fbpx
17.9 C
Nicosia
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΚΟΡΝΟΣ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επιχείρηση καθαρισμού-Οι μεγαλύτεροι έστειλαν ένα σημαντικό...

ΚΟΡΝΟΣ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επιχείρηση καθαρισμού-Οι μεγαλύτεροι έστειλαν ένα σημαντικό μήνυμα στους μικρότερους (Φώτο)

-

Με επιτυχία στέφθηκε το τριήμερο περιβαλλοντικού χαρακτήρα που διοργάνωσαν από κοινού οι κάτοικοι της κοινότητας του Κόρνου με την στήριξη του κοινοτικού συμβουλίου. Ο στόχος να καθαριστούν όσες περισσότερες περιοχές της κοινότητας είχε αποτέλεσμα, χάριν σε αυτούς που ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο κάλεσμα των ιθυνόντων.

Οι εθελοντές κάτοικοι πήραν τις σκούπες και τα φτυάρια και καθάρισαν την κοινότητα τους. Στο καθαρισμό έλαβαν μέρος η ομάδα δράσης Ανάπτυξης Κόρνου, ο Σύνδεσμος Ποδηλατιστών, η Μουσική Σχολή της Δόμνας Μιχαήλ και το Save your Hood Cyprus. Οι κάτοικοι της κοινότητας κατάφεραν ώστε τα παιδιά τους να πάρουν ένα σημαντικό μήνυμα από τους μεγαλύτερους και να αποκτήσουν το αίσθημα ώστε να ζούνε σε ένα πιο καθαρό περιβάλλον. Όπως πληροφορηθήκαμε τα περισσότερα σκουπίδια που υπήρχαν στην κοινότητα ήταν κυρίως πλαστικά, κάτι που όλοι μαζί κατόρθωσαν με θέληση να μαζέψουν για ένα πιο υγιεινό περιβάλλον.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: