fbpx
19.2 C
Nicosia
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: Τι φέρνει η νέα σεληνιακή έκλειψη-Θυμός, επιθετικότητα και βάθος

ΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: Τι φέρνει η νέα σεληνιακή έκλειψη-Θυμός, επιθετικότητα και βάθος

-

Στις 28 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου στην 5°09′ μοίρα. Είναι η τελευταία έκλειψη πού γίνεται σταθερά ζώδια. Επηρεάζει περισσότερο τα σταθερά ζώδια Ταύροι, Λέοντες , Σκορπιοί και Υδροχόοι από 3°-12° μοίρες.

Είναι μία αρκετά έντονη έκλειψη που εμπεριέχει μέσα της καταπιεσμένο θυμό, επιθετικότητα και βάθος. Αυτή η έκλειψη θα μας επηρεάσει και το συναισθηματικό μας κομμάτι. Με αυτή την έκλειψη θα μπορούσε να δούμε έντονα γεγονότα σε εγκόσμια επίπεδο. Δεν αποκλείεται να μας απασχολήσει έντονα το θέμα της οικονομίας ή να έχουμε αύξηση τιμών στον τομέα των τροφίμων. Ο Ταύρος είναι ένα γήινο ζώδιο και συνδέεται πάρα πολύ με το έδαφος, το περιβάλλον και την τροφή. Δεν αποκλείεται λοιπόν να δούμε κάποιες σεισμικές δραστηριότητες η κάποιες περιβαλλοντικές καταστροφές.

Με αυτή την έκλειψη θα δοκιμαστούν έντονα οι σχέσεις και θα ταράξουν οι ισορροπίες. Από την άλλη είναι η κατάλληλη στιγμή να κλείσουμε κύκλους που είναι τοξικοί ή έχουν φθαρεί. Αυτό θα μπορούσε να είναι μία σχέση, ένας γάμος, μία συνεργασία, μία δουλειά ή ακόμα και κάποιες δικές μας πεποιθήσεις. Το επόμενο διάστημα ίσως βιώσουμε έντονη ανασφάλεια ενώ δεν αποκλείεται να θέλουμε να εκφράσουμε απωθημένα κούτα καταπιέζομαι εδώ και καιρό.

Η έκλειψη αυτή γεννήθηκε το 1843 και θα ολοκληρωθεί το 3123. Ο χάρτης της γέννησης περιέχει μέσα της έντονο το κομμάτι του χρόνου έγινε στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω. Αυτό υποδηλώνει ότι η έκλειψη που θα γίνει 28 Οκτωβρίου εμπεριέχει μέσα της το κομμάτι της πίεσης του περιορισμού και την αλλαγή κάποιον κοινωνικών δομών. Από αυτή την έκλειψη επηρεάζονται επίσης τα παρορμητικά ζώδια του 2ου δεκαημέρου Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι από 17°-19° μοίρες.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που παρατηρούμε είναι ότι η γραμμή της σελήνης περνάει πάνω από το Ιράν και τη Σαουδική Αραβία, οπότε θα μπορούσε το επόμενο διάστημα να δούμε κάποια γεγονότα να ενεργοποιούνται σε αυτές τις περιοχές. Παρατηρούμε επίσης τον Ερμή να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη που κάνει αντίθεση με το Δία. Αυτό θα μπορούσε να δηλώνει μία υπερβολή της κίνησης μας οπότε θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και στις μετακινήσεις, ενώ από την άλλη δεν αποκλείεται να πυροδοτήσει ακόμη πιο έντονα εμπόλεμες καταστάσεις στον κόσμο και έντονο θυμό.

Με τον Κρόνο να κάνει μία παραλία με τον Ήλιο και την ίδια στιγμή δύο φώτα να βρίσκονται μεσοδιάστημα Άρη/Πλούτωνα θα πρέπει να περιμένουμε σε εγκόσμιο επίπεδο γεγονότα βίας, φόβου, ελέγχου και πίεσης. Σε προσωπικό επίπεδο θα πρέπει να κάνουμε μια επανεξέταση και μία επαναξιολόγηση σε θέματα σχέσεων και αξιών. Θα κάνουμε μια ενδοσκόπηση και θα θελήσουμε να ζυγίσουμε τι μας προσφέρει ασφάλεια και τι όχι. Όπως είπαμε και πιο πάνω είναι μία περίοδος που θα μπορούσε να αποφασίσετε να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις που έχουν τελειώσει ή δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες σας και σας δημιουργούν ανασφάλεια.

Ο κυβερνήτης της έκλειψης βρίσκεται σε ζώδιο αδυναμίας στη Παρθένο. Αυτό πιθανόν να φέρει την τάση να φιλτράρουμε τα πράγματα μέσα από την λογική παρά με το συναίσθημα.Να δούμε όμως αναλυτικά πώς επηρεάζονται τα 12 ζώδια στις μοίρες που αναφέρονται πιο πάνω. Καλό είναι να διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας για να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Κριοί η έκλειψη ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών σας. Ίσως θα πρέπει να ασχοληθείτε προσεχτικά με την οικονομική σας διαχείριση ή να σκεφτείτε ένα νέο τρόπο να αυξήσετε το εισόδημα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς αυτή η έκλειψη θα σας βάλει στην διαδικασία να επαναπροσδιορίσετε προσωπικούς σας στόχους. Ίσως ξεκαθαρίσετε μία σχέση σας και να πάρετε την απόφαση για κάτι καινούργιο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αυτή η έκλειψη σας βρίσκει να κινείστε κάπως πιο παρασκηνιακά. Από την άλλη θα πρέπει να διαφυλάξετε τα μυστικά σας, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες αποκαλύψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένοι μου αυτή η έκλειψη ίσως σας φέρει κάποια ξεκαθαρίσματα στις φιλικές σας σχέσεις, με μία ομάδα ή με έναν μεγάλο οργανισμό. Δεν αποκλείεται να επαναπροσδιορίσετε κάποιους μακροπρόθεσμους στόχους σας.

ΛΕΩΝ

Για εσάς η έκλειψη θα ενεργοποιήσει ένα επαγγελματικό ζήτημα που θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και να μπει σε νέες βάσεις. Προσοχή στις κινήσεις σας για να προστατεύσετε την κοινωνική σας εικόνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου θα ασχοληθείτε με πιο φιλοσοφικά θέματα ή θα πρέπει να επαναξιολογήσετε μία συνεργασία με το εξωτερικό. Φέρνει νέες γνωριμίες από το εξωτερικό ή θα πρέπει να ασχοληθείτε με σπουδές.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η έκλειψη σας βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείτε περισσότερο με ένα ζήτημα που αφορά χρήματα τρίτων. Δεν αποκλείεται να πρέπει να ασχοληθείτε με ένα δάνειο, ασφάλειες ή κάποια κληρονομικά θέματα που πρέπει να ξεκαθαρίσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε άμεσα επηρεαζόμενοι από αυτήν την έκλειψη που γίνεται απέναντι σας. Το επόμενο διάστημα θα πρέπει να ασχοληθείτε με θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Ίσως επαναπροσδιορίσεις μια σχέση σου για να βάλεις νέες βάσεις σε κάποια πράγματα. Από την άλλη προσοχή σε νεύρα και βιαστικές κινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένοι μου εσάς η έκλειψη ενεργοποιεί το καθημερινό σας πρόγραμμα και το εργασιακό σας περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να θελήσετε να κόψετε κακές συνήθειες η να βελτιώσετε την διατροφή σας. Από την άλλη ίσως θελήσετε να οργανώσετε καλύτερα το καθημερινό σας διαιτολόγιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για εσάς αυτή η έκλειψη μπορεί να σας φέρει κάποια θέματα με τον ερωτικό σας σύντροφο ή να πρέπει να επανεξετάσετε κάποια ζητήματα που αφορούν τα δημιουργικά σας σχέδια. Από την άλλη πιθανόν να ασχοληθείτε με κάτι που απασχολεί τα παιδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έκλειψη αυτή σας επηρεάζει άμεσα και πιθανόν την επόμενη περίοδο να πρέπει να βρείτε νέους τρόπους διαχείρισης κάποιον οικογενειακό θεμάτων. Ίσως θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σας ή να πρέπει να βελτιώσετε τις οικογενειακές σας σχέσεις.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπημένοι μου για εσάς αυτή η έκλειψη ενεργοποιεί θέματα που αφορούν επικοινωνίες και μετακινήσεις. Πιθανόν να πρέπει να ασχοληθείτε με μία συνεργασία ή ένα συμβόλαιο και να επανεξετάσετε κάποια πράγματα. Θα μπορούσε να υπάρξουν κάποιες αποκαλύψεις ή κάποια νέα που μπορεί να σας ξαφνιάσουν.

Για προσωπικά ραντεβού στο

www.natasa- http://ioannou.com

ή 99944307

Δείτε περισσότερες προβλέψεις στο κανάλι μας στο YouTube: Natasa Ioannou

Facebook: Natasa Ioannou 

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: