fbpx
28.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΜΙΑ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ...

ΜΙΑ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ…

-

Μια καμένη γη, στάχτη και αποκαϊδια, αυτό θα παραδώσουμε στα παιδιά μας, γιατί κάποιοι αποφάσισαν ότι έτσι πρέπει να γίνει. Οι ζωές τεσσάρων ανθρώπων που ήρθαν στο νησί μας για μια καλύτερη ζωή χάθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά. Γιατί, κάποιος αποφάσισε ότι έπρεπε να παρανομήσει και να εξαφανίσει το πολυτιμότερο που έχει μείνει σε αυτή την ζωή…Το φυσικό περιβάλλον.

Ότι κι’ να ειπωθεί πλέον είναι περιττό. Και πάλι από την αρχή στο ίδιο έργο, θεατές. Να μιλούμε, να αναλύουμε και να κατηγορούμε. Να μην βλέπουμε το δέντρο αλλά το δάσος και να επικεντρωνόμαστε για ποιο λόγο ένας άνθρωπος έφερε την καταστροφή. Και να αναλύουμε, κάνοντας τους ειδήμονες σε όλα τα θέματα, να ανοίγουμε το στόμα μας και να μιλούμε για συνωμοσίες, και παραπτώματα.

Και να μην βλέπουμε ότι ίσως μέσα στην φύση κάποιων ανθρώπων που έχουν έρθει σε αυτή την γη, υπάρχει μέσα τους μόνο η αλαζονεία, ο εγωισμός και η κακία. Ίσως δεν έχουμε διαπιστώσει ότι κάποια άτομα δεν πρέπει να λέγονταν άνθρωποι γιατί ουσιαστικά δεν νοιάζονται καθόλου για τους γύρω τους και το μόνο που θεωρούν σωστό είναι να βλέπουν μόνο το δικό τους εαυτό.Δεν υπάρχουν λόγια να κρίνεις κάποιον που έπραξε έτσι αλόγιστα και προκλητικά. Μπαίνοντας έστω και για λίγο στην θέση του, προσπαθείς μάταια να καταλάβεις, πώς και τι σκέφτονταν εκείνη την ώρα.

Για ποιο λόγο προκάλεσε όλη αυτή την ζημιά. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες ούτε και σκοπιμότητες. Υπάρχει στο μυαλό, η υπεροψία, ότι εγώ είμαι καλύτερος από τους άλλους. Θα κάνω κάτι το παράνομο αλλά δεν πρόκειται να με δικάσει κανένας, Γιατί είμαι άτρωτος, μπορώ να ξεγελάσω τους πάντες, να κάνω δυστυχισμένους κάποιους άλλους ανθρώπους, γιατί είμαι υπεράνω.

Είμαι «έξυπνος» και «σοφός», ξέρω τι κάνω και πώς ενεργώ. Θα ξεγελάσω το νόμο και την τάξη και θα κάνω αυτό που θεωρώ σωστό, χωρίς να σκεφτώ. Γιατί, κάπως έτσι σκέφτονται κάποια άτομα,  ότι είναι άτρωτοι, ότι τίποτε και κανένας δεν μπορεί να τους αγγίξει, ότι ξέρουν τα πάντα.  Αυτό όμως, που δεν ξέρουν είναι ότι δεν μπορούν να τα βάζουν με τη φύση, και στο τέλος με το θάνατο, που μπορούν να σκορπίσουν και να στοιχίσει τη ζωή κάποιων άλλων ανθρώπων, που απλά απρόβλεπτα βρέθηκαν εκεί τυχαία.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΤΡΙΤΟΥ: Η εμπειρία της από Μουσείο της Γαλλίας με την...

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων γιορτάζεται σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου, και η Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία της από το...