fbpx
22.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: Oι ερωτικές προβλέψεις του Μαϊου- Έντονος ο μήνας όσον αφορά...

ΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: Oι ερωτικές προβλέψεις του Μαϊου- Έντονος ο μήνας όσον αφορά τα ερωτικά μας

-

Ο Μάιος είναι ένας έντονος μήνες με μια εκρηκτική έκλειψη που γίνεται στις 5 Μαΐου , έχουμε τον Πλούτωνα που γυρίζει ανάδρομος 1 Μαΐου και τον Ερμή που γυρίζει ορθόδρομος 15 Μαΐου. Γενικότερα υπάρχουν πολλές ανατροπές μέσα στο μήνα που θα επηρεάσουν κατά πολύ τις διαπροσωπικές μας σχέσεις και θα πρέπει να κάνουμε αρκετά ξεκαθαρίσματα.


Όσο αφορά το ερωτικό κομμάτι θα πρέπει να δούμε πώς κινείται η Αφροδίτη μέσα στο μήνα. Μέχρι τις 6 Μαΐου η  Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων από τις 7 Μαΐου και έπειτα μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου. Αυτή η διέλευση θα ευνοήσει περισσότερο τα ζώδια του νερού Καρκίνους Σκορπιούς και Ιχθύς, και δευτερευόντως τα ζώδια της γης Ταύρους Παρθένους και Αιγόκερους.


Να δούμε όμως αναλυτικά τις όψεις της Αφροδίτης μέσα στο μήνα Μάιο.

Στις 4 Μαΐου η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα δημιουργούν ένα θόλο τοπίο ανάμεσα στις σχέσεις μας. Ίσως μπλέξουμε σε περίεργες καταστάσεις και ερωτικές περιπέτειες. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις και λανθασμένες εκτιμήσεις που ίσως αργότερα μας απογοητεύσουν. Αποφύγετε επίσης οικονομικές επενδύσεις.

Επηρεάζει περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια Διδύμους Παρθένους Τοξότες και Ιχθύς του τρίτου δεκαημέρου 25°,26°,27° μοίρες.

Η Αφροδίτη με τον Δία από το ζώδιο του Κριού τονίζουν την ερωτική διάθεση. Δίνει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες φλερτ και σχέσεις. Ίσως να υπάρχει ένα είδος υπερβολής στις κινήσεις μας, όμως αυτή η όψη θα βοηθήσει να περάσετε όμορφα με αγαπημένα μας πρόσωπα και να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση μας.

Επηρεάζει Διδύμους, Τοξότες, Κριούς και Ζυγούς του τρίτου δεκαημέρου 26°,27°,28° μοίρες. Στις 11 Μαΐου η Αφροδίτη με τον βόρειο δεσμό από το ζώδιο του Ταύρου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθούμε με τις σχέσεις μας. Ευκαιρία να διαχειριστούμε και να λύσουμε παρεξηγήσεις που προκλήθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες και σχέσεις.

Επηρεάζει κυρίως Καρκίνους Αιγόκερους Ταύρους και Σκορπιούς του πρώτου δεκαημέρου 2°,3°,4° μοίρες.

Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη βρίσκεται σε μισό τετράγωνο με τον Ουρανό. Αυτό ίσως δημιουργήσει αναστάτωση και ανασφάλειες μέσα στις σχέσεις. Προσοχή στην επαναστατική διάθεση και συμπεριφορά γιατί μπορεί να φέρει ψυχρότητα ανάμεσα στη σχέση.
Επηρεάζει Καρκίνους 4°,5° μοίρες και Ταύρους 18°,19° μοίρες.
Στις 13 Μαΐου η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα βοηθήσει να σταθεροποιήσει καταστάσεις στις σχέσεις. Ίσως αποφάσισε να προχωρήσετε σε μία πιο σταθερή κατάσταση τη σχέση σας όπως ένας γάμος. Αυτή η όψη βοηθά στο να νιώσουμε πιο σίγουροι και ικανοποιημένοι και τονίζει την αυτοπεποίθηση.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του νερού Καρκίνους Σκορπιούς και Ιχθύς του πρώτου δεκαημέρου 5°,6°,7° μοίρες.


Στις 25 Μαΐου η Αφροδίτη με τον Χείρωνα ίσως προκαλέσουν κάποιες απογοητεύσεις και προβλήματα στις σχέσεις. Δεν αποκλείεται να έρθουν στο φως παρελθοντικές καταστάσεις που σας στεναχώρησαν ή σας πλήγωσαν και τώρα θα πρέπει να το διαχειριστείτε καλύτερα.
Επηρεάζει τα παρορμητικά ζώδια Κριούς Καρκίνους Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου 17°,18°,19° μοίρες. Την επόμενη μέρα στις 26 Μαΐου η Αφροδίτη με τον Ουρανό χαρίζουν ένα αίσθημα απελευθέρωσης. Δίνει την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας, φέρνει ξαφνικές γνωριμίες και σχέσεις.


Επηρεάζει Καρκίνους Αιγόκερους Ταύρους και Σκορπιούς 18°,19°,20° μοίρες.
Στις 28 Μαΐου η Αφροδίτη βρίσκεται σε ενάμιση τετράγωνο με τον Κρόνο. Αυτή η όψη μπορεί να προκαλέσει ψυχρότητα και προβλήματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να αποφύγετε επικριτικές συμπεριφορές για να μην ύπαρξη απομάκρυνση στις σχέσεις. Επηρεάζει κυρίως Καρκίνους 20°,21° μοίρες και Ιχθύς 5°,6° μοίρες .

Για περισσότερες προβλέψεις στο https://natsona.wixsite.com/natasaioannou

Την Νατάσα Ιωάννου την βρίσκεται στο Facebook Natasa Ioannou ή στο τηλέφωνο 99944307

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: