fbpx
28.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΘΑ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

-

Από μια απόσταση θα ζούμε πλέον όλοι και τίποτε δεν θα είναι το ίδιο. Απόσταση στο τρόπο που μιλούμε και στο τρόπο που εκφραζόμαστε. Όλα στο «κόκκινο» και ρηχά. Χωρίς βαθυστόχαστες αγκαλιές. Θα αγκαλιαζόμαστε μόνο όταν είμαστε μαζί με τον αγαπημένο μας και τα παιδιά μας. Η απόσταση ίσως τώρα μας κάνει να διερωτηθούμε πώς φτάσαμε έως εδώ.

Η απόσταση κάπου έγραφε ομορφαίνει τους ανθρώπους, τους κάνει να σκεφτούν καλύτερα και τους «ανοίγει» τα μάτια, βλέποντας ότι εκεί που θεωρούσαν ότι υπάρχει η αλήθεια ανάμεσα στους ανθρώπους που ένωναν έστω και τυπικά τις αγκαλιές τους, τώρα φαίνεται τόσο υποκρισία υπήρχε ανάμεσα τους. Δεν χρειάζεται πλέον να αγκαλιάσεις τον άλλο σφιχτά για να καταλάβει τα συναισθήματα σου. Τώρα «διαβάζεις» τον τρόπο που κινείται ο άλλος και τα μάτια που σε κοιτούν.

Απόσταση από όλους και όλα, μια αλλαγή οικεία σε όλους, που ίσως χρειάζονταν από παλιότερα και δεν το είχαμε καταλάβει. Τώρα μιλούν τα λόγια και οι πράξεις, και όχι τα συναισθήματα με μια τυπική αγκαλιά, με ένα χάδι ενώ ο μεταξύ μας χαιρετισμός είναι απλά μια χειρονομία ότι όλα βαίνουν καλά. Τώρα έχουμε μάθει να μιλάμε και να εκφράζουμε αυτά που νιώθουμε…Δεν μπορείς να με αγκαλιάσεις γιατί φοβάμαι ότι είσαι θετικός, όχι στα συναισθήματα σου απλά σε αυτό που ενδεχομένως έχεις «κολλήσει». Δεν υπάρχουν ονόματα και όταν θέλουμε να εκφραστούμε ρωτάμε, χαριτολογώντας για να σιγουρευτούμε ότι ο άλλος που έχουμε απέναντι μας, είναι αρνητικός σε αυτό που ονομάζουν πανδημία.

Η άρνηση της αγκαλιάς επιβάλλεται στην εποχή που ζούμε. Τώρα υπάρχει μια απόσταση μεταξύ μας και δεν είναι ο λόγος που δεν θέλουμε να είμαστε με το άλλον. Είναι γιατί επιβάλλεται και πρέπει να το δεχτούμε. Ίσως, για λίγο χρονικό διάστημα μέχρι να διαπιστώσουμε τι κρύβεται πίσω από όλο αυτό που συμβαίνει. Δεν είναι απαραίτητο ότι κάποιοι συνωμοτούν πίσω από την πλάτη μας ότι θέλουν να καταστρέψουν τον πλανήτη, ότι θέλουν να εξαλείψουν την ανθρωπότητα και να την μειώσουν. Γιατί, εάν ήθελαν θα το πράττανε με άλλους διαφόρους τρόπους που στην εποχή του 2021 μπορούν να το κάνουν. Όπως κατόρθωσαν να αποκλείσουν τις αγκαλιές και τα φιλιά στους άλλοτε φίλους και σε αυτούς που αγαπάμε πραγματικά.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΤΡΙΤΟΥ: Η εμπειρία της από Μουσείο της Γαλλίας με την...

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων γιορτάζεται σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου, και η Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία της από το...