14.8 C
Nicosia
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΥΓΕΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΛΑΝΤΗ: ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ (βίντεο)

ΕΥΓΕΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΛΑΝΤΗ: ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ (βίντεο)

-

Σε μόδα εξελίσσονται οι μυστικοί γάμοι αναγνωρίσιμων προσώπων του χώρου της τηλεόρασης και του θέατρου. Πρόσφατα, η Παναγιώτα Βλαντή παντρεύτηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον αγαπημένο της ενώ σήμερα δημοσιεύτηκε ότι το ίδιο έπραξε και η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου.

Χθες έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Love it» ότι η ηθοποιός  Παναγιώτα Βλαντή ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Γιάννη Βλάχο στην Ύδρα. Το ζευγάρι μαζί ήδη τρία χρόνια και το  μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Άγιου Χαράλαμπου στις 19.30 το απόγευμα στην Ύδρα με την εντυπωσιακή ηθοποιό αποβιβάστηκε με καϊκι ενώ αμέσως μετά ακολούθησε μια μικρή δεξίωση.  Οι καλεσμένοι ήταν μόλις 50 άτομα αφού το ζευγάρι προσπαθεί να κρατά τη προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σήμερα, έγινε γνωστό ότι η επίσης ηθοποιός, Ευγενία Δημητροπούλου ανέβηκε την περασμένη Παρασκευή τα σκαλιά του δημαρχείου Κηφισιάς, με τον νευρογχειρούργο Στέλιο Βλατάκη. Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Happy Day» η Όλγα Λαφαζάνη το ζευγάρι παντρεύτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, στο διάστημα των διακοπών ανάμεσα στα γυρίσματα της σειράς, μαζί με λίγους συγγενείς και φίλους.

https://youtu.be/YXaKvW0CpG4

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: