Facebook Instagram
  • NEWS
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • SHOWBIZ
  • ΣΧΕΣΕΙΣ
  • ΚΟΣΜΙΚΑ
  • BEAUTY
  • ΜΟΔΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Αναζήτηση
24.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2025
συνδεθείτε
Καλωσήρθατε! Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας
Ξεχάσατε τον κωδικό σας? ζήτα βοήθεια
ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ
Ανακτήστε τον κωδικό σας
Ένας κωδικός πρόσβασης θα σταλθεί με e-mail σε εσάς.
Coffee Vibes Magazine
  • NEWS
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • SHOWBIZ
  • ΣΧΕΣΕΙΣ
  • ΚΟΣΜΙΚΑ
  • BEAUTY
  • ΜΟΔΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΑρχικήNEWSΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΣΙΝΙΔΟΥ: Το ηχηρό μήνυμα μιας νεαρής μητέρας ΑμεΑ-«Φοβόμουν τι θα πει...
NEWS

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΣΙΝΙΔΟΥ: Το ηχηρό μήνυμα μιας νεαρής μητέρας ΑμεΑ-«Φοβόμουν τι θα πει ο κόσμος, μήπως με δουν και με λυπηθούν»

By Coffee Vibes

-

5 Δεκεμβρίου, 2024
0
213
Facebook
Twitter
WhatsApp

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    NEWS

    ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΚΥΚΚΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Από τα μαθητικά θρανία… ξανά στα γήπεδα της ΕΘΑ Έγκωμης-Φιλανθρωπικό τουρνουά Φούτσαλ

    NEWS

    ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ: Καλεί τους δημοσιογράφους σε τρίωρη στάση εργασίας για την ΑΤΑ

    NEWS

    KATY SPILLER: «Μη με Ξεχνάς» – Ένα συγκινητικό τραγούδι για την Άνοια και τον Αλτσχάιμερ, αφιερωμένο στη γιαγιά της (Βίντεο)

    Η Μαριάννα Κασινίδου μοιράζεται τη δική της ιστορία, μια ιστορία γεμάτη δύναμη, αγάπη και αδιάκοπη προσπάθεια. Ως νεαρή μητέρα δύο παιδιών και άτομο με αναπηρία, η Μαριάννα ποτέ δεν θεώρησε ότι πρέπει να σταματήσει να ονειρεύεται.

    Παρά τις προκλήσεις και τις ανασφάλειες που εμφανίστηκαν στη διάρκεια του χρόνου, δεν επέτρεψε στον εαυτό της να αμφισβητήσει τη δύναμη των ονείρων της. Αντιθέτως, έμαθε να τα κυνηγά με ακόμη μεγαλύτερο πάθος και αποφασιστικότητα. Με την ειλικρίνειά της, στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους, αποδεικνύοντας ότι η ζωή, ανεξαρτήτως των δυσκολιών, μπορεί να είναι γεμάτη ελπίδα και δυνατότητες.

    «Πριν χρόνια, δεν θα μπορούσα να φανταστώ να ποστάρω αυτή τη φωτογραφία στο διαδίκτυο», λέει η Μαριάννα, «Φοβόμουν τι θα πει ο κόσμος, μήπως με δουν και με λυπηθούν». Σήμερα, όμως, κάνει το βήμα αυτό, όχι μόνο για εκείνη, αλλά για όλους τους ανθρώπους με αναπηρίες, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα: η αναπηρία δεν σε καθορίζει.

    «Για αυτά, είμαι η μαμά τους είτε κάθομαι σε καρότσι, είτε κρατώ μπαστούνι. Και αυτό δεν αλλάζει»

    Η Μαριάννα είναι μητέρα δύο παιδιών. Μια μαμά που, όπως λέει,«ίσως δεν μπορεί να τρέξει ή να παίξει κρυφτό, αλλά είναι πάντα εκεί» Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, παρά τα γιατί που συχνά την κατακλύζουν, βρίσκει τη δύναμη να συνεχίζει. Τα παιδιά της είναι η κινητήριος δύναμή της.

    Η Μαριάννα θέλει να περάσει ένα μήνυμα προς όλους: μια αναπηρία, είτε ορατή είτε μη, δεν σημαίνει το τέλος των ονείρων. Είναι απλά μια διαφορετική πραγματικότητα, γεμάτη προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες για να δείξεις τη δύναμή σου.

    Η Παγκόσμια Μέρα Ατόμων με Αναπηρία δεν είναι μόνο μια υπενθύμιση των δικαιωμάτων και των αναγκών των ατόμων με αναπηρίες. Είναι επίσης μια πρόσκληση για στήριξη και αποδοχή. Είναι μια ευκαιρία να διασφαλίσουμε ότι κανείς δεν θα είναι μόνος. Η Μαριάννα το αποτυπώνει τέλεια με το μήνυμά της: «Κανένας μόνος».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΥΠΡΟΥ: Πώς η ψυχική υγεία ενός ατόμου με καρκίνο, επηρεάζει την ποιότητα ζωής του-«Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο, ένιωσα τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια μου…»

    Facebook
    Twitter
    WhatsApp
      Προηγούμενο άρθρο
      ΠΕΠΗΣ ΙΑΚΩΒΟΥ: Τίμησε τον Μιχάλη Χατζηπαντέλα στις Βρυξέλλες-Για την προσφορά του στο κυπριακό ποδόσφαιρο και την ενίσχυση της φωνής της Κύπρου στην Ευρώπη
      Επόμενο άρθρο
      ΑΝΤΙΝΑΡΚΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΥΠΡΟΥ: To μήνυμα του προς όλους τους εθελοντές-Με αφορμή την Διεθνής Ημέρα Εθελοντισμού

      ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

      NEWS

      ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΚΥΚΚΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Από τα μαθητικά θρανία… ξανά στα γήπεδα της ΕΘΑ Έγκωμης-Φιλανθρωπικό τουρνουά Φούτσαλ

      NEWS

      ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ: Καλεί τους δημοσιογράφους σε τρίωρη στάση εργασίας για την ΑΤΑ

      NEWS

      KATY SPILLER: «Μη με Ξεχνάς» – Ένα συγκινητικό τραγούδι για την Άνοια και τον Αλτσχάιμερ, αφιερωμένο στη γιαγιά της (Βίντεο)

      - Advertisment -

      πρεπει να διαβασετε:

      ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΚΥΚΚΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Από τα μαθητικά θρανία… ξανά στα γήπεδα της...

      9 Σεπτεμβρίου, 2025
      Με την μπάλα να κυλά ξανά στα γήπεδα, οι Απόφοιτοι των σχολείων Κύκκου καλούνται να ξαναγράψουν τη δική τους μικρή «αθλητική ιστορία», τιμώντας τις...

      ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ: Καλεί τους δημοσιογράφους σε τρίωρη στάση εργασίας για την ΑΤΑ

      9 Σεπτεμβρίου, 2025

      KATY SPILLER: «Μη με Ξεχνάς» – Ένα συγκινητικό τραγούδι για την Άνοια και τον Αλτσχάιμερ,...

      9 Σεπτεμβρίου, 2025

      ΑΝΤΡΗ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ: Στο πλευρό του 17χρονου τενόρου Ιωάννη Λιβανού – Παρουσιάζει τη μεγάλη του συναυλία...

      9 Σεπτεμβρίου, 2025
      Coffee Vibes Magazine! Συνοπτικές ειδήσεις και συνεντεύξεις με συντροφιά έναν καφέ!
      Επικοινωνία: [email protected]
      Facebook Instagram

      ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

      ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ: «ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΓΟΝΙΟΣ»

      8 Μαρτίου, 2021

      ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΟΛΥΝΕΙΚΗ: H KYΠΡΙΑ ΣΟΠΡΑΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΩΔΙΚΗ ΦΩΝΗ ΣΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ

      10 Μαρτίου, 2021

      KΡΙΣΤΗΣ ΚΟΥΠΑΤΟΣ: «ΤΡΕΙΣΙΜΙΣΥ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΜΕΣΑ ΣΕ 2.500 ΕΙΚΟΝΕΣ»

      11 Μαρτίου, 2021

      ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

      • NEWS15720
      • SHOWBIZ1299
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ347
      • ΣΧΕΣΕΙΣ328
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ240
      • ΚΟΣΜΙΚΑ232
      • ΥΓΕΙΑ130
      • ΜΟΔΑ85
      • BEAUTY80
      • Home
      • 404
      • Contact
      • About
      © CoffeeVibesMagazine | All rights reserved