fbpx
26.5 C
Nicosia
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΛYKEIO «ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ»: Δημοπρασία με φανέλες από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Κύπρου...

ΛYKEIO «ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ»: Δημοπρασία με φανέλες από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Κύπρου -Ποιοι αγόρασαν τις φανέλες (Φώτο)

-

Μια άκρως συγκινητική φιλανθρωπική εκδήλωση διοργάνωσε το Λύκειο Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος» στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής του δράσης «Ντύσε τον κόσμο με χαρά» όπου έγινε δημοπρασία με φανέλες από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές και τις μεγαλύτερες ομάδες του Κυπριακού Ποδοσφαίρου. Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η Χριστιάνα Αριστοτέλους ενώ το μουσικό πρόγραμμα ανέλαβε ο Δημήτρης Μεσημέρης.

Η φανέλα του Κωστάκη Αρτηματά της Ανόρθωσης και του Ιβάν Τρικόφτσκι της ΑΕΚ Λάρνακας, έπιασαν τις υψηλότερες τιμές, 500€ εκάστη, ενώ αίσθηση προκάλεσε η τιμή των 350€ που πωλήθηκε η φανέλα «Το Κώμα του Γιαλού», που ήρθε από την αγροτική ομάδα της κατεχόμενης κοινότητας της Αμμοχώστου.

Δημοπρατήθηκαν επίσης φανέλες της Ομόνοιας με τις υπογραφές όλων των παικτών, των Φαμπιάνου και Λοΐζου, αλλά και των ποδοσφαιρικών ομάδων του Ερμή και της Ομόνοιας Αραδίππου, όπου αγόρασε ο Δήμαρχος Αραδίππου, κ. Ευάγγελος Ευαγγελίδης στην τιμή των 600€.

«Ο εθελοντισμός είναι πολιτισμός και μέσω του εθελοντισμού δείχνουμε την παιδεία μας», είπε κατά την ομιλία του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου «Ηλιαχτίδα Ζωής», κ. Πανίκος Ξιούρουππας και τόνισε την σημασία και την χαρά της συνεισφοράς στον συνάνθρωπο.

Χαιρετισμό απεύθυνε και η Διευθύντρια του Σχολείου, κ. Άντρη Χρίστου, που κάτω από την καθοδήγησή της, το Λύκειο Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος» πραγματοποίησε μια σειρά εκδηλώσεων για να συνεισφέρει όλα τα έσοδα στα παιδιά με αναπηρίες.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η Χριστιάνα Αριστοτέλους που συμμετείχε επίσης στην δημοπρασία και αγόρασε μια από τις μπλούζες στην τιμή των 300€, ενώ το μουσικό πρόγραμμα ανέλαβε ο μελωδικός Δημήτρης Μεσημέρης. Μια ευχάριστη νότα χάρισε και η ομάδα χορού της σχολής Dancing Art, όπου αποτελούνταν από μαθήτριες του Λυκείου.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: