fbpx
15.9 C
Nicosia
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: Έρωτας και θυσία-Πώς θα μας επηρεάσει ο πλανήτης στο ζώδιο...

ΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: Έρωτας και θυσία-Πώς θα μας επηρεάσει ο πλανήτης στο ζώδιο των Ιχθύων

-

Ο πλανήτης του έρωτα, της απόλαυσης και της καλοπέρασης περνά στο ζώδιο του Ιχθύ στις 27 Ιανουαρίου. Στο ζώδιο των Ιχθύων η Αφροδίτη νιώθει άνετα, είναι στο ζώδιο της έξαρσης της. Η αστρολόγος Νατάσα Ιωάννου μας αναφέρει ότι ο πλανήτης στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να βγάλει όλες τις όμορφες στιγμές που θα ζήσουμε.

Φέρνει ανιδιοτελής αγάπη, ρομαντισμό, έρωτα, πνευματικότητα, τονίζει τη δημιουργικότητα και δίνει έμπνευση σε καλλιτεχνικά θέματα. Ο πλανήτης μπορεί να βιώσει την απόλυτη σημασία της αγάπης σε κάθε μορφή. Γίνεται ονειροπόλα, ρομαντική και πολλές φορές είναι πρόθυμη να θυσιάσει τα θέλω της για χάρη των άλλων με αποτέλεσμα κάποιες φορές να πέφτει θύμα εκμετάλλευσης και να απογοητεύεται. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τις όψεις της Αφροδίτης μέσα από το ζώδιο των Ιχθύων .

Στις 2/2 η Αφροδίτη με τους δεσμούς της Σελήνης δίνουν την δυνατότητα να ασχοληθούμε πιο έντονα με τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Μπορούμε να απολαύσουμε την παρέα του συντρόφου μας και να περάσουμε όμορφα μέσα σε παρέες και φίλους. Επηρεάζει κυρίως Ταύρους και Ιχθύες 7°,8° μοίρες και Σκορπιούς, Παρθένους στις μοίρες αυτές.

Στις 5/2 το παθιασμένο τετράγωνο με τον Άρη ανάβει κάπως τα αίματα και η ατμόσφαιρα είναι λίγο πιο ηλεκτρισμένη. Νέες ερωτικές γνωριμίες, ερωτικές εξομολογήσεις, πάθος, ένταση, φλερτ όλα παίζουν. Προσοχή θέλει να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με το σύντροφό σας.  Επηρεάζει κυρίως τα μεταβλητά ζώδια Διδύμους Παρθένους Τοξότες και Ιχθύες, των πρώτων ημερών του δεύτερου δεκαημέρου κοντά στις 10°,11°,12° μοίρες. 

Η Αφροδίτη βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 8/2. Αυτή η όψη θα δώσει τη δυνατότητα να ανανεωθούμε, να νιώσουμε πιο άνετα με τον εαυτό μας, δίνει ευκαιρίες για ξαφνικές γνωριμίες και συναντήσεις. Επηρεάζει Ταύρους και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου κοντά στις 14°,15°,16° μοίρες και δευτερευόντως Σκορπιούς και Παρθένους στις μοίρες αυτές.

Στις 15/2  η Αφροδίτη συναντά τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων. Μια όψη που φέρνει ρομαντική διάθεση, έρωτα, αγάπη, πνευματικότητα, τονίζει τα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα. Από την άλλη είναι μια όψη που θέλει ιδιαίτερη προσοχή που επιλέγουμε να επενδύσουμε συναισθηματικά για να αποφύγουμε οποιαδήποτε απογοήτευση στο μέλλον.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του νερού του τρίτου δεκαημέρου Καρκίνους Σκορπιούς και Ιχθύες 23°,24°,25° μοίρες. Ακόμα μια θετική όψη είναι η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στις 19/2. Μας δίνει τη δυνατότητα να ξεχωρίσουμε, να πετύχουμε στόχους, να ικανοποιήσουμε τις πραγματικές μας ανάγκες, να εμβαθύνουμε και να ξεπεράσουμε ανασφάλεια και φοβίες. Μια όψη που ευνοεί επίσης το οικονομικό κομμάτι και τις οικονομικές ευκαιρίες. Επηρεάζει Αιγόκερους και Ιχθύες των τελευταίων ημερών κοντά στις 28°,29° και δευτερευόντως Καρκίνους και Παρθένους στις μοίρες αυτές. 20/2 η Αφροδίτη παίρνει στο ζώδιο του Κριού. 

Για περισσότερες προβλέψεις στο https://natsona.wixsite.com/natasaioannou

Την Νατάσα Ιωάννου την βρίσκεται στο Facebook Natasa Ioan

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: