ΔΩΡΙΤΑ ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗ: ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΡΑΚΑΠΑ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ-«ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΗΣ»

Η Δωρίτα Μαρκαντώνη είναι γνωστή για τις φιλανθρωπικές της δράσεις και για άλλη μια φορά το απέδειξε μεταβαίνοντας στο Αρακαπά για να βάλει το δικό της λιθαράκι στην προσπάθεια να δώσει πνοή μέσα από τις στάχτες  μετά την καταστροφική πυρκαγιά του Ιουλίου.

Η υποψήφια δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς, Δωρίτα Μαρκαντώνη πήρε τις μπογιές και το πινέλο και μαζί με τους άλλους εθελοντές ζωγράφισαν στους τοίχους της κοινότητας δίνοντας πνοή και οξυγόνο σε όλους τους χώρους που βρέθηκαν.

Η Δωρίτα Μαρκαντώνη ανάρτησε και τις σχετικές φωτογραφίες στέλνοντας σε όλους το δικό της μήνυμα.

«Με πολλή όρεξη και μεράκι την Κυριακή 1η Αυγούστου, συνέβαλα κι εγώ στην αποκατάσταση του Αρακαπά, ο οποίος υπέστη σοβαρές ζημιές μετά την πυρκαγιά. Στόχος ήταν να αναγεννηθεί η περιοχή μέσα από τις στάχτες της, δίνοντας χρώμα στους τοίχους και ζωγραφίζοντας διάφορες κατασκευές. Πολλοί εθελοντές βοηθήσαμε στο να πάρει ο Αρακαπάς ξανά ζωή!».

Hot this week

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ: Η φωνή που με μεγάλωσε — και το «ίσως μια άλλη φορά» που έμεινε για πάντα

Από μικρό παιδί άκουγα τη Μαρινέλλα, ακόμα κι αν...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ: Τρεις μητέρες καταθέτουν τη δική τους αλήθεια στη «Φωνή της Μητέρας»

Τρεις γυναίκες που βίωσαν την απώλεια των παιδιών τους...

ΚΑΙΡΟΣ: Άνοιξη μόνο στο ημερολόγιο – βροχές και καταιγίδες επιμένουν

Για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο, ο καιρός στην Κύπρος θυμίζει...

Topics

ΚΑΙΡΟΣ: Άνοιξη μόνο στο ημερολόγιο – βροχές και καταιγίδες επιμένουν

Για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο, ο καιρός στην Κύπρος θυμίζει...

ΓΑΪΔΟΥΡΑΚΙΑ ΣΤΑ ΚΕΛΟΚΕΔΑΡΑ: Οι κάτοικοι έτρεξαν να τα φροντίσουν

Μια μικρή αλλά συγκινητική κοινότητα αναλαμβάνει δράση για τα...

ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Άμεσος καθαρισμός και παρεμβάσεις για την ανακύκλωση-(Βίντεο)

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Κοινοτικού Συμβουλίου Κοκκινοτριμιθιάς, μετά...

Related Articles

Popular Categories