fbpx
32.5 C
Nicosia
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Μια κίνηση που αξίζει συγχαρητήρια-Ξεκίνησαν οι προπονήσεις για παιδιά με...

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Μια κίνηση που αξίζει συγχαρητήρια-Ξεκίνησαν οι προπονήσεις για παιδιά με αυτισμό-(Φώτο)

-

Με μια λιτή και άκρως συγκινητική ανακοίνωση η ποδοσφαιρική ομάδα Άρη Λεμεσού, ανακοίνωσε την έναρξη των προπονήσεων για παιδιά με αυτισμό.

Η επίσημη έναρξη αυτής της πρωτοβουλίας αντανακλά το πνεύμα αλληλεγγύης και ανοχής που χαρακτηρίζει την ομάδα. Είναι μια κίνηση η οποία μπορεί αν προσφέρει αθλητικές ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως των προκλήσεων που μπορεί να αντιμετωπίζουν.

2

Με αυτήν την πρωτοβουλία, η ομάδα επιδιώκει όχι μόνο να προσφέρει ένα περιβάλλον όπου τα παιδιά με αυτισμό μπορούν να αναπτύξουν τις αθλητικές τους δεξιότητες, αλλά και να προάγει την αμοιβαία κατανόηση και αποδοχή.

2

Η πρωτοβουλία είχε ξεκινήσει από την περσινή σεζόν, αλλά φέτος και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο τα παιδιά προπονούνται σε εβδομαδαία βάση. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη κίνηση επιτεύχθηκε χάρη στη στήριξη της χορηγού εταιρείας μας, της “Quadcode”, και τη συνεργασία του Παγκύπριου Συνδέσμου για άτομα με αυτισμό.

2

Εκτός από την άθληση και την ενασχόληση των παιδιών με το δημοφιλές άθλημα του ποδοσφαίρου, ο απώτερος στόχος της πρωτοβουλίας είναι η συμπερίληψη και η αποδοχή των παιδιών από τα άλλα παιδιά της ηλικίας τους και την κοινωνία γενικότερα.

2

Στην επίσημη έναρξη των προπονήσεων παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της εταιρείας “Quadcode”, και τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για άτομα με αυτισμό. Από πλευράς της εταιρείας, παρέστησαν ο πρόεδρος κ. Βλάντιμιρ Φεντόροφ, ο προπονητής της ομάδας κ. Αλεξέϊ Σπιλέφσκι, ο τερματοφύλακας κ. Μίσλαβ Ζάντρο και ο διευθυντής των ακαδημιών κ. Αλεξάντερ Μίνιν. Η κοινότητα των ατόμων με αυτισμό εκπροσωπήθηκε από την πρόεδρο κ. Τασούλα Γεωργιάδου.

2
2

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΟΣΜΑ: Θεατρική παράσταση για την 4χρονη-Όλοι μαζί μια γροθιά

Η τετράχρονη Ελευθερία Κοσμά ζητά την στήριξη όλων των πολιτών ώστε να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια. Για...