fbpx
28.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: Οι ερωτικές προβλέψεις του Οκτωβρίου

ΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: Οι ερωτικές προβλέψεις του Οκτωβρίου

-

Πιστή στο ραντεβού της, η αστρολόγος Νατάσα Ιωάννου μας παρουσιάζει τις ερωτικές προβλέψεις για τον μήνα Οκτωβρίου, ο οποίος αναμένεται να είναι πολύ ερωτικός και με παθιασμένη διάθεση.


ΚΡΙΟΣ

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου εκμεταλλευτείτε τις πρώτες 7 ημέρες του μήνα για να περάσετε όμορφα, βγείτε έξω, διασκεδάστε και πού ξέρετε ίσως πετύχετε καμία καλή γνωριμία.Το δεύτερο δεκαήμερο από τις 7-15/10 περνάτε όμορφα με το ταίρι σας, χαλαρώνετε , διασκεδάζετε. προσοχή μόνο κοντά στις 10/10 μην σας πληγώσουν διάφορες συμπεριφορές. Κατά τα άλλα μπορείτε να ερωτευτείτε και να περάσουμε όμορφα.Το τρίτο δεκαήμερο είναι σε μια πιο παθιασμένη διάθεση, από τις 15/10-23/10. Έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια παθιασμένη γνωριμία, προσοχή σε ζήλιες και αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές όμως κοντά στις 20/10.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πρώτο δεκαήμερο επηρεάζεται περισσότερο από την έκλειψη που θα γίνει στις 25/10. Ίσως κοντά στις 23 και 29/10 να πρέπει να κάνετε κάποια ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας. Το δεύτερο δεκαήμερο πιθανόν να υπάρξουν προβλήματα και πιέσεις στις 2,10 και 13/10. Προς το παρόν η παρουσία του Κρόνου και του Ουρανού δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε.Το τρίτο δεκαήμερο πιο χαλαρή φάση για αυτό το μήνα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το πρώτο δεκαήμερο δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, μπορείτε όμως να εκμεταλλευτείτε ακόμα λίγες μέρες το Δία από το Κριό για να περάσετε καλά. Το έχει τη δυνατότητα να σταθεροποιήσει μια κατάσταση ή να κάνει μια σοβαρή γνωριμία κοντά στις 14/10. Το τρίτο δεκαήμερο έχει τι δυνατότητα να περάσει όμορφα με το ταίρι του και να κάνει νέες γνωριμίες κοντά στις 19/10 θα πρέπει όμως να προσέξει τις επιλογές του στο τέλος του μήνα για να μην απογοητευτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πρώτο δεκαήμερο θα ευνοηθεί από την Αφροδίτη προς το τέλος του μήνα όταν περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού. Προς το παρόν ασχοληθείτε με τα θέματα του σπιτιού. Το δεύτερο δεκαήμερο δεν έχει ιδιαίτερες εξελίξεις προσοχή μόνο γύρω στις 10/10 μην απογοητευτείτε από μια σχέση σας. Το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να περάσει παθιασμένες στιγμές, έρωτα,σεξ, ζήλια κτητικότητα. 

ΛΕΩΝ

Εσείς του πρώτου χαλαρά, περνάτε ωραία, βγαίνετε έξω, κάνετε και καμιά γνωριμία μέχρι τις 7/10. Ίσως η έκλειψη στις 25/10 σας φέρει κοντά με μια μοιραία συνάντηση. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου ίσως σας ταλαιπωρεί μια σχέση που βλέπετε ότι δεν πάει άλλο. Ξεκαθάρισε το τοπίο στις σχέσεις σου για να πας παρακάτω. Το τρίτο δεκαήμερο ησυχία εκμεταλλευτείτε όμως την Αφροδίτη από τις 15/10-23/10 για να κοινωνικοποιηθείτε,να  φτιάξετε τη διάθεση και την εμφάνιση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς του πρώτου και του δεύτερου δεκαημέρου δεν μπορώ να πω ότι είστε σε ερωτική διάθεση προς το παρόν. Περιμένετε μέχρι το τέλος του μήνα όταν η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού. Το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να περάσει όμορφα, να ερωτευτεί και να κάνει νέες προσοχή σε αποκαλύψεις στις αρχές του μήνα.

ΖΥΓΟΣ

Το πρώτο δεκαήμερο έχετε μαζί την Αφροδίτη και το Δία να σας ευνοεί τις πρώτες ημέρες του μήνα. Βγείτε έξω, γνωρίστε κόσμο, χαλαρώστε και ερωτευτείτε.Το δεύτερο δεκαήμερο ίσως έχει κάποια θέματα που πρέπει να λύσει κοντά στις 10/10. Κάτι καλό όμως έρχεται 14/10 που βοηθά να ξεκαθαρίσει το τοπίο.Το τρίτο δεκαήμερο έχει τι δυνατότητα να περάσει όμορφα φτάνει να αποφύγει τοξικές σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου έχετε μια έκλειψη στις 25/10 που σας επηρεάζει έντονα. Νέες σχέσεις νέες γνωριμίες θα σας απασχολήσει έντονα ο τομέας των σχέσεων σας προς το τέλος του μήνα.Το δεύτερο δεκαήμερο αντιμετωπίζει πιέσεις και ξαφνικά γεγονότα μέσα στις σχέσεις του. Το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να ερωτευτείτε και να χαλαρώσετε προς το παρόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου έχετε έντονη ανάγκη να βγείτε έξω να διασκεδάσετε και γνώρισε καινούριους ανθρώπους μέχρι τις 7/10. Το δεύτερο δεκαήμερο περνά καλά, μπορεί όμως να έχει μικροπαρεξηγήσεις στις σχέσεις του.Το τρίτο δεκαήμερο προσοχή σε επιλογές και στους ανθρώπους γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο δεν έχει κάτι συναρπαστικό.Το τρίτο δεκαήμερο ίσως κάνει μια μοιραία παθιασμένη γνωριμία. Προσοχή σε κτητικότητα και παιχνίδια ελέγχου στις σχέσεις σας κοντά στις 20/10.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πρώτο δεκαήμερο περνάτε καλά,με νέες γνωριμίες να ευνοούνται, το δεύτερο δεκαήμερο έχει τη δυνατότητα να σταθεροποιήσει μια σχέση, προσοχή όμως σε προβλήματα που υποβόσκουν εδώ και καιρό στις σχέσεις σας.Το τρίτο δεκαήμερο πιο χαλαρή διάθεση προς το παρόν. Εκμεταλλευτείτε την Αφροδίτη από τις 15/10-23/10 για να περάσετε όμορφα.

ΙΧΘΥΕΣ

Το πρώτο δεκαήμερο θα ευνοηθεί προς το τέλος του μήνα με νέες σχέσεις και γνωριμίες.Το δεύτερο δεκαήμερο δεν έχει ιδιαίτερες εξελίξεις ενώ το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να περάσει ρομαντικές στιγμές με το ταίρι του προσοχή μόνο σε παρεξηγήσεις και μπερδεμένες καταστάσεις.

Για περισσότερες προβλέψεις στο https://natsona.wixsite.com/natasaioannou

Την Νατάσα Ιωάννου την βρίσκεται στο Facebook Natasa Ioannou ή στο τηλέφωνο 99944307

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΤΡΙΤΟΥ: Η εμπειρία της από Μουσείο της Γαλλίας με την...

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων γιορτάζεται σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου, και η Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία της από το...