fbpx
19.9 C
Nicosia
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: Βρισκόμαστε στο τέλος κάποιων δύσκολων καταστάσεων-Τι αναφέρει η αστρολόγος μας

ΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: Βρισκόμαστε στο τέλος κάποιων δύσκολων καταστάσεων-Τι αναφέρει η αστρολόγος μας

-

Βρισκόμαστε στο τέλος κάποιων δύσκολων καταστάσεων που επηρέασε περισσότερο τα σταθερά ζώδια εδώ και 2 1/2 χρόνια. Ο παγωμένος πλανήτης Κρόνος από τις 7 Μαρτίου 2023 θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ιχθύ, θα κάνει ένα διάλειμμα για να περάσει στο ζώδιο του Κριού στις 25 Μαΐου 2025 μέχρι 1 Σεπτεμβρίου 2025 και θα επανέλθει στο ζώδιο του Ιχθύ μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου 2025.

Ο πλανήτης αυτός είναι γενικότερα πολύ παρεξηγημένος λόγο τις αυστηρής και ψυχρής του ενέργειας. Συνήθως οι διελεύσεις αυτού του πλανήτη μας φέρνουν αντιμέτωπους με αρκετές δυσκολίες και δοκιμασίες, όμως μας δίνουν την δυνατότητα να ωριμάσουμε και να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Με το Κρόνο μαθαίνουμε να είμαστε υπεύθυνοι και ανακαλύπτουμε τις δυνατότητες και τις αντοχές μας. Αν δεν είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι ίσως καταρρεύσουμε σωματικά και ψυχολογικά, ενώ δεν αποκλείεται να νιώθουμε συχνά κατάθλιψη και απελπισία. Μας διδάσκει το μέτρο και να μην ζητάμε αυτά που δεν μας ανήκουν. Ο Κρόνος θα μας αναγκάσει να δεχθούμε αλήθειες όσο σκληρές και αν είναι.

Η διέλευση του αυστηρού πλανήτη έχει διάρκεια 2 1/2 χρόνια περίπου σε κάθε τομέα που επηρεάζει στο ωροσκόπιο μας, ενώ κάθε 7 και 14 χρόνια ίσως νιώσουμε την επιρροή του ακόμα πιο σκληρή. ” Τότε δεν έρχεται σαν εξεταστής αλλά σαν κριτής ”.Όταν συνειδητοποιήσουμε τι ζητά από εμάς ο Κρόνος τότε μπορούμε να φτάσουμε στο στάδιο της Σοφίας. Ο κύκλος του πλανήτη για να περάσει από όλα τα 12 ζώδια στο ωροσκόπιο μας χρειάζεται 29 χρόνια. Εκεί κοντά στα 30 μας χρόνια έχουμε και την Κρόνια επιστροφή, με άλλα λόγια την πρώτη φάση ωρίμανσης. Σε αυτό το άρθρο όμως θα αναλύσουμε τι πρέπει να περιμένουμε από το Κρόνο όταν περάσει στο ζώδιο του Ιχθύ.

Ο Ιχθύς είναι ένα ζώδιο που αντιπροσωπεύει την εσωτερική πραγματικότητα του ανθρώπου, το υποσυνείδητο,τη τέχνη, τα όνειρα, τη φαντασία, τις εξαρτήσεις και το χάος. Όσο ο Κρόνος θα βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο θα προσπαθήσει να βάλει όρια σε αυτές τις ποιότητες του ζωδίου. Ίσως νιώσουμε ότι δεν μπορούμε να ονειρευτούμε και θα πρέπει να υιοθετήσουμε ένα πιο ρεαλιστικό τρόπο σκέψης. Ίσως νιώσουμε κάποια στιγμή ότι χάνουμε τη πίστη μας σε ιδανικά ή μπορεί να θελήσουμε να εκμεταλλευτούμε την ευαισθησία των άλλων. Ο Κρόνος εδώ θα επηρεάσει κατά πολύ τη ψυχολογία μας, ενώ κάποιοι που δεν θα αντέξουν το καταπιεσμένο ψυχισμό τους ίσως διαφύγουν στο αλκοόλ,σε ναρκωτικά ή ανεπιθύμητες έξεις. Θα τονίσει την ανάγκη για συναισθηματική κάλυψη αφού ο Κρόνος στον Ιχθύ κάνει τον άνθρωπο πολλές φορές δειλό.

