19.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΛΟΥΚΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ: O άνθρωπος που τιμά την καταγωγή του σεβόμενος τους συγχωριανούς...

ΛΟΥΚΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ: O άνθρωπος που τιμά την καταγωγή του σεβόμενος τους συγχωριανούς του-Βραβεύσεις, χορός και τραγούδι -(Φώτο)

-

Η βραδιά που διοργανώθηκε από τον Λουκή Ιωακείμ στο κτήμα Lexeko Estate στο Λυθροδόντα αποτέλεσε μια συγκινητική εκδήλωση τιμής προς τους συγχωριανούς του από τον Άγιο Γεώργιο Κερύνειας και Λάπηθο. Το δείπνο είχε έντονο συναισθηματικό χαρακτήρα, με βραβεύσεις και εκπλήξεις να πλαισιώνουν την εκδήλωση.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από διάφορους φορείς και σωματεία, όπως ο ΙΚΑΡΟΣ, η ΠΑΕΕΚ, τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων Λαπήθου, Καραβά, Αγίου Γεωργίου, το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Γεωργίου και η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Αγίου Φανουρίου του Αϊγιωρκίτη. Επίσης, παρόντες ήταν ο κοινοτάρχης του Λυθροδόντα, συγγενείς και φίλοι, συμβάλλοντας σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Άντρη Καραντώνη

Η Άντρη Χρυσόστομου και ο Δήμος Γεωργιάδης

Το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς περιλάμβανε εμφανίσεις από τον Μιχάλη Χατζημιχαήλ και την ομάδα του, καθώς και την Αντρη Καραντώνη που ανέλαβε την παρουσίαση. Ο Στέφανος Πελεκανής και το χορευτικό συγκρότημα «Σιακαλλή» πρόσφεραν ένα εντυπωσιακό θέαμα, που ανέβασε τη διάθεση των παρευρισκόμενων με παραδοσιακούς χορούς, δημιουργώντας έντονα συγκινησιακές στιγμές.

Οι βραβεύσεις αποτέλεσαν σημαντικό κομμάτι της εκδήλωσης. Ο ΙΚΑΡΟΣ εκ μέρους του οικοδεσπότη, τίμησε τον νεαρό αθλητή Σάββα Σάββα και την νεαρή αθλήτρια Ελευθερία Βασιλειάδου για τις επιδόσεις και τις προσπάθειές τους. Επίσης, από το κ. Λουκή Ιωακείμ τιμήθηκε και ο ερμηνευτής Μιχάλης Χατζημιχαήλ.

Η νεαρή αθλήτρια Ελευθερία Βασιλειάδου

Ο νεαρός αθλητής Σάββα Σάββα

Ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ, Δήμος Γεωργιάδης, παρέδωσε στον Λούκη Ιωακείμ μια φανέλα της Κερυνειωτικής ομάδας, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για τη συνεχή στήριξη του Ιωακείμ στον αγώνα του ποδοσφαιρικού σωματείου για επιβίωση και ανάπτυξη.

Η βραδιά έκλεισε με χορό και τραγούδια, υπογραμμίζοντας με αυτό τον τρόπο την αίσθηση ενότητας και τη σημασία της αλληλοϋποστήριξης που υπάρχει ανάμεσα στους άλλοτε κάτοικους του κατεχόμενου χωριού Αγίου Γεώργιου Κερύνειας. Η συμμετοχή και η ενεργή παρουσία όλων όσων παρευρέθηκαν, αποδεικνύει την ισχυρή σύνδεση και την αγάπη που διατηρούν για την κοινότητά τους, παρά τις δυσκολίες και τις αποστάσεις που μπορεί να έχουν προκύψει με τα χρόνια.

Η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε μια ζωντανή απόδειξη της δύναμης της κοινότητας και της σημαντικότητας της διατήρησης των δεσμών μεταξύ των ανθρώπων που μοιράζονται κοινές αναμνήσεις και ιστορία. Ο χορός και το τραγούδι ήταν η ιδανική κορύφωση της βραδιάς, ενισχύοντας τα συναισθήματα χαράς και νοσταλγίας, και ανανεώνοντας την υπόσχεση για συνεχή υποστήριξη και αλληλεγγύη μεταξύ τους.

Το παρών της έδωσε και η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου με τον σύζυγο της

Ο Πόλυς Χριστοφή και η Χριστίνα Πελεκάνου

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: