fbpx
28.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: Eρωτικές προβλέψεις για το Νοέμβριο από την αστρολόγο μας

ΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: Eρωτικές προβλέψεις για το Νοέμβριο από την αστρολόγο μας

-

Ο Νοέμβριος είναι αρκετά ανατρεπτικός μήνας που σίγουρα δεν θα μας κάνει να πλήξουμε λεπτό.Για να δούμε όμως αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου εκμεταλλευτείτε την Αφροδίτη που μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη από τις 16 Νοεμβρίου και μετά. Βγείτε, διασκεδάστε φλερτάρετε και περάστε όμορφα.Το δεύτερο δεκαήμερο ίσως μια ερωτική κατάσταση σας πληγώσει ή σας απογοητεύσει κοντά στις 14/11 ενώ το σκηνικό στις 26/11 ευνοεί για ερωτικές συναντήσεις. Το τρίτο δεκαήμερο ίσως ακόμη προσπαθεί να ξεφύγει από τοξικές καταστάσεις που σας έχουν κουράσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πρώτο δεκαήμερο με την προηγούμενη έκλειψη ακόμα να σας επηρεάζει,  φέρνει τα πάνω κάτω στην ερωτική ζωή , κάποιοι ακόμα προσπαθείτε να σταθείτε στα πόδια σας ενώ κάποιοι άλλοι δεν αποκλείεται να κάνετε μια ξαφνική γνωριμία. Το δεύτερο δεκαήμερο ετοιμαστείτε για ανατροπές στην ερωτική σας ζωή, προσοχή σε τσακωμούς και χωρισμούς κοντά στις 6-9/11. Το τρίτο δεκαήμερο εκμεταλλευτείτε το διάστημα από 8/11- 16/11 για να περάσετε όμορφα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου πιο ήσυχα τα πράγματα, μετά τις 16/11 ευνοεί τα ερωτικά θέματα και να περάσετε όμορφα. Το δεύτερο δεκαήμερο ίσως κάνει μια νέα ρομαντική γνωριμία κοντά στις 26/11. Το τρίτο δεκαήμερο ίσως αντιμετώπιση κάποια θέματα στην ερωτική του ζωή κοντά στις 11/11 που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή και διαχείριση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Το πρώτο δεκαήμερο δεν έχει ιδιαίτερες εξελίξεις αυτό το μήνα, ενώ το δεύτερο δεκαήμερο θα μπορούσε να περάσει όμορφα με τον σύντροφό του ή να κάνει μία νέα ρομαντική γνωριμία. Το τρίτο δεκαήμερο θα μπορούσε να έχει παθιασμένες γνωριμίες, ή τη σταθεροποιήσει μιας σχέσης σε κάτι πιο σοβαρό. 

ΛΕΩΝ


Το πρώτο δεκαήμερο ακόμη μαζεύει τα σπασμένα από την προηγούμενη έκλειψη όμως από τις 16/11 θα μπορούσε να χαλαρώσει και να περάσει όμορφα,το δεύτερο δεκαήμερο θα μπορούσε να έχει έντονες ανατροπές στην ερωτική του ζωή, ακόμα και χωρισμούς κοντά στις 6-9/11. Μετά τις 25/11 τα πράγματα είναι πιο χαλαρά. Το τρίτο δεκαήμερο ακόμη είναι σε μια πιο ήσυχη φάση, όμως θα πρέπει να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου μετά τα μέσα του μήνα ίσως ασχοληθείτε πιο έντονα με την ερωτική σας ζωή.Το δεύτερο δεκαήμερο πιο χαλαρά με μια ξαφνική γνωριμία ίσως μετά τις 25/11.Το τρίτο δεκαήμερο έχει τη δυνατότητα να περάσει όμορφα και ρομαντικά με το ταίρι του.

ΖΥΓΟΣ

Εσείς του πρώτου και του δεύτερου δεν θα δείτε ιδιαίτερες εξελίξεις αυτό το διάστημα μέχρι τα μέσα του μήνα. Χαλαρώστε μέχρι των επόμενο μήνα. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου προσπαθήστε να ξεφύγετε από πιεστικές καταστάσεις, όμως δεν αποκλείεται και μια παθιασμένη γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για εσάς του πρώτου και του δεύτερου δεκαημέρου τα πράγματα δείχνουν κάπως πιο πιεστικά. Ίσως αντιμετωπίσετε πιεστικές καταστάσεις μέσα στη σχέση σας, έντονους τσακωμούς και χωρισμούς. Προσπαθήστε να τα διαχειριστείτε με ψυχραιμία.Το τρίτο δεκαήμερο σε εντελώς άλλη φάση, μπορεί να απολαύσετε τον έρωτα , βγείτε διασκεδάστε και ερωτευτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πρώτο δεκαήμερο εκμεταλλευτείτε την Αφροδίτη από τις 16/11 για να περάσετε όμορφα. Το δεύτερο δεκαήμερο κοντά στις 26/11 ίσως κάνει μια σημαντική γνωριμία, ενώ για το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας για να μην απογοητευτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς του πρώτου και του δεύτερου δεκαημέρου δεν έχετε ιδιαίτερες εξελίξεις αυτό το διάστημα. Το τρίτο δεκαήμερο θα μπορούσε να κάνει μια παθιασμένη γνωριμία που θα σας ανανεώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο βιώνει έντονη πίεση και άγχος. Αλλαγές στο κομμάτι των σχέσεων, προσοχή σε τσακωμούς και τη ψυχρότητα στις σχέσεις σας. Το τρίτο δεκαήμερο προς το παρόν πιο ήσυχα.


ΙΧΘΥΕΣ

Για το πρώτο δεκαήμερο ευνοεί τις νέες γνωριμίες και την ερωτική διάθεση μετά τα μέσα του μήνα.το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο δεν αποκλείεται να κάνει μια σοβαρή γνωριμία,να περάσει όμορφα,να ερωτευτεί και να ανανεωθεί.

Για περισσότερες προβλέψεις στο https://natsona.wixsite.com/natasaioannou

Την Νατάσα Ιωάννου την βρίσκεται στο Facebook Natasa Ioannou ή στο τηλέφωνο 99944307

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΤΡΙΤΟΥ: Η εμπειρία της από Μουσείο της Γαλλίας με την...

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων γιορτάζεται σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου, και η Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία της από το...