Από την άλλη ο σοφός δάσκαλος Κρόνος από το ζώδιο αυτό ίσως καταφέρει με κάποιο τρόπο να σταθεροποιήσει και να βάλει νέες βάσεις στο τομέα της τέχνης με ένα πιο πρακτικό τρόπο. Δεν αποκλείεται επίσης να καταφέρει να βάλει κάποια όρια σε θέματα που αφορούν τα ναρκωτικά ή τις διαφορές εξαρτήσεις. Όλα περνούν από εξέταση και θα θελήσει να βάλει όρια, να οργανώσει και να μαζέψει το χάος που δημιουργεί πολλές φορές ο Ιχθύς.

Πώς επηρεάζει ο Κρόνος στον Ιχθύ τα 12 ζώδια:


ΚΡΙΟΣ


Ο Κρόνος από το ζώδιο του Ιχθύ θα σας βάλει στη διαδικασία να επανεξετάσεις παρελθοντικές αποφάσεις. Ίσως να πρέπει να δείτε με μια πιο ξεκάθαρη ματιά τις πιο βαθιές σας επιθυμίες, ενοχές, μπλοκάρισμα και να απελευθερωθείτε από δικά σας προσωπικά μπλοκάρισμα. Μπορείτε να κάνετε  αξιολόγηση των δικών σας συμπεριφορών και να έρθετε αντιμέτωποι με δικές σας φοβίες. Θα μπορούσε να επικεντρωθείτε περισσότερο στην πνευματική σας καλλιέργεια ή να περάσετε μια περίοδο απομόνωσης για να μπορέσετε να φτάσετε στην αυτογνωσία.


ΤΑΥΡΟΣ


Ο Κρόνος από το ζώδιο του Ιχθύ θα βοηθήσει να πετύχετε προσωπικούς στόχους. Θα σας βάλει στη διαδικασία να επαναξιολόγησης όσο αφορά το φιλικό σας περιβάλλον. Μπορείτε να   δείτε με σοβαρότητα κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με μεγάλους οργανισμούς ή να ενταχθείτε σε μια νέα ομάδα ανθρώπων για ένα κοινωνικό σκοπό. Δεν αποκλείεται να βρείτε βοήθεια και στήριξη από φίλους χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν θα νιώσετε πίεση μέχρι να φτάσετε εκεί που θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Όσο θα έχετε τον Κρόνο να επηρεάζει την κοινωνική σας εικόνα θα περάσετε από διάφορες δοκιμασίες. Θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να αποδείξετε τι αξίζετε. Είναι η στιγμή που θα σας πιέσει αρκετά όσο αφορά την επαγγελματική σας σταδιοδρομία όμως αν χειριστείτε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα όλες τις δυσκολίες στο τέλος θα καταφέρετε να έχετε ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Με το Κρόνο από το ζώδιο του Ιχθύ να βλέπει θετικά το δικό σας ζώδιο θα σας βοηθήσει να πετύχετε σε θέματα σπουδών, θέματα που αφορούν πανεπιστήμια ίσως και κάτι που αφορούν το εξωτερικό. Δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσετε και ένα μακρινό ταξίδι που πάντα θέλατε. Αυτή η θέση θα σας βάλει στην διαδικασία να δείτε με άλλη ματιά τη φιλοσοφία σας για τη ζωή ή ίσως ασχοληθείτε περισσότερο με φιλοσοφικά και θρησκευτικά θέματα.

ΛΕΩΝ



Για όσο θα παραμείνει ο Κρόνος στον Ιχθύ θα μπείτε στην διαδικασία να οργανωθείτε καλύτερα θέματα που αφορούν χρήματα τρίτων. Ίσως θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα δίλημμα και να πρέπει να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις που αφορά δάνεια φόρους, ασφαλείας και κληρονομικά. Είναι μια περίοδος που θα δοκιμάσει επίσης τη ψυχολογία σας και δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε ψυχοθεραπεία για να κατανοήσετε και να διαχειριστείτε καλύτερα κάποιο προσωπικό σας μπλοκάρισμα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσάς είναι μια σημαντική περίοδος. Μία θέση που αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ο Κρόνος από αυτή τη θέση θα μπορούσε να φέρει αρκετές πιέσεις στον τομέα των σχέσεων και θα πρέπει να δείξετε σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Δεν αποκλείεται να δημιουργήσετε μία πιο σταθερή σχέση ή να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μία σχέση. Από την άλλη οι σχέσεις οι οποίες δεν βασίζονται σε γερά θεμέλια είναι αυτές που θα δοκιμαστούν περισσότερο με αποτέλεσμα κάποιες να οδηγήσουν σε χωρισμό.


ΖΥΓΟΣ


Για εσάς τους Ζυγούς αυτή η θέση θα επηρεάσει σημαντικά τη καθημερινότητα και το πρόγραμμα σας. Δεν αποκλείεται να αυξηθούν οι ευθύνες με αποτέλεσμα να πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα για να μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα τις καταστάσεις. Προσοχή χρειάζεται αυτό το διάστημα που θα είναι ο Κρόνος στον Ιχθύ στα θέματα που αφορούν την υγεία σας. Φροντίστε την διατροφή σας και προσπαθειστε να ξεκουράζεστε για να μην φτάσετε σε σωματική εξάντληση. Το εργασιακό σας περιβάλλον ίσως σας φορτώσει με περισσότερες ευθύνες και αυτό να σας πιέσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε από αυτούς που ο Κρόνος από τον Ιχθύ θα βοηθήσει και θα στηρίξει τα δημιουργικά σας σχέδια. Θα μπορούσε να σας βάλει στην διαδικασία να σκέφτεται για την απόκτηση ενός παιδιού, ή θα πρέπει να ασχοληθείτε πιο σοβαρά και υπεύθυνα με θέματα που αφορά τα παιδιά σας. Θα μπορούσε σε κάποιες περιπτώσεις να νιώσετε πίεση και ότι δεν μπορείτε να χαρείτε τη ζωή όπως θα θέλατε όμως με λίγη δουλειά και αφοσίωση μπορείτε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να τα καταφέρετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ


Αυτή η διέλευση θα σας βάλει σε αρκετές δοκιμασίες. Ίσως προκύψουν κάποια οικογενειακά θέματα που πιθανόν να σας πιέσουν. Ο Κρόνος από το Ιχθύ ενεργοποιεί έντονα το χώρο του σπιτιού, ίσως σας βάλει στην διαδικασία να φτιάξετε κάτι στο χώρο του σπιτιού ή να σας απασχολείσει κάτι που αφορά τους γονείς σας. Είναι μία περίοδος που ίσως αναθεωρήσετε κάποιες παρελθοντικές συμπεριφορές και αποφάσεις και θα μπορούσε να προκαλέσει κάποια ψυχολογική πίεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για εσάς είναι μία περίοδος που ίσως θελήσετε να ασχοληθείτε περισσότερο με το καθημερινό σας πρόγραμμα. Ίσως κάποια κοντινά σας πρόσωπα χρειαστούν την στήριξη σας. Δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να μπείτε σε ένα νέο κύκλο μαθημάτων, να ξεκινήσετε ένα καινούργιο χόμπι ή να κάνετε μια αλλαγή στο μεταφορικό σας. Η σκέψη και η αντίληψη σας για κάποια θέματα θα μπορούσε να αλλάξουν και να υιοθετήσετε μια ακόμα πιο πρακτική συμπεριφορά για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις καταστάσεις. Συμφωνίες και συμβόλαια χρειάζονται προσοχή για να μην υπάρξουν πιέσεις και ακυρώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Για τα επόμενα περίπου 2 1/2 χρόνια ίσως βιώσετε έντονη πίεση όσο αφορά τον οικονομικό τομέα. Θα πρέπει διαχειριστείτε προσεχτικά και υπεύθυνα το οικονομικό σας κομμάτι για να μην υπάρξουν απώλειες. Αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει σε ένα βαθμό την αυτοπεποίθηση σας αφού είναι πιθανόν να σας δημιουργήσει ένα αίσθημα ανασφάλειας. Μην κάνετε άσκοπα έξοδα για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων.

ΙΧΘΥΣ

Εσείς είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της διέλευσης αφού θα σας επηρεάσει σε προσωπικό επίπεδο. Είναι μία περίοδος αυτοαξιολόγησης. Θα πρέπει να δείτε με σοβαρότητα και ειλικρίνεια τις δικές σας προσωπικές αξίες, αποφάσεις και συμπεριφορές για να περάσετε ακόμη ένα στάδιο ωρίμανσης. Ίσως εσείς οι ίδιοι κάποιες φορές να κάνετε έντονη αυτοκριτική, δεν αποκλείεται να μπείτε στην διαδικασία να σκεφτείτε πιο μεθοδικά για το πώς θα εκπληρώσετε τους στόχους σας. Θα μπορούσε σε κάποιες περιπτώσεις να νιώθετε ότι το περιβάλλον σας πιέζει ή δεν αναγνωρίζει την αξία σας. Με πολύ δουλειά και αφοσίωση στο τέλος μπορείτε να καταφέρετε να φτάσετε εκεί που θέλετε.

Για περισσότερες προβλέψεις στο https://natsona.wixsite.com/natasaioannou

Την Νατάσα Ιωάννου την βρίσκεται στο Facebook Natasa Ioannou ή στο τηλέφωνο 99944307






- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: