fbpx
17.8 C
Nicosia
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού ένταση και ξεκαθαρίσματα

ΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού ένταση και ξεκαθαρίσματα

-

Αγαπημένοι μου φίλοι Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 έχουμε αυτή τη δυναμική Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Σκορπιού. Γίνεται στην 20°43′ του Σκορπιού και επηρεάζει περισσότερο τα σταθερά ζώδια , Ταύροι Λέοντες Σκορπιοί και Υδροχόοι, των τελευταίων ημερών του δεύτερου δεκαημέρου και αρχές τρίτου δεκαημέρου από 18°-23° μοίρες.

Τις επόμενες ημέρες και για ένα μήνα περίπου θα πρέπει να περιμένουμε έντονα γεγονότα και εντάσεις. Είναι μία νέα σελήνη που βγάζει έντονα το στοιχείο του θυμού και των αντιπαραθέσεων, πιθανόν να υπάρξουν εκρηκτικές συγκρούσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε και στις μετακινήσεις μας για να αποφύγουμε μικροατυχήματα.

Η σύνοδος που κάνει ο παντοδύναμος Άρης με Σελήνη και Ήλιο και η ταυτόχρονη αντίθεση με τον Ουρανό από το Ταύρο δείχνει πώς πιθανόν να έρθουμε αντιμέτωποι με εκρηκτικές συμπεριφορές. Το επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται να έχουμε σοκαριστικές αποκαλύψεις που αφορούν οικονομικά, θέματα που αφορούν θέσεις εξουσίας και ίσως να υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο που αφορά παιχνίδια ελέγχου.

Σε εγκόσμιο επίπεδο ενεργοποιεί έντονα τις περιοχές της Συρίας και της Ιορδανίας οπότε είναι πιθανόν να δούμε γεγονότα και σε αυτές τις περιοχές που ίσως εμπεριέχουν το κομμάτι της βίας. Από την άλλη υπάρχει η πιθανότητα για δολοφονίες, θέματα που αφορούν βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις, εκρήξεις, φωτιές, σεισμούς ή γενικότερα περιβαλλοντικές καταστροφές. Σε προσωπικό επίπεδο ίσως κοντά στις μέρες τις Νέας Σελήνης να υπάρχει συναισθηματική ένταση, άγχος και νεύρα. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή στις συμπεριφορές σας για να αποφύγετε τσακωμούς και συγκρούσεις. Από την άλλη δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιοι ξαφνικοί χωρισμοί ή κρίσεις στις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Παρ’ όλη την ένταση αυτής της Νέας Σελήνης είναι μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο από καταστάσεις και ανθρώπους που μας καταπιέζουν και να προχωρήσουμε σε κάτι καινούργιο. Είναι η ευκαιρία να πάρουμε πρωτοβουλίες για να κάνουμε τις απαραίτητες κινήσεις για να πετύχουμε προσωπικούς στόχους αποφεύγοντας όμως να ελέγξουμε το περιβάλλον μας. Αυτές τις μέρες είναι έντονα τονισμένη η παθιασμένη διάθεση και η ανάγκη να ελέγξουμε ανθρώπους και καταστάσεις οπότε καλό θα ήταν αυτό το πάθος και την ένταση που μπορεί να νιώσουμε να την αξιοποιήσουμε σε κάτι πιο δημιουργικό και εποικοδομητικό για να πετύχουμε σε επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους.

Να δούμε όμως αναλυτικά πώς επηρεάζονται τα 12 ζώδια:

KΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη θα σας βάλει στην διαδικασία να ξεκαθαρίσετε ένα οικονομικό ζήτημα που αφορά δάνεια, ασφαλείας, φόρους ή κληρονομιά. Από την άλλη ίσως ασχοληθείτε με την ψυχολογική σας διάθεση και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια προσωπικά θέματα που ίσως προκαλούν συναισθηματικά μπλοκάρισμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία Νέα Σελήνη που θα δοκιμάσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Προσοχή σε εντάσεις και τσακωμούς ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να κλείσετε οριστικά κάποιους κύκλους.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αυτές τις μέρες ίσως υπάρχουν αρκετές ευθύνες όσο αφορά το καθημερινό σας πρόγραμμα και αυτό να σας πιέζει και να σας κουράζει. Ίσως προκύψουν κάποιες αλλαγές ή ανατροπές στον εργασιακό σας χώρο και αυτό να δημιουργήσει μία ένταση ή ένα άγχος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς αγαπημένοι παρόλη την ένταση ίσως υπάρξουν ευκαιρίες για ξαφνικές γνωριμίες ίσως με ένα απότομο τρόπο. Από την άλλη θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα που αφορούν μία ερωτική σας σχέση ή τα δημιουργικά σας σχέδια, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις με τα παιδιά σας.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη σας επηρεάζει άμεσα αγαπημένοι μου Λέοντες. Αυτές τις μέρες ίσως υπάρξουν εντάσεις στο χώρο του σπιτιού, ανατροπές και αλλαγές που μπορεί να σας αγχώσουν ή να δημιουργήσουν έναν εκνευρισμό. Από την άλλη προσοχή σε ζημιές μέσα στο σπίτι, ενώ δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση για μία μετακόμιση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί έντονα τα θέματα που αφορούν επικοινωνίες, μετακινήσεις, συμβόλαια και συμφωνίες. Ίσως προκύψουν κάποιες αλλαγές και να πρέπει να βάλετε κάποια ζητήματα σε νέες βάσεις. Χρειάζεται προσοχή στις μετακινήσεις σας για να αποφύγετε μικροατυχήματα και στις σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα ή γείτονες για να μην υπάρξουν συγκρούσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένοι μου Ζυγοί η Νέα Σελήνη σας φέρνει αντιμέτωπους με ένα οικονομικό θέμα. Ίσως αυτές τις μέρες προκύψουν έκτακτα έξοδα που θα σας αγχώσουν ή θα δημιουργήσουν αναστάτωση και ανασφάλεια. Από την άλλη θα μπορούσε να μπείτε στην διαδικασία να σκεφτείτε νέους τρόπους να αυξήσετε το εισόδημα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς αγαπημένοι μου επηρεάζεστε άμεσα από αυτή τη Νέα Σελήνη. Τις επόμενες ημέρες ίσως υπάρξουν κάποιες έντασης στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ενώ δεν αποκλείεται να πάρετε πρωτοβουλίες να υλοποιήσετε κάποιους προσωπικούς σας στόχους. Προσοχή σε νεύρα και στο άγχος γιατί πιθανόν να αντιμετωπίζεται πίεση από πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις και αυτό κάπως να δημιουργήσει ξέσπασμα. Πιθανόν να αποφασίσετε να ξεκαθαρίσετε πλέον κάποιες σχέσεις και συνεργασίες που δεν βγάζουν πουθενά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη για εσάς ενεργοποιεί έντονα το παρασκήνιο. Ίσως υπάρξουν κάποιες αποκαλύψεις που θα σοκάρουν. Διαφυλάξτε τα μυστικά σας και προσοχή ποιόν εμπιστεύεστε. Ίσως νιώσετε μια ψυχολογική ανησυχία και συναισθηματική ένταση. Από την άλλη θα μπορούσε να ασχοληθείτε με παρελθοντικά ζητήματα που θα πρέπει πλέον να ξεκαθαρίσετε και να ξεπεράσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς αγαπημένοι μου Αιγόκεροι είστε σε μία φάση που θα πρέπει να γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα στις φιλικές σας σχέσεις. Ίσως γίνουν με ένα απότομο και έντονο τρόπο. Από την άλλη μπορεί να υπάρξουν κάποιες ανατροπές και αλλαγές σε θέματα που αφορούν ομάδες, μεγάλους οργανισμούς και εταιρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε από τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από αυτήν την Νέα Σελήνη. Τις επόμενες ημέρες ίσως πρέπει να ξεκαθαρίσουν κάποια θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία ή την κοινωνική σας εικόνα. Θα μπορούσε να πάρετε την απόφαση να κάνετε μεγάλες αλλαγές όσο αφορά την επαγγελματική σας πορεία ενώ θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί να μην υπάρξουν εντάσεις στις επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΙΧΘΥΣ

Για εσάς αυτή η Νέα Σελήνη ίσως φέρει με ξαφνικό τρόπο κάποια ανοίγματα ή κάποια κλεισίματα που αφορούν το εξωτερικό. Δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση για ένα ταξίδι ή να ασχοληθείτε περισσότερο με φιλοσοφικά θέματα που αφορούν την πορεία της ζωής σας. Θα μπείτε στην διαδικασία να ξεκαθαρίσετε παλιές πεποιθήσεις και να υιοθετήσετε ένα νέο τρόπο σκέψης. Από την άλλη ίσως προκύψουν κάποια θέματα με δικαστήριο ή νομικά ζητήματα που θα πρέπει να βρείτε κάποιες λύσεις.

Για προσωπικά ραντεβού στο :

www.natasa-ioannou.com

Τηλ: 0035799944307

Facebook: Natasa Ioannou 

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: