fbpx
13.9 C
Nicosia
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: Νέα σελήνη που χαρίζει ελπίδα-Νέα σχέδια και ιδέες που επιφυλάσσει

ΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: Νέα σελήνη που χαρίζει ελπίδα-Νέα σχέδια και ιδέες που επιφυλάσσει

-

Στις 23 Δεκεμβρίου στις 12:16 λίγο πριν το μεσημέρι έχουμε μια νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω. Μία νέα Σελήνη που δίνει ελπίδα και αισιοδοξία για τις επόμενες ημέρες των Χριστουγέννων που ακολουθούν.

Αυτό το φεγγάρι δίνει την ευκαιρία να πετύχουμε επαγγελματικούς στόχους, να επεκταθούμε, να κλείσουμε παλιές καταστάσεις που μας ταλαιπωρούν και να κάνουμε νέα ξεκινήματα με πράγματα που μας ευχαριστούν.

Με τη συμμετοχή του Δία από το Aries point, δίνει ελπίδα στο κόσμο για καλύτερες μέρες, η διάθεση γίνεται πιο ανάλαφρη και έχουμε την ευκαιρία να ονειρευτούμε και να βάλουμε νέους στόχους για το μέλλον. Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο που θέλει σοβαρότητα, υπευθυνότητα και πειθαρχία. Η πολυαστρία στο ζώδιο του Αιγόκερω μας δίνει τη δυνατότητα να εξελιχθούμε, να βάλουμε νέες βάσεις με καινούργιες προοπτικές για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ο Αφροδίτη και Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό φέρνουν νέες πρωτότυπες ιδέες, νέα σχέδια και ανοίγουν το δρόμο για κάτι καινούργιο.

Ο Ερμής με το Ποσειδώνα χαρίζουν ελπίδα, ευαισθησία, τονίζει το πνευματικό κομμάτι και το όραμα για το μέλλον.

Ο Άρης από την άλλη μεριά εκτός ορίων και χωρίς όψης ίσως φέρει κάποια νεύρα και εντάσεις αλλά η γενική εικόνα είναι ότι θα επικρατήσει η αισιοδοξία, η ελπίδα και η ανάπτυξη.

Η αντιπαραλληλια που κάνει ο Πλούτωνας με Ήλιο, Ερμή και Αφροδίτη τονίζει τις φιλοδοξίες μας και την ανάγκη μας να πετύχουμε ότι βάλουμε στο μυαλό μας.

Είναι ένα νέο φεγγάρι που θα μας χαρίσει όμορφες στιγμές τις ημέρες των Χριστουγέννων να περάσουμε ευχάριστα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να χαρούμε τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου σχεδιάζοντας το μέλλον.

Επηρεάζει κυρίως τα παρορμητικά Κριούς Καρκίνους Ζυγούς και Αιγόκερους 0°,1°,2°,3° μοίρες.

Για περισσότερες προβλέψεις στο https://natsona.wixsite.com/natasaioannou

Την Νατάσα Ιωάννου την βρίσκεται στο Facebook Natasa Ioannou ή στο τηλέφωνο 99944307

Καλά Χριστούγεννα!!

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: