20.6 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΔΡΟΣΟΣ ΚΑΛΟΘΕΟΥ: Έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής-Πότε θα τελεστεί η...

ΔΡΟΣΟΣ ΚΑΛΟΘΕΟΥ: Έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής-Πότε θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία

-

Έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος άσσος της Ομόνοιας, Δρόσος Καλοθέου, μετά την μεγάλη μάχη που έδινε με την υγεία του.

Σε ανακοίνωση τους, τα μέλη του Ομίλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ομόνοιας Λευκωσίας αποχαιρετούν τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.

«ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

ΔΡΟΣΟ ΚΑΛΟΘΕΟΥ!

Με βαριά θλίψη σας ενημερώνουμε ότι έχει φύγει από τη ζωή σήμερα το πρωί μετά από μεγάλη μάχη με την επάρατη νόσο ο παλαίμαχος άσσος της Ομόνοιας Δρόσος Καλοθέου.

Η κηδεία θα γίνει το Σάββατο στις 10 πμ στην εκκλησία Παναγίας Ευαγγελίστριας στην Παλλουριώτισσα. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια πριν την έναρξη της κηδείας, ενώ η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λευκωσία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Ομίλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια και τους οικείους του. Το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνέλθει έκτακτα και θα ανακοινώσει τις ενέργειές του για την κηδεία» .

Ο εκλιπών ήταν γνωστός για το ταλέντο του ως εξτρέμ και προσέφερε σημαντική συμβολή στην εθνική ομάδα της Κύπρου κατά τη δεκαετία του ’60. Αποσύρθηκε από τα γήπεδα σε νεαρή ηλικία, αλλά αφήνει πίσω του μια σημαντική κληρονομιά στην κυπριακή ποδοσφαιρική ιστορία.Στην Ομόνοια συνέχισαν τα παιδιά του Γιάννος και Κώστας Καλοθέου, ενώ στον Ολυμπιακό έπαιξαν οι μικρότεροι αδελφοί του Φίλιππος και Μάριος Καλοθέου.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: