οικογένειες να είναι αρνητές και ξαφνικά όταν το περνάνε να λένε “τι χαζομάρα έκανα”. Νομίζω ότι πρέπει να φύγει αυτός ο εγωισμός. Είσαι αρνητής και ξαφνικά έχουν περάσει έξι μέρες και πρέπει να πάρεις τηλέφωνο το ασθενοφόρο να έρθει να σε πάρει γιατί είσαι σε άθλια κατάσταση. Τη στιγμή που ξαπλώνεις στο ασθενοφόρο και ακούς τη σειρήνα, αν γυρνούσες το χρόνο πίσω τρεις μήνες, θα το έκανες ή όχι;».

Hot this week

ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΤΑΣΗ: Στην Κύπρο για παράνομα τσιγάρα – Πάνω από 16% η κατανάλωση το 2025, σύμφωνα με έκθεση KPMG

Ανησυχητική εικόνα για την Κύπρο και συνολικά για την...

ΛΕΥΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Ποσοστά, αντιμετώπιση και η παγκόσμια επιρροή της Γουίνι Χάρλοου

Η Γουίνι Χάρλοου έχει καταφέρει να μετατρέψει τη λεύκη...

ΣΥΡΟΣ: Στάχτη και αυταπάρνηση στην Άμπελα μετά τη μεγάλη πυρκαγιά-Πώς σώθηκε ηλικιωμένη

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά από εν κινήσει όχημα μεταξύ Δωράς – Μαλιάς

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (24/6) στην επαρχία...

3ΜΗΝΟ ΒΡΕΦΟΣ: Δύο χρόνια άταφο – Στο θανατικό ανακριτή η απόφαση για το πότε θα ταφεί

Δύο χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο ενός βρέφους μόλις...

Topics

ΛΕΥΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Ποσοστά, αντιμετώπιση και η παγκόσμια επιρροή της Γουίνι Χάρλοου

Η Γουίνι Χάρλοου έχει καταφέρει να μετατρέψει τη λεύκη...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά από εν κινήσει όχημα μεταξύ Δωράς – Μαλιάς

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (24/6) στην επαρχία...

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στο σημείο ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες το απόγευμα της...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τέσσερις καλλιτέχνες παρουσιάζουν την immersive έκθεση «Take your broken heart, make it into art»

Τέσσερις δημιουργοί από την Κύπρο ενώνουν τις δυνάμεις τους...

Related Articles

Popular Categories