fbpx
26.3 C
Nicosia
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWS«ΜΩΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ»: Εκδηλώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Προωρότητας (Φώτο)

«ΜΩΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ»: Εκδηλώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Προωρότητας (Φώτο)

-

Διάφορες εκδηλώσεις θα διοργανωθούν με αφορμή την σημερινή ημέρα της Παγκόσμια Μέρα Προωρότητας από τον  Σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα».

Ο Σύνδεσμος «Μωρά Θαύματα» θέλοντας να τιμήσει τον μήνα ευαισθητοποίησης για πρόωρα νεογνά, που είναι ο Νοέμβριος, όπως και την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας, πραγματοποίησε στις 6 Νοεμβρίου Επιμορφωτική Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα «Προωρότητα: Ασφαλές ξεκίνημα και μελλοντική υγεία» και συνεχίζει με τις πιο κάτω δράσεις και εκδηλώσεις.

Σήμερα στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί φωταγώγηση με χρώμα μωβ της Πλατείας Ελευθερίας, του Κυπριακού Αρχαιολογικού Μουσείου στη Λευκωσία και των Μεσαιωνικών Κάστρων Λάρνακας και Πάφου. Παράλληλα, στις 12.00 η Πρόεδρος και μέλη του και μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου επισκέφθηκαν τη ΜΕΝΝ και πρόσφεραν δώρα στα νεογνά και κεραστικά στο Προσωπικό, παρουσία του Έντιμου Υπουργού Υγείας και του Προέδρου και Γεν. Διευθυντή του ΟΚΥΠΥ. Μεταξύ των ωρών 15:30 και 20:00 θα διοργανωθεί  Παζαράκι στο Nicosia Mall ενώ μεταξύ των 12.00 και 17.00 θα γίνει παζαράκι στο Mall of Cyprus.

Ο Σύνδεσμος «Μωρά Θαύματα», έχει δημιουργηθεί με στόχο την στήριξη και την αναβάθμιση της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Νοσοκομείου Αρχ. Μακάριος ΙΙΙ στη Λευκωσία, σε μια νέα σύγχρονη Μονάδα, που να συνάδει με τα Διεθνή Πρότυπα. Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του Συνδέσμου  Έλενα Μεγαλέμου Τριανταφυλλίδη, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Προωρότητας, εύχεται σε όλα τα Μωρά Θαύματα που νοσηλεύονται στις Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας να επιστρέψουν υγιή στην αγκαλιά της μητέρας τους. Ευχαριστεί επίσης τους φορείς υγείας και τον κόσμο που στηρίζουν το έργο του Συνδέσμου, στέλνοντας το μήνυμα ότι «Μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο τους καλύτερο».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: