23.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΛΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Επιστρέφει στην μικρή οθόνη μετά από πέντε χρόνια -Πρεμιέρα με...

ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Επιστρέφει στην μικρή οθόνη μετά από πέντε χρόνια -Πρεμιέρα με Δημητρίου, Αβέρωφ, Αναστασιάδη, Φαίδωνος, Γιαννάκη και Καραγιάννη…

-

Μετά από μια απουσία περίπου πέντε ετών από την τηλεόραση, ο Λουκάς Κωνσταντίνου επιστρέφει δυναμικά στη μικρή οθόνη με τη νέα του σατιρική εκπομπή «Κύπρος το Μεγαλείο σου».

Η πρεμιέρα της εκπομπής είναι προγραμματισμένη για τις 6 Οκτωβρίου, στις 9:00 μ.μ., στο ΡΙΚ1, αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων. Η εκπομπή στοχεύει να αναδείξει τα κακώς κείμενα της κοινωνίας, εστιάζοντας κυρίως στην πολιτική και τη λειτουργία των πολιτικών, καθώς και στις σχέσεις και την επικοινωνία στην καθημερινή ζωή. Με την χαρακτηριστική του ικανότητα να ενσαρκώνει διάφορους χαρακτήρες, ο Λουκάς θα σχολιάσει με σατιρικό ύφος τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας.

Η επιστροφή του Λουκά Κωνσταντίνου σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την ελληνική τηλεόραση και η εκπομπή αναμένεται να προκαλέσει ενδιαφέρον και συζητήσεις.

Στην ομάδα της εκπομπής που αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές συμμετέχουν γνωστά ονόματα της υποκριτικής ζωής του κυπριακού τοπίου. Η Ζωή Κυπριανού, Πέτρος Φιλίππου, Σκευή Παπαμιλτιάδου και Έλια Ιωαννίδου, προσφέροντας μια ποικιλία από ταλέντα και στυλ. Η παραγωγή είναι του Δημήτρη Γιαννακού, με σενάριο από την Έλενα Γαλαταριώτου.


Στο πρώτο επεισόδιο θα εμφανιστούν γνωστά πρόσωπα της πολιτικής σκηνής, όπως οι Αννίτα Δημητρίου, Φαίδωνας Φαίδωνος, Νίκος Αναστασιάδης, Αβέρωφ Νεοφύτου, Χριστίνα Γιαννάκη και Πέτρος Καραγιάννης, υποσχόμενοι μια μοναδική τηλεοπτική εμπειρία.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: