fbpx
13.9 C
Nicosia
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: Οι δεσμοί της Σελήνης-Η αστρολόγος μας περιγράφει τη σημασία των...

ΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: Οι δεσμοί της Σελήνης-Η αστρολόγος μας περιγράφει τη σημασία των δεσμών της Σελήνης στον αστρολογικό χάρτη

-

Η αστρολόγος Νατάσα Ιωάννου περιγραφεί τη σημασία των δεσμών της Σελήνης τον αστρολογικό χάρτη.Ένα άλλο πολύ σημαντικό σημείο στον αστρολογικό μας χάρτη είναι οι δεσμοί της Σελήνης, με άλλα λόγια ο άξονας του νότιου και βορείου δεσμού.

Δεν είναι πλανητικό σώμα, είναι το σημείο που η Σελήνη τέμνει την τροχιά του Ήλιου. Ένας άλλος συμβολισμός στην παραδοσιακή αστρολογία, για αυτά τα 2 σημεία είναι ότι ο Βόρειος δεσμός συμβολίζει το κεφάλι του Δράκου και ο Νότιος δεσμός την ουρά του Δράκου. Αυτά τα δύο σημεία βρίσκονται απέναντι το ένα από το άλλο.

Για παράδειγμα αν έχουμε στον αστρολογικό μας χάρτη το Βόρειο δεσμό στις 13°24′ του Σκορπιού ο Νότιος δεσμός βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο στις 13°24′ του Ταύρου. Ο Βόρειος συμβολίζει το μέλλον και ο Νότιος το παρελθόν. Ο Βόρειος δεσμός είναι το σημείο που πρέπει να δουλέψουμε για την προσωπική μας ανάπτυξη και εξέλιξη για να νιώσουμε ολοκληρωμένοι. Είναι το κλειδί για να καταλάβουμε το σκοπό και το νόημα της ζωής μας.

Για τους καρμικούς αστρολόγος είναι και τα καρμικά γεγονότα που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Είναι εκεί που θα νιώσουμε άβολα, εκεί που θα πρέπει να βγούμε από τη βολή μας δηλαδή, για να δοκιμάσουμε και να καταφέρουμε καινούργια πράγματα, είναι ένα σημείο που κρύβει τη γνώση που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε τους στόχους και στην ολοκλήρωση μας.Ο Νότιος δεσμός είναι το σημείο που νιώθουμε ασφάλεια, νιώθουμε σαν το σπίτι μας κατά κάποιο τρόπο, είναι το σημείο που κατέχουμε τη γνώση.

Είναι οι παρελθούσες εμπειρίες.Με το Νότιο δεσμό λειτουργούμε ενστικτωδώς και αυτόματα γιατί απλά είναι κάτι οικείο, ενώ με το Βόρειο δεσμό θα πρέπει να δουλέψουμε να ανακαλύψουμε νέα μονοπάτια που θα μας φτάσουν πιο κοντά στο στόχο μας. Η παγίδα εδώ είναι ότι πολλοί άνθρωποι παραμένουν κολλημένοι στο Νότιο δεσμό. Δηλαδή παραμένουν στο σημείο που ξέρουν καλά και δυσκολεύονται να περάσουν απέναντι στο Βόρειο δεσμό με αποτέλεσμα να είναι κολλημένοι με παρελθοντικά ζητήματα και να κάνουν συνέχεια κύκλους χωρίς καμία εξέλιξη.Η κανονική φορά αυτών των σημείων είναι προς τα πίσω. Κινούνται προς τα πίσω 2 λεπτά έως και 2°5 μοίρες μέσα σε ένα μήνα.Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο οίκος που βρίσκονται αυτά τα δύο σημεία στο ωροσκόπιο μας είναι πιο σημαντικός από το ζώδιο που βρίσκεται.Αυτά τα δύο σημεία θα πρέπει να μάθουμε να τα κρατάμε σε ισορροπία. Μπορούμε να πάρουμε την είδη υπάρχουσα γνώση που μας δίνει ο Νότιος δεσμός και να τα χρησιμοποιήσουμε για να φτάσουμε στο σκοπό του Βόρειου δεσμού μας.Πάμε να δούμε τι σημαίνει ο Βόρειος δεσμός σε κάθε ζώδιο:


Β.Δ Κριός – Ν.Δ Ζυγός 

Εδώ το άτομο πρέπει να μάθει να πορεύεται μόνο το, να απαγκιστρωθεί από τις σχέσεις του και να μάθει να είναι πιο ανεξάρτητο. Θα πρέπει να δουλέψουμε και να δυναμώσει πιο πολύ το εγώ του.Πρέπει να αναπτύξει το θάρρος και τη πρωτοβουλία γιατί με το νότιο δεσμό στο Ζυγό έχει μάθει να πορεύεται σαν ζευγάρι. 

Β.Δ Ταύρος – Ν.Δ Σκορπιός

Εδώ το άτομο ίσως φέρει μαζί του ένα βάρη παρελθόν και έντονες εμπειρίες. Εδώ το άτομο με το Βόρειο δεσμό στο Ταύρο θα πρέπει να μάθει να ζει σε πιο ήρεμους ρυθμούς, να είναι πιο απλός, να αποκτήσει εμπιστοσύνη και να μην γίνεται αυτοκαταστροφικό. Θα πρέπει να αναπτύξει το αίσθημα της αξίας, να ασχοληθεί με τη διαχείριση των οικονομικών και να αναπτύξουν μια πιο απλή ζωή για να αναπτύξει και το αίσθημα της ασφάλειας.

Β Δ Δίδυμος – Ν.Δ Τοξότης

Το άτομο εδώ μπορεί να έρχεται με πολλές εμπειρίες και γνώσεις χωρίς να έχει καταφέρει να τις μεταδώσει. Με το Βόρειο δεσμό στους Διδύμους το άτομο πρέπει να μάθει να μεταφέρει τη γνώση με πιο πρακτικό τρόπο. Μπορεί εδώ το άτομο να ασχοληθεί με το γράψιμο ή τις διαφορές μετακινήσεις.

Β.Δ Καρκίνος – Ν.Δ Αιγόκερω

Το άτομο εδώ ίσως προέρχεται από ένα σκληρό περιβάλλον. Πρέπει να μάθει να είναι πιο συναισθηματικό, να ασχοληθεί με την οικογένειά.Θα πρέπει να μάθει να μην εστιάζει τόσο πολύ στη καριέρα και την κοινωνική ζωή και να μάθει να φροντίζει τους άλλους.

Β.Δ Λέων – Ν.Δ Υδροχόος

Με αυτόν τον άξονα το άτομο θα πρέπει να δουλέψει και να κτίσει τη δική του προσωπικότητα. Να μην αναλάβετε σε ομάδες και να έχει το θάρρος της γνώμης του. Πρέπει να μάθει το άτομο να ελέγχει την ανάγκη του για ανεξαρτησία.

Β.Δ Παρθένος – Ν.Δ Ιχθύς

Εδώ το άτομο θα πρέπει να γίνει πιο πρακτικό.Θα πρέπει να μάθει να προσφέρει πιο συγκεκριμένα τη βοήθεια του και να μην σκορπίζεται από εδώ και από εκεί. Θα πρέπει να υιοθετήσει ένα πιο λογικό και ρεαλιστικό τρόπο σκέψης και να μην ζει σε ουτοπικές καταστάσεις.Οι λεπτομέρειες και οι κριτική σκέψη θα μπορούσε να βοηθήσει να φτάσετε πιο κοντά στους στόχους σας.

Β.Δ Ζυγός – Ν.Δ Κριός

Με αυτόν τον άξονα το άτομο θα πρέπει να μάθει τη σημασία της συντροφικότητας, της σχέσης και της διπλωματίας. Θα πρέπει να μάθει να μοιράζεται και να κρατά τις ισορροπίες.

Β.Δ Σκορπιός – Β.Δ Ταύρος

Εδώ μπορεί το άτομο να έχει μάθει να ζει σε πιο ήρεμους ρυθμούς, μπορεί να έρχεται από ένα περιβάλλον που του παρείχε ασφάλεια . Το άτομο με το Βόρειο δεσμό στο Σκορπιό πρέπει να μάθει να βλέπει τα πράγματα πιο βαθιά και να φτάνει στην ουσία μιας κατάστασης. Θα πρέπει να μάθει να έχει τον έλεγχο. Θα μπορούσε να περάσει μέσα από μεγάλες κρίσεις για να μάθουν το μάθημα των δεσμών.

Β.Δ Τοξότης –  Ν.Δ Δίδυμος

Θα πρέπει τις γνώσεις που έχουν αυτά τα άτομα να τις εκμεταλλευτούν για ένα σκοπό. Θα πρέπει να μην είναι τόσο επιφανειακοί. Θα πρέπει να έχουν ένα στόχο και να μην καταπιάνονται με πολλά πράγματα μαζί.

Β.Δ Αιγόκερω – Ν.Δ Καρκίνος

Με αυτόν τον άξονα θα πρέπει ασχοληθεί περισσότερο με τα κοινωνικά, την καριέρα και να μην είναι τόσο πολύ προσκολλημένο το άτομο στην οικογένεια και να μην παρασύρεται από το συναίσθημα του.


Β.Δ Υδροχόος – Ν.Δ Λέων

Το άτομο πρέπει να αναπτύξει την αίσθηση της ομαδικότητας και να μην λειτουργεί τόσο πολύ εγωιστικά. Θα μπορούσε να ασχοληθεί με το κοινωνικό καλό και με διαφορά εναλλακτικά επαγγέλματα.Θα πρέπει επίσης να δουλέψει πάρα πολύ τις φιλικές του σχέσεις.

Β.Δ Ιχθύς – Ν.Δ Παρθένος

Σε αυτή την περίπτωση το άτομο θα πρέπει μέσα από την λογική σκέψη το διακατέχει να μάθει να αφήνετε στη δημιουργικότητα και τη φαντασία και να μην περνούν όλα από κριτική σκέψη και να κολλάει σε λεπτομέρειες. Θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις δεξιότητες που έχει για να προσφέρει σε ένα ευρύ περιβάλλον ή στο χώρο της τέχνης.

Για περισσότερες προβλέψεις στο https://natsona.wixsite.com/natasaioannou

Την Νατάσα Ιωάννου την βρίσκεται στο Facebook Natasa Ioannou ή στο τηλέφωνο 99944307

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: