fbpx
22.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: Nέα Σελήνη στον Δίδυμο - Χαοτικές καταστάσεις στην επικοινωνία ψευδαισθήσεις...

ΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: Nέα Σελήνη στον Δίδυμο – Χαοτικές καταστάσεις στην επικοινωνία ψευδαισθήσεις και μεγάλα όνειρα

-

Σήμερα Κυριακή 18 Ιουνίου έχουμε τη Νέα Σελήνη πού γίνεται στην 26°,43′ μοίρα των Διδύμων. Όπως επισημαίνει η αστρολόγος, Νατάσα Ιωάννου, είναι μία νέα σελήνη που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Η σημαντικότερη όψη που θα πρέπει να μελετήσουμε είναι τα δύο φώτα που βρίσκονται σε συγκλίνον τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Μπορεί ο Ποσειδώνας να βρίσκεται στο ζώδιο της κυβέρνησης του και στην κλείδα της Αφροδίτης δεν παύει όμως να δημιουργεί χαοτικές καταστάσεις να φέρνει παρεξηγήσεις και μπερδέματα και ένα να τονίζει ένα αίσθημα πλάνης.

Τις επόμενες μέρες θα δούμε να ενεργοποιείται έντονα το κομμάτι που έχει να κάνει με τις μετακινήσεις την επικοινωνία τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και μεταφοράς οπότε θα πρέπει να περιμένουμε ότι ίσως θα δημιουργηθούν προβλήματα σε αυτούς τους τομείς. Θα πρέπει να προσέξουμε το λόγο μας τις υποσχέσεις μας για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις και παρεξηγήσεις. Πιθανόν αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα με τα μεταφορικά ενώ δεν είναι καλή περίοδος για οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή ή οποιαδήποτε συμφωνία. Από την άλλη θα μπορούσε αυτή η νέα σελήνη να ενεργοποιήσει θέματα που έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση και να πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε κάποια ζητήματα σε αυτόν τον τομέα. Όσο αφορά θέματα μετακινήσεων, αεροδρόμια και θέματα ταξιδίων η όψη αυτή μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις ή ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις μας. 

Κάτι άλλο που είναι σημαντικό να προσέξουμε είναι πιθανό θέματα με αλλεργίες, μολύνσεις και γενικότερα ένα αίσθημα αδύναμη. Ίσως αυτές τις μέρες δυσκολευτούμε να προσδιορίσουμε ακόμα και τις συναισθηματικές μας ανάγκες και να υπάρχουν διάφορα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.

Προσοχή θέλει επίσης στο ποιον εμπιστευόμαστε ενώ δεν αποκλείεται να πρέπει να αντιμετωπίσουμε κάποια ζητήματα που αφορά αδέλφια, συγγενείς ή γείτονες. Η συγκριτική όψη που κάνει ο Πλούτωνας με τον ήλιο θα μπορούσε να φέρει έντονες καταστάσεις και χειριστικές συμπεριφορές που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε με προσοχή. Αυτή η όψη τονίζει την ανάγκη να επιβληθούμε και να ελέγξουμε καταστάσεις και ανθρώπους γύρω μας. Τις επόμενες μέρες ίσως δούμε ότι υπάρχει έντονα η ανάγκη να επικοινωνήσουμε τις ανάγκες, τις ιδέες και τα συναισθήματά μας, χρειάζεται όμως προσοχή να μην προσπαθήσουμε να τα επιβάλλουμε στους άλλους.

Στο χάρτη της νέας σελήνης παρατηρούμε επίσης την Αφροδίτη να βρίσκεται πολύ κοντά στον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα. Αυτή Η όψη ενεργοποιεί θέματα σχέσεων και μας βάζει στη διαδικασία να ασχοληθούμε και ο έντονα με τις συναισθηματικές μας σχέσεις. Η νέα σελήνη φέρνει έντονο φλερτ και νέες γνωριμίες όμως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και αν εμπιστευόμαστε και τι αποφάσεις παίρνουμε γιατί ίσως οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν τώρα να κρύβουν ένα παρασκήνιο. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή επίσης να μην εξιδανικεύουμε ανθρώπους και οι καταστάσεις που μπορεί αργότερα να μας απογοητεύσουν. Αποφύγετε τα κουτσομπολιά για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το συγκλίνον  τετράγωνο που κάνει ο Άρης με τον Ουρανό. Αυτή η όψη ενεργοποιεί εκρηκτικές συμπεριφορές, νεύρα, άγχος, βιασύνη και Σε πολλές περιπτώσεις συνδέεται έντονα με διάφορα ατυχήματα, φωτιές και εκρήξεις. Να είστε προσεκτικοί με αιχμηρά μηχανήματα ή αντικείμενα και μην βιάζεστε στην οδήγηση.

Τα δύο μισά τετράγωνα που κάνει η Αφροδίτη με τα φώτα δείχνει ένα αίσθημα ανικανοποίητο και ανολοκλήρωτες καταστάσεις. Δύσκολο είναι επίσης και το τετράγωνο μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου που ίσως φέρει ένα αίσθημα μελαγχολίας και περιορισμό.Είναι μία Νέα Σελήνη που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή Ίσως νιώσουμε την ανάγκη να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και τα προβλήματα με αποτέλεσμα τις επόμενες μέρες να δούμε τη μία αύξηση στα ποσοστά που έχουν να κάνουν με το αλκοόλ, τα φάρμακα , ναρκωτικά και οτιδήποτε δημιουργεί εξάρτηση.

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού του τρίτου δεκαημέρου Διδύμους Παρθένους Τοξότες και Ιχθύς 25°-28° μοίρες και τα μεταβλητά του πρώτου 7°-12° μοίρες. Για νέες γνωριμίες, φλερτ και ερωτική διάθεση επηρεάζονται τα ζώδια της φωτιάς Κριός, Λέων και Τοξότης του δεύτερου δεκαημέρου 11°-16° μοίρες.

Για περισσότερες προβλέψεις στο https://natsona.wixsite.com/natasaioannou

Την Νατάσα Ιωάννου την βρίσκεται στο Facebook Natasa Ioannou ή στο τηλέφωνο 99944307

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: