fbpx
25.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΖΑΝ ΠΟΛ ΓΚΟΤΙΕ: Διακοπές σε ελληνικό νησί- Ο διάσημος σχεδιαστής απολαμβάνει τις...

ΖΑΝ ΠΟΛ ΓΚΟΤΙΕ: Διακοπές σε ελληνικό νησί- Ο διάσημος σχεδιαστής απολαμβάνει τις ομορφιές της Πάρου (Φώτο)

-

Στην Πάρο βρίσκεται ο διάσημος Γάλλος σχεδιαστής, Ζαν Πολ Γκοτιέ, ο οποίος απολαμβάνει το ελληνικό νησί λίγο πριν επιστρέψει στη Γαλλία και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της νέας σεζόν.

Γνωστό είναι ότι ο διάσημος σχεδιαστής είναι λάτρης της Ελλάδας και του πολιτισμού και γι’ αυτό συχνά επισκέπτεται τη χώρα. Ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία από την επίσκεψη του σε ένα εστιατόριο της Πάρου στο instagram που απολάμβανε το γεύμα του μαζί με τον Όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του, οι άνθρωποι είναι όμορφοι, η αρχιτεκτονική εξαίσια, το φαγητό εκπληκτικό ενώ τα νησιά έχουν ένα μοναδικό φως και η θάλασσα είναι ομορφότερη του κόσμου. Την Ελλάδα την αγαπώ!. Να θυμίσουμε, ο διάσημος σχεδιαστής, το 2017 είχε πραγματοποιήσει ένα εκπληκτικό σόου στο Μουσείο Μπενάκη όπου ως λάτρης της Ελλάδας, θέλησε να διαθέσει υπέρ των σκοπών του μουσείου όλα τα έσοδα από την επίδειξη μόδας, με δημιουργίες του εμπνευσμένες από την Ελλάδα, όπως η Αφροδίτη και η Σαπφώ, φουστανέλες, παραδοσιακές φορεσιές και άλλες χαρακτηριστικές εκδοχές της ελληνικότητας στο έργο του. Το ποσό των 200 χιλιάδων που συγκεντρώθηκε μόλις σε δύο εβδομάδες, σε μεγάλο βαθμό επενδύθηκε στο βάψιμο του κτιρίου, στο γυάλισμα των πολυελαίων, στην αγορά φώτων led και σε πολλά άλλα έργα υποδομής.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στη Πάρο δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram μαζί με τον Ζαν Πολ Γκοτιέ όπου ο διάσημος σχεδιαστής γευμάτισε εκεί.

Ο Ζαν Πολ Γκοτιέ επισκέπτεται αρκετά συχνά την Ελλάδα και μάλιστα έχει συνεργαστεί με Ελληνίδες μοντέλα οι οποίες περπάτησαν στην πασαρέλα φορώντας τις δημιουργίες του.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: