fbpx
21.8 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΗ «ΜΙΚΡΟΥΛΑ» ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΠΟΤΕ…ΚΙ’ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ

Η «ΜΙΚΡΟΥΛΑ» ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΠΟΤΕ…ΚΙ’ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ

-

O θυμός δεν σε αφήνει να δεις την αλήθεια. Ο θυμός σε κυριεύει και σου παίρνει τα μυαλά. Είναι αυτός που θα καθορίσει τα μετέπειτα. Γιατί, όμως θυμώνεις, μήπως σου έδωσαν ψεύτικες ελπίδες; Ψεύτικες ελπίδες παντού…Στην καθημερινότητα μας, στην δουλειά μας αλλά και στον έρωτα. Αυτή η Ελπίδα που μας δίνεται ότι τα πράγματα θα φτιάξουν και θα είναι διαφορετικά. Και το μόνο που κάνουν είναι να μιλούν χωρίς να υλοποιούν τις υποσχέσεις τους.

Ψεύτικες ελπίδες…Η αλήθεια πονάει και σου χαράζει την ψυχή…Είτε δέχεσαι τα δεδομένα όπως έχουν και συνεχίζεις, είτε πορεύεσαι χωρίς αυτά που επιθυμείς…Είναι αυτή η μικρούλα που τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί ανάμεσα μας και ονομάζεται Ελπίδα, και θα συνεχίσει να ζει… Που την «ζωντανεύουμε» όταν επιθυμούμε κάτι πολύ, και τα μικρά παιδιά κρέμονται από τα χείλη μας όταν λέμε τα παραμυθάκια μας, δίνοντας ελπίδα στην σύντροφό μας ότι θα είμαστε για πάντα μαζί…

Ψεύτικες ελπίδες, πόσο οικεία φαίνεται πλέον αυτή η λέξη…Μια Ελπίδα που συνεχώς θα συνεχίζει να ζει ανάμεσα μας και μας καθοδηγεί. Η Ελπίδα που δεν θα χάσουμε ποτέ γιατί αυτή η «μικρή» μας κρατά στην ζωή. Ελπίδα μια λέξη τόσο οικεία και πόσο απλή…που τελικά ποτέ δεν πρόκειται να χαθεί.

 

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: