fbpx
16.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: Mε δύο εκλείψεις ο Οκτώβριος-Θα ξεκαθαρίσει αρκετά θέματα

ΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: Mε δύο εκλείψεις ο Οκτώβριος-Θα ξεκαθαρίσει αρκετά θέματα

-

Ο Οκτώβριος είναι ένας έντονος μήνας αφού εμπεριέχει δύο εκλείψεις που θα φέρει αρκετά ξεκαθαρίσματα. Να αναλύσουμε όμως τις όψεις της εβδομάδας 9 με 15 Οκτωβρίου. Είναι μία εβδομάδα που δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι εύκολη για αρκετούς από εμάς. Σίγουρα υπάρχουν όμως οι εκπρόσωποι του ζωδιακού που δεν επηρεάζονται από τις όψεις των επόμενων ημερών.

Αρχίζοντας, λοιπόν, σήμερα 9 Οκτωβρίου βλέπουμε ότι ο Άρης βρίσκεται τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Αυτή είναι μία σκληρή όψη που θέλει ιδιαίτερη προσοχή για τα παρορμητικά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου Κριός , Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως 26°-28° μοίρες. Είναι μία όψη που μπορεί να μας φέρει μπροστά σε έντονες καταστάσεις, χειριστικές καταστάσεις πολλές φορές ή ακόμα κηδείες συμπεριφορές. Τονίζει έντονα την ανάγκη του ελέγχου της χειραγώγησης και αυξάνει ακόμα περισσότερο τις φιλοδοξίες μας. Σε κόσμιο επίπεδο είναι μία όψη που μπορεί να φέρει έντονα προβλήματα, γεγονότα βίας, εκρήξεις και σεξουαλικές επιθέσεις ή σκάνδαλα που μπορεί να ταράξουν τον κόσμο.

Σήμερα, 9 Οκτωβρίου επίσης έχουμε την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιο της Παρθένου. Μία όψη πω αλλάζει το κλίμα στις σχέσεις και θα δούμε αν το επόμενο διάστημα οι σχέσεις περνάνε από το φίλτρο της λογικής και της πρακτικότητας.

Την ίδια ημέρα ο Ερμής βρίσκεται σε ενάμιση τετράγωνο με τον Ουρανό. Αυτή Η όψη φέρνει εντάσεις, εκνευρισμό, άγχος βιασύνη στις κινήσεις και στο λόγο μας. Θα μπορούσε εκείνες τις μέρες να δούμε έντονες διαφωνίες κρίση στην επικοινωνία ενώ την ίδια στιγμή θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και στις μετακινήσεις μας.Επηρεάζει περισσότερο Ζυγούς του πρώτου δεκαημέρου 6°,7° μοίρες και Ταύρους του τρίτου δεκαημέρου 21°,22° μοίρες.

Ακόμα μία όψη πού γίνεται την ίδια ημέρα 9 Οκτωβρίου είναι το ενάμιση τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Κρόνο. Μία όψη που φέρνει πιέσεις, περιορισμός, χαμηλή ενέργεια και πολλές ευθύνες. Επηρεάζει κυρίως τους Ζυγούς του δεύτερου δεκαημέρου 15°,16° μοίρες και Ιχθύες 0°,1° μοίρες. Και μετά από όλα αυτά που έχουμε στο ξεκίνημά της εβδομάδας την Τρίτη 10 Οκτωβρίου έχουμε την Αφροδίτη να βρίσκεται σε αντίθεση με τον Κρόνο. Αυτή η όψη ίσως δημιουργήσει ανασφάλειες, οικονομικά προβλήματα και γενικότερα μία δυσκολία να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας. Έντονη κριτική διάθεση που ίσως δημιουργήσει κάποιες κρίσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις. Επηρεάζει περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου Δίδυμοι Παρθένοι Τοξότες και Ιχθύες 0°,1°,2° μοίρες.

Στις 11 Οκτωβρίου ο Πλούτωνας γυρίζει ορθόδρομος. Αυτό θα φέρει ξανά στο προσκήνιο σιγά σιγά σε θέματα και καταστάσεις που θα πρέπει να αλλάξουν ριζικά. Επηρεάζει κυρίως τα παρορμητικά ζώδια Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως των τελευταίων ημερών.

Ακόμα μία όψη που γίνεται στις 11 Οκτωβρίου είναι η αντίθεση ανάμεσα σε Ήλιο και Χείρωνα. Μία όψη που θα μας φέρει αντιμέτωπους με παρελθοντικά ζητήματα και καταστάσεις που ίσως μας πλήγωσαν, ή θα πρέπει να δούμε κατάματα μία κατάσταση που μας πληγώνει και να προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τα οποία θέματα μας κρατάνε κολλημένους στο παρελθόν. Επηρεάζει κυρίως τα παρορμητικά ζώδια του δεύτερου δεκαημέρου Κριός Καρκίνος Ζυγός και Αιγόκερως 16°-18° μοίρες.

Στις 12 Οκτωβρίου ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού. Μία θέση θα τονίσει θέματα ελέγχου, εξουσίας, ζήλιας, δίνει βάθος και μεθοδικότητα, πρέπει όμως να προσέξουμε υπόγειες καταστάσεις και παρασκήνιο. Τονίζει το πάθος και τις φιλοδοξίες. Πιο ευνοημένοι από αυτή τη θέση είναι τα ζώδια του νερού Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες.

Στις 13 Οκτωβρίου έχουμε το τρίγωνο ανάμεσα σε Άρη και Κρόνο. Μία θέση πώς θα βοηθήσει τα ζώδια του νερού κυρίως, να πάρουν κάποιες σωστές αποφάσεις να σταθεροποιήσουν σχέσεις και καταστάσεις ή να κάνω μία σταθερή συνεργασία. Ευνοεί τα ζώδια του νερού το πρώτο δεκαήμερο Καρκίνοι Σκορπιοί και Ιχθύες 0°-2° μοίρες.

Να δούμε πώς επηρεάζονται τα 12 ζώδια για αυτή την εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί του πρώτου δεκαήμερου θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα ψυχολογικό θέμα που μπορεί να σας μπλοκάρει ενώ από την άλλη μπορεί να υπάρξουν κάποια εμπόδια στον εργασιακό χώρο που θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει την ευκαιρία να βελτιώσει ένα οικονομικό ζήτημα προσοχή όμως με κάποιες σχέσεις οι συνεργασίες που μπορεί να σας πληγώσουν. Οι Κριοί του τρίτου δεκαημέρου εστιάζεται την προσοχή σας σε θέματα σχέσεων, θα πρέπει τώρα να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα ή να κλείσετε έναν κύκλο.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία νέα συνεργασία ή να πάρετε μία σοβαρή απόφαση καμία σχέση. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου ευνοείστε σε θέματα σχέσεων και έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τα επεκτατικά σε σχέδια. Το τρίτο δεκαήμερο βιώνει ακόμα αστάθεια διαπροσωπικές σχέσεις, ενώ θα πρέπει να γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα στον εργασιακό χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου έχετε αρκετές ευθύνες και πιέσεις στη δουλειά και στο σπίτι, προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα το καθημερινό σας πρόγραμμα για να μπορέσετε να τα διαχειριστείτε όλα. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει κάποια μπλοκαρίσματα και να βελτιώσει την ψυχολογική του κατάσταση. Το τρίτο δεκαήμερο εστιάζει πιο πολύ στα δημιουργικά τους σχέδια στις ερωτικές του σχέσεις ή σε θέματα παιδιών. Θα πρέπει αυτή την περίοδο να κάνετε μία επανεξέταση των καταστάσεων και να αποφασίσετε με τι θα προχωρήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου θα ασχοληθούν με ένα ερωτικό ζήτημα ή θα βρουν λύσεις σε θέματα παιδιών. Οι καρκίνοι του δεύτερου δεκαημέρου μπορεί να αντιμετωπίσουν κάποιες συμπεριφορές μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον που μπορεί να τους στεναχωρήσουν πήγαινέ τους απογοητεύσουν. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου ξεκαθαρίζεται οικογενειακές καταστάσεις ή μπορεί να πάρετε την απόφαση να κλείσετε κάποιος κύκλους που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή με τη σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Τα πρώτα δεκαήμερα αυτή την περίοδο το ζώδιο του Λέοντα θα αντιμετωπίσει ένα οικονομικό ζήτημα οπότε οργανώστε καλύτερα την οικονομική διαχείριση. Το δεύτερο δεκαήμερο θα μπορούσε να έχει είναι ευκαιρία να κάνεις μία επέκταση στη δουλειά ή να έχει μία αναγνώριση. Αυτοί που ανήκουν στο Λέοντα του τρίτου δεκαημέρου θα πρέπει να επαναξιολογήσουν μία συμφωνία ή ένα συμβόλαιο ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες κρίσεις με συγγενικά πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, ίσως θα εντοπίσουν κάποιες πιέσεις σε θέματα σχέσεων και επαναπροσδιορίσουν κάποιες αποφάσεις τους. Τα δεύτερο δεκαήμερο έχει την ευκαιρία για επέκταση, ταξίδια νέες γνωριμίες όμως θα πρέπει να προσέξει ένα οικονομικό ζήτημα που μπορεί να προκαλέσει ανασφάλεια. Το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να ασχοληθείτε με ένα οικονομικό θέμα που αφορά κληρονομικά, φόρους , δάνεια κτλ για να πάρει κάποιες τελικές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου αυτές τις μέρες θα πρέπει να οργανώσουν καλύτερα το καθημερινό τους πρόγραμμα και να προσέξουν την υγεία τους. Ίσως νιώσω κουρασμένη και θα θελήσουν να απομονωθούν. Το δεύτερο δεκαήμερο Ίσως αντιμετωπίσει κάποιες συμπεριφορές σας σχέσεις και συνεργασίες που μπορεί να τους απογοητεύσουν. Το τρίτο δεκαήμερο ίσως έρθει αντιμέτωπο με κρίσεις μέσα στο σπίτι και τα οικογενειακά πρόσωπα και θα πρέπει να κάνει κάποια ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία νέα γνωριμία ή να σταθεροποιήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο ή στόχο. Το δεύτερο δεκαήμερο θα μπορούσε να βελτιώσει σχέσεις και συνεργασίες να περάσει καλά με το ταίρι του ενώ στο εργασιακό περιβάλλον μπορεί να προκύψουν κάποιες συμπεριφορές πού να σας στεναχωρήσουν. Το τρίτο δεκαήμερο ίσως έρθει αντιμέτωπο με παρελθοντικά ζητήματα που επηρεάζουν το ψυχολογικό κομμάτι ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες αποκαλύψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου πιέζεστε αρκετά σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία και την κοινωνική σας εικόνα, ενώ αυτή τη βδομάδα μπορεί να προκύψουν και κάποια θέματα στο σπίτι. Το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να βελτιώσει την καθημερινότητά του, να φροντίσει περισσότερο τη διατροφή του και να οργανώσει καλύτερα το καθημερινό του πρόγραμμα και τον εργασιακό του χώρο. Το τρίτο δεκαήμερο Ίσως πρέπει να κάνει κάποια ξεκαθαρίσματα στον κοινωνικό του κύκλο ή να διακόψει κάποιες φιλικές σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου έχουν την ευκαιρία να πετύχουν σταθερή συμφωνία ενώ από την άλλη θα πρέπει να προσέξουν τις μετακινήσεις τους. Το δεύτερο δεκαήμερο ίσως υπάρξει μία αναστάτωση στο σπίτι ενώ από την άλλη ευνοούνται για να κάνουν μία νέα γνωριμία θα ανανεώσει τη διάθεσή τους. Το τρίτο δεκαήμερο ίσως έρθει αντιμέτωπο με κάποιες κρίσεις που αφορά την κοινωνική του εικόνα και την επαγγελματική του σταδιοδρομία. Ίσως θα πρέπει να επαναπροσδιορίσει κάποιες αποφάσεις ή να κλείσει οριστικά έναν κύκλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου αυτή τη βδομάδα θα πρέπει να διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει την ευκαιρία να βελτιώσει το χώρο του σπιτιού του για τις οικογενειακές σχέσεις ενώ το τρίτο δεκαήμερο ίσως επαναξιολογήσει κάποιες σχέσεις με τα κοντινά του πρόσωπα ή μία συνεργασία με το εξωτερικό.

ΙΧΘΥΣ

Το πρώτο δεκαήμερο έχει την ευκαιρία να σταθεροποιήσει μία νέα σχέση η συνεργασία με το εξωτερικό ενώ από την άλλη θα πρέπει να προσέξει κάποιες κρίσεις μπορεί να προκύψουν στις σχέσεις του. Το δεύτερο δεκαήμερο έχετε την ευκαιρία να βρεθούν κάποιες λύσεις σε θέματα που αφορούν σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα ή το κοντινό του περιβάλλον. Το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να ασχοληθεί περισσότερο με ένα οικονομικό ζήτημα που αφορά κληρονομικά, φάρος, δάνεια κτλ. Αυτές τις μέρες θα πρέπει να επαναξιολογήσετε κάποιες καταστάσεις και να πάρετε τελικές αποφάσεις.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: