fbpx
22.9 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΛΟΓΟΙ: Που έρχονται ή φεύγουν κάποιοι άνθρωποι από τη ζωή μας-Ο κάθε...

ΛΟΓΟΙ: Που έρχονται ή φεύγουν κάποιοι άνθρωποι από τη ζωή μας-Ο κάθε ένας αφήνει το σημάδι του

-

Όταν κάτσεις να σκεφτείς πόσα άτομα έχεις γνωρίσει στην ζωή σου θα διερωτηθείς. Γνωστοί, φίλοι, συνάδελφοι, που είναι όλοι αυτοί; Που πήγαν όλοι σε μια στιγμή; Κι’ όμως υπάρχουν  κάποιοι που έρχονται στη ζωή μας για κάποιο λόγο που κανένας δεν το έχει μάθει ακόμη. «Εισβάλλουν» με το έτσι θέλω στην ζωή μας όσον αφορά το εργασιακό περιβάλλον και έχουν την αίσθηση ότι μας γνωρίζουν. Όμως, ο κάθε ένας από αυτούς αφήνει το δικό του σημάδι χωρίς να ξέρει, χωρίς να θυμάται στο τέλος της ημέρας.

Όλα τα άτομα που συναντάμε στην ζωή μας, έχουν σταλθεί για κάποιο λόγο. Υποδύονται διάφορους ρόλους και μας βοηθούν να αναπτυχθούμε και να προχωρήσουμε στην πορεία της ζωής μας. Μας καθοδηγούν και μας επηρεάζουν. Μας δίνουν την αγάπη τους και μας την παίρνουν όποτε θέλουν πίσω. Χωρίς αυτό να αφορά την αγάπη των γονιών μας. Η αγάπη που μας δίνουν όλοι οι υπόλοιποι είναι κάποτε «δανεική» και την ξεπληρώνεις με άλλους διάφορους τρόπους.

Όμως το βασικό είναι να γνωρίζουμε τη σημασία που έχει στην ζωή μας το κάθε άτομο που έρχεται στην ζωή μας, γιατί όλοι έρχονται για κάποιο λόγο κι’ ας μην το γνωρίζουμε ακόμη. Είναι όλοι αυτοί που μας φτιάχνουν με μια λέξη τους την διάθεση μας ή το αντίθετο. Είναι αυτοί που εμφανίζονται για κάποια στιγμή και μετά εξαφανίζονται ή είναι αυτοί που θεωρούν ότι μας αγαπούν και μετά βαριούνται. Είναι όλοι αυτοί που δεν έχουμε ακόμη γνωρίσει ακόμη  αλλά κάποια μέρα θα εμφανιστούν ξαφνικά και απρόβλεπτα μπροστά μας…

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: