fbpx
16.9 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΕΛΙΝΑ ΜΑΚΡΗ: Περιμένει το πρώτο της παιδί-«Επιτέλους ο Θεός μου το έστειλε»...

ΜΕΛΙΝΑ ΜΑΚΡΗ: Περιμένει το πρώτο της παιδί-«Επιτέλους ο Θεός μου το έστειλε» (Φώτο)

-

Η τραγουδίστρια Μελίνα Μακρή διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους, καθώς όπως αποκάλυψε βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή  «Happy Day» και εξέφρασε τη χαρά της: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Είναι κάτι το οποίο ήθελα πάρα πολύ στη ζωή μου και επιτέλους ο Θεός μου το έστειλε. Πάντα το ήθελα, ήταν ένα όνειρό μου. Οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές και για εμένα και για τον σύζυγό μου. Κάθε φορά που προσπαθούσαμε βρίσκαμε εμπόδια και δεν μπορούσαμε να το καταφέρουμε. Αυτό με είχε στεναχωρήσει αλλά δεν έχασα την ελπίδα μου».

«Ήμουν 3 μήνες κλεισμένη μέσα στο σπίτι το καλοκαίρι. Τώρα έχω αρχίσει και κυκλοφορώ. Τρώω και το ευχαριστιέμαι. Μαγειρεύω και μπορεί να φάω ένα ταψί παστίτσιο σε δύο μέρες». Παράλληλα, η δημοφιλής ερμηνεύτρια αποκάλυψε και τον τρόπο με τον οποίο έμαθαν για το ευτυχές γεγονός, και τι ζήτησε από τον σύζυγό της Φράνκι Λούβαρη.

«Είχα μια συναυλία την επόμενη μέρα στην Καλαμάτα, μαζί με τον αδερφό μου τον Μαρκ Άντζελο. Είπα στον σύζυγό μου ότι επειδή έχω καθυστέρηση, δεν θα είμαι καλή στη συναυλία, φέρε μου ένα τεστ να ξέρω τι γίνεται. Έκανα το τεστ και του λέω ότι είναι θετικό. Συγκινηθήκαμε πολύ γιατί το θέλαμε πολύ καιρό».

 

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: