20.5 C
Nicosia
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: «Στυλή μας καλωσόρισες»-Πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προς το...

ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: «Στυλή μας καλωσόρισες»-Πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προς το πρόσωπο του συμμαθητή τους-(Φώτο)

-

Με χαρούμενα πρόσωπα και γεμάτα ενθουσιασμό, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Λυκείου Αγίου Γεωργίου Λάρνακας υποδέχθηκαν τον συμμαθητή τους, Στυλιανό Κόρτα, με το σύνθημα «Στυλή μας καλωσόρισες».

Η επιστροφή του στην τάξη, μετά από μια δύσκολη περίοδο υγείας, γιορτάστηκε με τον πιο θερμό και ελπιδοφόρο τρόπο. Η εκδήλωση δεν φανέρωνε μια απλή υποδοχή ήταν μια ενσυνείδητη πράξη αγάπης και αλληλεγγύης.

Οι συμμαθητές του ήθελαν να του δείξουν ότι τον σκέφτονταν και τον στήριζαν κατά τη διάρκεια της απουσίας του. Τα χαμόγελα και οι φωνές τους ήταν γεμάτα ελπίδα, αποδεικνύοντας ότι η φιλία και η υποστήριξη μεταξύ των νέων είναι πολύτιμες.

Το κλίμα ήταν γεμάτο θετική ενέργεια και συναισθήματα, καθώς όλοι τους ένωσαν τις φωνές τους για να καλωσορίσουν τον Στυλιανό πίσω στο σχολείο. Αυτές οι στιγμές θυμίζουν σε όλους μας τη σημασία της αλληλεγγύης και της στήριξης μεταξύ φίλων.


- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: