22.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΥΒΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Η γνωστή εθελόντρια που υιοθέτησε την Freedom-Φιλοζωική δράση και αγάπη...

ΚΥΒΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Η γνωστή εθελόντρια που υιοθέτησε την Freedom-Φιλοζωική δράση και αγάπη για τα αδέσποτα ζώα -(Φώτο-Βίντεο)

-

Η Κυβέλη Γεωργίου είναι γνωστή για τη φιλοζωική της συμπεριφορά. Από την πρώτη στιγμή της μεγάλης φονικής πυρκαγιάς στα χωριά της Λεμεσού και της Λάρνακας, προσέτρεξε μαζί με εθελοντές που κάλεσε η ίδια, για να βοηθήσει τα ζώα που κινδύνευαν από την καταστροφική πυρκαγιά. Σήμερα, αποφάσισε να περιθάλψει ξανά μια σκυλίτσα, για την οποία είχαν κοινοποιηθεί οδηγίες από την Υπουργό Γεωργίας και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου.

Σε προηγούμενη συνέντευξή της στο coffeevibesmagazine, είχε εκφράσει την εσωτερική της ανάγκη να είναι δίπλα στα ζώα. Στόχος της όταν ήταν μικρή ήταν να γίνει κτηνίατρος. Παρόλο που δεν κατάφερε να υλοποιήσει αυτό το όνειρο, ασχολείται σήμερα με τα ζώα, διαχειρίζοντας ένα κατάστημα καλλωπισμού σκύλων και γατών. Επιπλέον, όταν ένα αδέσποτο χρειάζεται περίθαλψη, πάντα είναι έτοιμη να βοηθήσει.

Η αγάπη της για τα ζώα πριν από λίγα χρόνια την οδήγησε, μαζί με άλλους εθελοντές, να σπεύσει στη βοήθεια των αδέσποτων ζώων και άλλων ευάλωτων κατά τη διάρκεια μιας καταστροφικής φωτιάς στο Μενίδι.

Καθημερινά τις ημέρες της φωτιάς, η Κυβέλη, μαζί με τους εθελοντές, φρόντιζαν τα ζώα που βρίσκονταν σε φάρμες και περιβόλια, παρέχοντας τροφή στους πληγέντες που είχαν χάσει τις περιουσίες τους. Με αυτό τον σκοπό, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι ανταποκρίνονταν παρέχοντας τη βοήθειά τους.

Σήμερα, η Κυβέλη φροντίζει 47 σκυλιά, συμπεριλαμβανομένης της Freedom. Εκτός από τους σκύλους, φροντίζει και αρκετές χελώνες, οι οποίες είναι επίσης αδέσποτες. Η 3χρονη σκυλίτσα που ονόμασε Freedom, κινδύνευε καθημερινά καθώς περιφέρονταν με ένα δοχείο στο κεφάλι, αλλά πλέον έχει βρει ένα νέο σπίτι όπου θα λαμβάνει την απαραίτητη φροντίδα.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: