17.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΝΕΡΟ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ: «Έπιασε» τόπο η προσπάθεια της ενίσχυσης για την οικονομική...

ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ: «Έπιασε» τόπο η προσπάθεια της ενίσχυσης για την οικονομική ενίσχυση του «Αλμα» -Οι καρδούλες έδειξαν το αλτρουισμό των πολιτών (Φώτο)

-

Σε μια αξιέπαινη προσπάθεια προέβη το «Νερό και Χρώμα» καταφέρνοντας να ενισχύσει με τον δικό του τρόπο το «Άλμα» μαζεύοντας το ποσό των 12.000 ευρώ. Η φιλανθρωπική εκδήλωση «Φτιάξτε μια καρδιά ΑΛΜΑ» πραγματοποιήθηκε στην αγορά της Λεμεσού υπό την αιγίδα της Αννίτας Δημητρίου ενώ την φωταγώγηση του δέντρου πραγματοποιήθηκε μαζί με την πρόεδρο της Βουλής και ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαϊδης.

Στην φιλανθρωπική εκδήλωση παρευρέθηκαν αρκετοί αξιωματούχοι της Λεμεσού αλλά και απλοί πολίτες οι οποίοι προσέφεραν το δικό τους οβολό. Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης ανέλαβε ο μικρός υποσχόμενος τενόρος Ιωάννης Λίβανος. Τις πήλινες καρδούλες που έφτιαξε το Νερό και Χρώμα της Άντρης Ευριπίδου Αταλιώτη κοσμούσαν πάνω στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο για την οικονομική ενίσχυση του Child Development Center «Το Άλμα».

Η πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου με τα παιδιά στολίζουν το δέντρο
Ο μικρός τενόρος
Ο μικρός υποσχόμενος τενόρος Ιωάννης Λίβανος και η Εμίλυ Βασιλειάδου

Φανερά συγκινημένη η Άντρη Ευριπίδου Αταλιώτη μίλησε για την προσπάθεια του «Νερό και Χρώμα» που για ένα χρόνο, αμέσως την επομένη ημέρα της περσινής φωταγώγησης όπου δόθηκε ένας μεγαλύτερος στόχος από τον περσινό.

Η Άντρη Ευριπίδου Αταλιώτη

«Φτιάξαμε όλοι μας, μια καρδιά ΑΛΜΑ και με αυτό τον τρόπο βάλαμε και εμείς το μικρό μας λιθαράκι στο δύσκολο αλλά παράλληλα τόσο σημαντικό και υπέροχο έργο που επιτελεί. Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα που η Πρόεδρος της Βουλής έθεσε υπό την αιγίδα της όλη την προσπάθεια παρά το βεβαρημένο της πρόγραμμα. Η κυρία Δημητρίου ήταν μαζί μας στη φωταγώγηση αλλά το σημαντικότερο είναι ότι έδειξε έμπρακτα το πραγματικό της ενδιαφέρον, αφού πριν μια εβδομάδα επισκέφτηκε το ΑΛΜΑ όπου είδε δια ζώσης τον τρόπο λειτουργίας του Κέντρου αλλά και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει και μας υποσχέθηκε πως θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και στο μεγαλύτερο πρόβλημα που είναι η εξεύρεση ενός νέου χώρου όπου θα στεγαστεί το ΑΛΜΑ. Επίσης ιδιαίτερη τιμή για μένα αποτελεί η εμπιστοσύνη και η στήριξη του Δήμαρχου Λεμεσού Νίκου Νικολαΐδη που από πέρσι αγκάλιασε την εκδήλωση, την ανακήρυξε σε θεσμό και παρέμεινε δίπλα μου καθ’ όλη την πορεία της εκδήλωσης. Μου παρείχε κάθε δυνατή βοήθεια μέχρι και σήμερα. Ευχή μου είναι αυτή η συνεργασία και η στήριξη να συνεχιστούν για πολλά χρόνια ακόμα. Κρατώ μέσα από όλη αυτή την διαδρομή, δύο σημαντικά ηθικά διδάγματα που προσπάθησα να μεταδώσω και εγώ σε όσους συμμετείχαν αλλά κυρίως στα παιδιά».

Η διευθύντρια του Αλμα, Νίκη Νίκη Καμέρη

Ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαϊδης
Η Αννίτα Ευγενίου

Να επισημανθεί, ότι οι καρδούλες που έφτιαξαν όλοι και πολύ περισσότερο τα παιδιά, ήταν ότι κάθε ένα από αυτά έδωσε την συνεισφορά αγοράζοντας το κουτάκι 5 ευρώ για να ζωγραφίσει την καρδούλα του. Ο κάθε ένας το έπραξε με πολύ αγάπη αφιερώνοντας και χρόνο, ώστε να στολιστεί δεντράκι.

Ο Μηνάς Αταλιώτης με την Αννίτα Δημητρίου
Ο Ανδρέας Κάττος και ο Ανδρέας Νικολάου
Ο Κωνσταντίνος Διονυσίου του Limasson Agora Marketing
H Δωρίτα Μαρκαντώνη
Αξιέπαινη είναι η προσπάθεια αφού δόθηκε το συνολικό ποσόν των 12 χιλιάδων ευρώ
Η Αννίτα Δημητρίου, με την οικογένεια της Αντρης Αταλιώτη.
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: