fbpx
12.9 C
Nicosia
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΛΕΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ: Συγκινήθηκε όταν μίλησε για την κόρη της που ήρθε πρόωρα...

ΕΛΕΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ: Συγκινήθηκε όταν μίλησε για την κόρη της που ήρθε πρόωρα στην ζωή (Βίντεο)

-

Για την αστείρευτη αγάπη που έχει στην κόρη της αλλά και για το πώς βίωσε την όλη εμπειρία λόγω του πρόωρου τοκετού μίλησε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Έλα να δεις», Έλενα Θεοδώρου. Η συγκίνηση της παρουσιάστριας ήταν διάχυτη όταν αναφέρθηκε στην σημερινή ημέρα Παγκόσμιας Ημέρας Προωρότητας.

Μετά την προβολή του ρεπορτάζ που ετοιμάστηκε για την εκπομπή όπου προβάλλονταν συνεντεύξεις από τη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου όπως ανέφερε βρέθηκε και η ίδια εμφανώς συγκινημένη μίλησε για το πόσο σημαντική είναι η στήριξη που είχε και εκείνη από την εμπειρία της λόγω της πρόωρης γέννησης της κόρης της.

«Όταν έρθει ένα παιδί στον κόσμο, εκεί που μοιάζουν όλα φανταστικά και θα είσαι μαζί του, θα το έχεις αγκαλιά, θα το φροντίσεις, ξαφνικά δεν το έχεις και πρέπει να πάρει την φροντίδα και την αγάπη από αλλού. Εκεί το κάνουν και πολύ καλά. Εκτός από το ότι παρέχουν εξειδικευμένη θεραπευτική φροντίδα στα παιδιά, παρέχουν και ψυχολογική υποστήριξη στους γονείς. Επίσης, είναι πολύ σημαντική η αγκαλιά και ο θηλασμός. Δύναμη παίρνεις από το παιδί για να μπορείς να προχωρήσεις».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: