26.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΙΣΟΒΙΤΗΣ: Kαθοριστική η συμβολή του πολίτη στη σύλληψη του-Βρέθηκε μετά από τρεις...

ΙΣΟΒΙΤΗΣ: Kαθοριστική η συμβολή του πολίτη στη σύλληψη του-Βρέθηκε μετά από τρεις ημέρες αναζήτησης

-

Μετά από τρεις ημέρες αναζήτησης, ο 42χρονος ισοβίτης που είχε αποδράσει από την επιτήρηση των αρχών, συνελήφθη στη Λεμεσό. Ο καταδικασμένος για το φόνο της συντρόφου και της 3χρονης κόρης της το 2011, διέφυγε την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου, από την πατρική του κατοικία στα Χολέτρια της Πάφου. Ο ισοβίτης δεν κατάφερε να πάει πολύ μακριά…

Όπως είναι γνωστό ο ισοβίτης διέφυγε από την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης επίσκεψης, ενώ βρισκόταν υπό την επίβλεψη δεσμοφυλάκων και της ΜΜΑΔ. Παρά την άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας, δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν τις πρώτες ώρες.

Ο Θεοφάνους κατέφυγε σε ένα εγκαταλειμμένο σπίτι, όπου παρέμεινε κρυμμένος, αξιοποιώντας το χώρο για να παραμείνει αθέατος και να διαφύγει τις έρευνες των αρχών. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, οι έρευνες της αστυνομίας ήταν σε πλήρη εξέλιξη, ενώ πολλοί συμπολίτες του προσπαθούσαν να βοηθήσουν στη σύλληψή του.

Η σύλληψη του δραπέτη έγινε δυνατή χάρη στη συμβολή πολίτη, ο οποίος τον αναγνώρισε στην περιοχή της Λεμεσού και ειδοποίησε αμέσως τις αρχές. Οι αστυνομικές δυνάμεις έδρασαν συντονισμένα και γρήγορα, και κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν προτού καταφέρει να απομακρυνθεί περισσότερο. Η προσπάθειά του να διαφύγει έληξε άδοξα, και ο ισοβίτης επανήλθε υπό κράτηση, ενώ η Αστυνομία συνεχίζει να ερευνά τις συνθήκες της απόδρασης και τις πιθανές ευθύνες των εμπλεκόμενων αστυνομικών αρχών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την απόδραση αυτή έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα τέσσερις δεσμοφύλακες και τρία μέλη της ΜΜΑΔ, ενώ παράλληλα, οι αρχές διερευνούν εάν υπήρξε συνεργασία τρίτων προσώπων στην απόδραση.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...