21.9 C
Nicosia
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ: ME TON AΔΕΛΦΟ ΤΟΥ, ΣΤΕΦΑΝΟ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ: ME TON AΔΕΛΦΟ ΤΟΥ, ΣΤΕΦΑΝΟ

-

«Φύλακας» άγγελος του μικρού του αδελφού Στέφανου, είναι ο Κωνσταντίνου Χριστοφόρου. Από τη πλευρά του, ο ανερχόμενος τραγουδιστής Στέφανος (Doody) Χριστοφόρου δεν κρύβει ούτε και εκείνος τα συναισθήματά του.

Σε μια κοινή τους φωτογραφία ο Κύπριος ερμηνευτής περιγράφει τα συναισθήματα του. «Ο μικρός μου» και η φωτογραφία που δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ, αξίζει χίλιες λέξεις όπου μπορεί κάποιος να διαπιστώσει την μεταξύ τους αγάπη αλλά και φιλία. Ο Στέφανος ανερχόμενος τραγουδιστής πριν δύο χρόνια ανέβηκε και στη σκηνή του μουσικού talent show «Voice» και φυσικά ο Κωνσταντίνος Χριστόφορου ήταν εκεί για να τον στηρίξει.

Τα δύο αδέλφια έχουν μια πολύ καλή σχέση παρόλο τα δεκαοκτώ χρόνια διαφοράς και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου έζησε μαζί με τον Στέφανο πολύ λίγα χρόνια. Ο λόγος ήταν ότι όταν δύο χρόνια μετά τη γέννηση του το 1994, ο Κωνσταντίνος μετακόμισε στην Ελλάδα.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

PATRIZIA PEPE: Ποιους είδαμε στο ιταλικό brand στην Λεμεσό

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, fashion lovers και επιχειρηματίες, βρέθηκαν στο κατάστημα PATRIZIA PEPE και είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τον μοναδικό...